X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynka, cos w tym jest.2 lata mieszkania u tesciow pewnie rzecyz mi ukazaly dopiero. szkoda ze tak pozno, po slubie i 7 latach znajomosci...
    np,obiad , tesc siedzi. tesciowa podtyka obiadek pod nos, pech chcial, dala ma inne sztucce niz zwykle( on jest przywiazany do tylko jednego zestawu) i co ? zjeba. co ty mi tu dalas kobieto...
    jaki ojciec taki.. jaka matka taka zona? nigdy...

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martynka no mój akurat pochodzi z biednej rodziny gdzie było ich 6 dzieci w domu i każdy musiął liczyć sama na siebie co nawet do dzisiaj tak jest.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    Mama domina buziaki urodzinowe!
    to se jeszcze ponarzekam na mojego. dal dupy na calego jesli o opieke i komfort moj emocjonalny w szpitalu chodzi,,, jestem teeaz 10 dni u przyjaciolki, bo na niego nie moge liczyc, ona zadba, zebym sie nie przemeczala, a on.. coz.
    nie chce sie rozdrabniac, generalnie wiozac mie tydzien do szpitala tydzien temu darl ryja cala droge, ze przesadzam i bede cyrki w spzitalu robic, ze mi nic nie jest..
    odwiedzil 2 razy, po 5 min, zostawiala rzeczy na zmiane i jechal z powrtem.
    bolalo jak cholera, mialam z 2 noce, ze rzyczlalm w nocy i modlilam sie zeby Maly przezyl, balalm si ejak cholera, posypalam sie. raz odwzaylam mu sie to napisac podczas takiej bezsennej nocy i co? odp:uspokoj sie, zaszkdzisz dziecku, nie panikuju, napewonic ci nie jest..
    podczas drugidch odwiedzin zacleam mowic ze skurce, rzowarcie, a on, pieprzysz, poloznej pytalaem mowila z nie rodzisz jeszcze...
    nie mowiac o tym, ze jak tydizen temu zawiozl mnie do nowego mieszkania, gdzy zadzwonilam ze zle sie cuzje i nie spzrratm dzis zjebal jak bura suke, to po cholere cie przyizolem tu, stracilem kase na benzyne( 30 km) i czas, a Ty sie lenisz.....szkoda słow. chyba czas na odpoweidnia decyzje wreszcie z moejje strony.

FK popieram Twoja decyzje. Ty i dzidziuś jesteście najważniejsze.

FK81 lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Brzuchatki :)
    pażdziernik coraz blizej do spotkania z Naszymi Serduszkami :)) U mnie po wczorajszyk ktg jest ok :) wczoraj moja Córcia nastraszyła że sie zrobiła strasznie mało aktywna.. a zawsze o tej godzince byl szał :) ale tętno ok :) moje skurcze 60-80 róznie ale tak juz pewnie bedzie..
    Dzisiaj przyjedzie moja pani doktor do szpitala i mnie zbada bo tutaj nie pozwalam sie dotknąć.. mogą robic mi ktg ewentualnie usg ale od niedzieli sie nie zgodzilam na usg :/
    więc dzis sie dowiem jak szyjka xD jak rozwarcie i ile Nasza Kokoszka wazy :)
    ale wieści dopiero sprzedam wieczorkiem :)bo moja pani doktor pracuje do 17 u siebie w gabinecie:)

Mamadamia STO LAT! :) Zdrówka, szybkiego porodu, bezbolesnego ;D

Alka Jestesmy z toba w modlitwie :**

xpatiiix3, Agusia ;), lkc, Fidelissa, Mamadomina, Marzena27, AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to, że byli tak wychowani np. ich absolutnie nie usprawiedliwia. Są dorośli i powinni ponosić odpowiedzialność za swoje czyny. Ale czasami, znając przyczynę takiego a nie innego zachowania, można spróbować się dogadać...

FK81 lubi tę wiadomość

• FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula wysylam prosbe na priv, szukalam Cie na Polnej;p.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok wrzuce potem jak kartę znajdę tamta jeszcze mam play jakby co tyle ze nie ODP bo juz na kartę leci musiała bym doładować ,wróce to w drugim telefonie orange odpale i będę dostępna, jade do szpitala na wyniki i do cioci Zajrze muszę jej porzucić rosolek ;P Hehe babcia teraz ugotowala.. A kurde jaka głodna jestem masakra... ;( blee nie lubię morfologii bo trzeba na głośnego i to taki kawał jechac potem jeszcze iść...

Alka biedulko trzymajcie się.! ;*** musi być w końcu dobrze.. Dawaj znać co i jak ;)

Mamadomina sto lat :***

O w końcu się aktywowala mała juz zaczęłam sie denerwowac bo od piątej nie spie a ona ani drgnela ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:19

mada_lena, lkc, Mamadomina, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamusie! z tego co widzę to na razie w komplecie jesteśmy :-)
    Alka przykro mi skarbie, wspieram modlitwą. FK faktycznie kutas z Twojego, przepraszam ale takie odzywki to ja chyba bym wyszła z siebie :(
    niecierpliwa pod cyckami mam 80cm i zapinam się na ostatnią haftkę w staniku, te bawełniane są o tyle spoko że materiał się uciągnie na cycku, ważne żeby fiszbina była ok. Dotty no moje cycki dają radę w stanikach za 40 zł :-) kupuję u jednej Pani u nas na bazarku polskiej marki. Ładnie trzymają i są miękkie, bo z takim rozmiarem to ja na gąbce nie mogę nosić :p
    My też już po śniadanku chociaż nie powiem pospałabym jeszcze, ale mąż obudził mnie telefonem że zapomniał firmowej komórki i kolega podjedzie, więc musiałam wstać się ogarnąć co by się chłopak nie wystraszył ;-)

FK81, mada_lena, Agusia ;), lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marynka, madrze gadasz, jestes z wyszktalcenia pscyhologiem czy czyms takim;) czy po prostu madra zyciowa kobietka?:)

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina najlepszego, miłych urodzin:))

Alka bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Julka fajnie ze Twoja lekarka przyjedzie :)

Agusia ach delicja, krówki, czekolada to je ono:)))

Po śniadanku.
    Liczę ruchy młodego.

Agusia ;), Jula222, Mamadomina lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis upuscilam krwi. Maz mi pobrał w domu , a co sie bede telepac w deszczycho do przychodni. Nawet nie poczułam :) a tak sie stresował ;)

FK81, Agusia ;), lkc, xpatiiix3, Madlen222, Marzena27, Viviana, AgataP lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Madalena fajny taki maz, full serwis i na miejscu;)

mada_lena lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem psychologiem, życie mnie nauczyło

FK81, AgataP lubią tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam karte ruchow płodu i mam uzupełniać.
    Narazie 7.
    Po śniadaniu cukier 125 wiec w miarę,

Agusia ;) lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    Jula wysylam prosbe na priv, szukalam Cie na Polnej;p.

Kochanie mnie przewiezli na RESZEI! szpital fatalny nigdy tu nie przyjezdzaj.. polna zaczeła się przepełniac i prof Szymanowski zdecydował sie na przewiezienie mnie do innego szpitala.. jedzenie na polnej CUD MALINA w porownaniu z tym tutaj.;/ a w ogolee mam komedie..;/

Jak sie dowiedzialam ze w dniu kiedy mnie przewozili ty trafilas to szlak mnie trafial :P tak bymy mogli pogadac i w ogole :P

FK81, AgataP lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie!!!
    Mnie tez wypisali, bo stwierdzili ze 34 tydzien bezpieczny.. zegnajac sie z poloznymi dziekowalalm za opieke i mowilam ze wczesenij balam sie polnej jak ognia, chchialam raszeje, e teraz przeciwnie. rodzic tylko na Polnej. no i ilezesmy sie z lasami z sali nachwalily kucharek, poweidzonko powstalo o zarciu: nie ma jak na polnej;).

lkc lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK81 wrote:
    Hehe Madalena fajny taki maz, full serwis i na miejscu;)

Zawsze mam w domu zestaw do upustu krwi i wenflony, jakas sól, glukozę-przydaje sie czesto ;) dzien " po " :) A ze bad robie w jego przychodni to nie było problemu zeby pobrac i tylko podrzucić :) ze ja wczesniej na to nie wpadłam tylko latalam na czczo na morfologie....

FK81, Fidelissa, KUNIAK lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Dostałam karte ruchow płodu i mam uzupełniać.
    Narazie 7.
    Po śniadaniu cukier 125 wiec w miarę,

Fidelissa tez często mam takie wyniki, ja czekam na zmierzenie :)

Mada_lena super sprawa z takim mężem :) mnie czeka w przyszły wtorek upust krwi, ogólne i HbcA1, aż się boje czy jestem w normie :(

Mi się dziś nic nie chce nie mam pomysłu na obiad, nie mam weny, żeby ruszyć tyłek na miasto, przybiła mnie ta deszczowa pogoda :(

Mąż mi się rozchorował, kuruje go mega dawkami leków, żeby jak najszybciej wyzdrowiał...

Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Fidelissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 9.30 10 ruchów to chyba ok?

qq87j44jhto0od0f.png

• FK81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jula ja mam swoja gine na mickiewicza, jakby cos teges, a bedzeisz jeszcze lezala, moge wpasc Cie odwiedzic;).

Jula222 lubi tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
‹‹ 1464 1465 1466 1467 1468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ