X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agap

A śliniak masz dla królewny?

https://www.babymama.pl/sliniak-elodie-details-prince-jolly-p1749.html

:))

AgataP lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Jula222 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana jestes :)
    naprawde odradzam raszeje..
    raz wywolali mi porod w sobote bo badał pod pretekstem " badam pania by mogla pani wyjsc jutro" jak powiedzialam ze polna kazala byc w szpitalu do skonczonego 34 tyg to mnie wysmial ze podwazam jego kompetencje czy cos zaczal krzyczec...

FK81 lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaproszonko zaakceptowane :P

FK81 lubi tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
    Aniołek 2.02.2013 (11 tydz.) [*][*][*] Zawsze będziesz w naszych serduszkach Aniołeczku!
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamadomina wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z żelazka i lekkiego porodu!!! :-) jejciu jak ciemno za oknem, dzisiaj będzie leniwy dzień...może chińszczyzna na obiad? ja już kombinuje coby z domu nie wychodzić a chyba nawet warzywa i mięso mam w zamrażarce :p

Mamadomina lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Fidelissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    35 tydzien wita nas:))

natasza82, Agusia ;), xpatiiix3, Jula222, FK81, Nata, mada_lena, KUNIAK, Marzena27, Viviana, madlen1705, Paju, Maga31 lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Mamadomina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Pisze bo na pewno się martwicie. Bo wczorajszym usg źle. Wzięli mnie do szpitala daleko od domu. Doszły kolejne złamania i dwie inne wady. Proszę o modlitwę. Alicja

ALka jesteśmy z Wami myślami i sercem. Trzymaj się!!!

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a zwlaszcza mulosniczki bebetto, bebetto wydalo na rynek nowy model wozka Holand

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ;) wrote:
    Fidelissa tez często mam takie wyniki, ja czekam na zmierzenie :)

Mada_lena super sprawa z takim mężem :) mnie czeka w przyszły wtorek upust krwi, ogólne i HbcA1, aż się boje czy jestem w normie :(

Mi się dziś nic nie chce nie mam pomysłu na obiad, nie mam weny, żeby ruszyć tyłek na miasto, przybiła mnie ta deszczowa pogoda :(

Mąż mi się rozchorował, kuruje go mega dawkami leków, żeby jak najszybciej wyzdrowiał...
    a ja dzisiaj spóbowałam chleba orkiszowego z szynka i ogórkiem kiszonym po 2 kromkach cukier 111

Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie śliczne rzeczy w tym Pinokiu :))
    Nie mogę sie oderwać:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za życzonka:)

AgataP cudne te śpiochy. Już widzę Twoja córcię za jakiś czas: czarne martensy, rajtki w czachy, tiulowa spódnica ala malutki wamp, bluzka w czachy odlot:)

FK81, Fidelissa, karmelek, Goplana, AgataP lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oka Dziewczattka ide se polezec przy telewizorze, o dziecko nalezy dbac;p.

Agusia ;), natasza82, Jula222, mada_lena, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama to też się bała że ja dziecko na czarno będę ubierała, bo my z mężem z tych czarnych jesteśmy, moja szafa to zawsze była czarno-szara, teraz trochę może mniej ale jednak :-) a nie mam żadnej sztuki ciucha w czachy, ani nic. Może dlatego że nie spotkałam w sklepie, w lumpie jedne widziałam ale stan taki sobie. Fidelissa ja się nie znam, ale chyba 10 ruchów to ok. Nie wiem nawet ile powinno być w godzinę :p
    Czytam pamiętnik czarnej powiedzcie mi co to znaczy że ona ma ANA1 dodatnie?

mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć, cześć!
    was nadrobić to jakieś szaleństwo :)
    ale najważniejsze że po nocy wszystkie w komplecie widze :)

Mamadomina sto lat!! :)

Alka trzymamy mocno za was kciuki!

co do biustonoszy to ja na razie mam dwa takie zwykłe, jakiś fajniejszy kupie sobie jak się okaże już czy rosną jeszcze czy już nie ;)

a dziś nocka całkiem ok :) pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie obudzil mnie ból miednicy i nogi, tak żebym miała wrażenie że rodze.. :/
    ale za to mi się śniło że wody mi odeszły, a ja byłam akurat ni to w pracy ni to w szkole?! ale się zestresowałam :P

Fidelissa, mada_lena, natasza82, Mamadomina lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza82 wrote:
    a ja dzisiaj spóbowałam chleba orkiszowego z szynka i ogórkiem kiszonym po 2 kromkach cukier 111

A ja dziś wysoko 129 po śniadaniu ale na czczo też miałam wysoko...

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam karte ruchów płodu metoda Cardiffa.
    Liczy sie ruch od 9 rano do 10 ruchu i wpisuje godz,
    po tym widać czy dziecko rośnie i czy wszystko ok. Jeśli do 21 godz.nie ma 10 ruchów dzwoni sie do lekarza,

qq87j44jhto0od0f.png

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wrote:
    Dzień dobry:) to ja się pochwalę, mam dzisiaj urodzinki i

Miłego dzionka

<3 STO LAT <3 STO LAT <3 STO LAT <3 STO LAT <3
    spełnienia marzeń i wszystkiego wspaniałego w odpowiednim czasie <3

• caśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fk, najlepsza jest terapia wstrzasowa. Na poczatku ciazy prsyzywalam przez mojego meza koszmar. Nie chcial dziecka, nie dopuszczal do siebie ze to jego, mial odpaly, wychodzil na noc z domu, pil. Rozstalismy sie on wyprowadzil sie do teściowej. Walczylam o niego, w końcu powiedziałam sobie dosc, dlaczego ja mam sie stresowac i walczyc. Odpuscilam. Kiedy on poczuł ze przestalam zabiegac o niego, nie odzywać sie i w ogole wszystko się zmienilo. Dalam mu czas na przemyślenia. Dzisiaj jest inny, dba o mnie o synka, przytula, mowibze bardzo kocha i ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie :)
    Jest tak jak dawniej.

Daj mu czas, odpuść sobie, a on niech przemysli czego chce i co moze stracic!!!!

FK81, AgataP lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Pisze bo na pewno się martwicie. Bo wczorajszym usg źle. Wzięli mnie do szpitala daleko od domu. Doszły kolejne złamania i dwie inne wady. Proszę o modlitwę. Alicja

Trzymajcie się.... <3

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala trzymaj się. Możesz liczyć na modlitwę z naszej strony. Oby to wszystko było jedną wielką pomyłką.

njr11rs.png
  • Jula222 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej kochane jesli facet jest pod silnym naciskiem sowjej MAMUSI lub innych członków rodziny a nawet kolegow.. ja akurat mogę tylko narzekac na tesciowa bo pieniążki i pieniązki.. za co?! "bo potrzebuje" "pozyczę"= dam..

jak cos widzę ze kupiła Zuzi powiedziałam nigdy iwecej nic nie kupuj tylko trzymaj swoje pieniadze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:54

FK81, AgataP lubią tę wiadomość

bl9chdgeprsz4jls.png
    ug379vvjahkjd57g.png
‹‹ 1465 1466 1467 1468 1469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ