Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Marynka, cos w tym jest.2 lata mieszkania u tesciow pewnie rzecyz mi ukazaly dopiero. szkoda ze tak pozno, po slubie i 7 latach znajomosci...
np,obiad , tesc siedzi. tesciowa podtyka obiadek pod nos, pech chcial, dala ma inne sztucce niz zwykle( on jest przywiazany do tylko jednego zestawu) i co ? zjeba. co ty mi tu dalas kobieto...
jaki ojciec taki.. jaka matka taka zona? nigdy... -
FK81 wrote:Mama domina buziaki urodzinowe!
to se jeszcze ponarzekam na mojego. dal dupy na calego jesli o opieke i komfort moj emocjonalny w szpitalu chodzi,,, jestem teeaz 10 dni u przyjaciolki, bo na niego nie moge liczyc, ona zadba, zebym sie nie przemeczala, a on.. coz.
nie chce sie rozdrabniac, generalnie wiozac mie tydzien do szpitala tydzien temu darl ryja cala droge, ze przesadzam i bede cyrki w spzitalu robic, ze mi nic nie jest..
odwiedzil 2 razy, po 5 min, zostawiala rzeczy na zmiane i jechal z powrtem.
bolalo jak cholera, mialam z 2 noce, ze rzyczlalm w nocy i modlilam sie zeby Maly przezyl, balalm si ejak cholera, posypalam sie. raz odwzaylam mu sie to napisac podczas takiej bezsennej nocy i co? odp:uspokoj sie, zaszkdzisz dziecku, nie panikuju, napewonic ci nie jest..
podczas drugidch odwiedzin zacleam mowic ze skurce, rzowarcie, a on, pieprzysz, poloznej pytalaem mowila z nie rodzisz jeszcze...
nie mowiac o tym, ze jak tydizen temu zawiozl mnie do nowego mieszkania, gdzy zadzwonilam ze zle sie cuzje i nie spzrratm dzis zjebal jak bura suke, to po cholere cie przyizolem tu, stracilem kase na benzyne( 30 km) i czas, a Ty sie lenisz.....szkoda słow. chyba czas na odpoweidnia decyzje wreszcie z moejje strony.
FK popieram Twoja decyzje. Ty i dzidziuś jesteście najważniejsze.
FK81 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Brzuchatki
pażdziernik coraz blizej do spotkania z Naszymi Serduszkami) U mnie po wczorajszyk ktg jest ok
wczoraj moja Córcia nastraszyła że sie zrobiła strasznie mało aktywna.. a zawsze o tej godzince byl szał
ale tętno ok
moje skurcze 60-80 róznie ale tak juz pewnie bedzie..
Dzisiaj przyjedzie moja pani doktor do szpitala i mnie zbada bo tutaj nie pozwalam sie dotknąć.. mogą robic mi ktg ewentualnie usg ale od niedzieli sie nie zgodzilam na usg
więc dzis sie dowiem jak szyjka xD jak rozwarcie i ile Nasza Kokoszka wazy
ale wieści dopiero sprzedam wieczorkiem :)bo moja pani doktor pracuje do 17 u siebie w gabinecie:)
Mamadamia STO LAT!Zdrówka, szybkiego porodu, bezbolesnego
Alka Jestesmy z toba w modlitwie :**
xpatiiix3, Agusia ;), lkc, Fidelissa, Mamadomina, Marzena27, AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem to, że byli tak wychowani np. ich absolutnie nie usprawiedliwia. Są dorośli i powinni ponosić odpowiedzialność za swoje czyny. Ale czasami, znając przyczynę takiego a nie innego zachowania, można spróbować się dogadać...
FK81 lubi tę wiadomość
-
Ok wrzuce potem jak kartę znajdę tamta jeszcze mam play jakby co tyle ze nie ODP bo juz na kartę leci musiała bym doładować ,wróce to w drugim telefonie orange odpale i będę dostępna, jade do szpitala na wyniki i do cioci Zajrze muszę jej porzucić rosolek ;P Hehe babcia teraz ugotowala.. A kurde jaka głodna jestem masakra... ;( blee nie lubię morfologii bo trzeba na głośnego i to taki kawał jechac potem jeszcze iść...
Alka biedulko trzymajcie się.! ;*** musi być w końcu dobrze.. Dawaj znać co i jak
Mamadomina sto lat :***
O w końcu się aktywowala mała juz zaczęłam sie denerwowac bo od piątej nie spie a ona ani drgnela ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:19
mada_lena, lkc, Mamadomina, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam mamusie! z tego co widzę to na razie w komplecie jesteśmy
Alka przykro mi skarbie, wspieram modlitwą. FK faktycznie kutas z Twojego, przepraszam ale takie odzywki to ja chyba bym wyszła z siebie
niecierpliwa pod cyckami mam 80cm i zapinam się na ostatnią haftkę w staniku, te bawełniane są o tyle spoko że materiał się uciągnie na cycku, ważne żeby fiszbina była ok. Dotty no moje cycki dają radę w stanikach za 40 złkupuję u jednej Pani u nas na bazarku polskiej marki. Ładnie trzymają i są miękkie, bo z takim rozmiarem to ja na gąbce nie mogę nosić :p
My też już po śniadanku chociaż nie powiem pospałabym jeszcze, ale mąż obudził mnie telefonem że zapomniał firmowej komórki i kolega podjedzie, więc musiałam wstać się ogarnąć co by się chłopak nie wystraszyłFK81, mada_lena, Agusia ;), lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mamadomina najlepszego, miłych urodzin:))
Alka bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Julka fajnie ze Twoja lekarka przyjedzie
Agusia ach delicja, krówki, czekolada to je ono:)))
Po śniadanku.
Liczę ruchy młodego.Agusia ;), Jula222, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FK81 wrote:Jula wysylam prosbe na priv, szukalam Cie na Polnej;p.
Kochanie mnie przewiezli na RESZEI! szpital fatalny nigdy tu nie przyjezdzaj.. polna zaczeła się przepełniac i prof Szymanowski zdecydował sie na przewiezienie mnie do innego szpitala.. jedzenie na polnej CUD MALINA w porownaniu z tym tutaj.;/ a w ogolee mam komedie..;/
Jak sie dowiedzialam ze w dniu kiedy mnie przewozili ty trafilas to szlak mnie trafialtak bymy mogli pogadac i w ogole
FK81, AgataP lubią tę wiadomość
-
Dokladnie!!!
Mnie tez wypisali, bo stwierdzili ze 34 tydzien bezpieczny.. zegnajac sie z poloznymi dziekowalalm za opieke i mowilam ze wczesenij balam sie polnej jak ognia, chchialam raszeje, e teraz przeciwnie. rodzic tylko na Polnej. no i ilezesmy sie z lasami z sali nachwalily kucharek, poweidzonko powstalo o zarciu: nie ma jak na polnej;).lkc lubi tę wiadomość
-
FK81 wrote:Hehe Madalena fajny taki maz, full serwis i na miejscu;)
Zawsze mam w domu zestaw do upustu krwi i wenflony, jakas sól, glukozę-przydaje sie czestodzien " po "
A ze bad robie w jego przychodni to nie było problemu zeby pobrac i tylko podrzucić
ze ja wczesniej na to nie wpadłam tylko latalam na czczo na morfologie....
FK81, Fidelissa, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Dostałam karte ruchow płodu i mam uzupełniać.
Narazie 7.
Po śniadaniu cukier 125 wiec w miarę,
Fidelissa tez często mam takie wyniki, ja czekam na zmierzenie
Mada_lena super sprawa z takim mężemmnie czeka w przyszły wtorek upust krwi, ogólne i HbcA1, aż się boje czy jestem w normie
Mi się dziś nic nie chce nie mam pomysłu na obiad, nie mam weny, żeby ruszyć tyłek na miasto, przybiła mnie ta deszczowa pogoda
Mąż mi się rozchorował, kuruje go mega dawkami leków, żeby jak najszybciej wyzdrowiał...Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość