Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochana jestes
naprawde odradzam raszeje..
raz wywolali mi porod w sobote bo badał pod pretekstem " badam pania by mogla pani wyjsc jutro" jak powiedzialam ze polna kazala byc w szpitalu do skonczonego 34 tyg to mnie wysmial ze podwazam jego kompetencje czy cos zaczal krzyczec...FK81 lubi tę wiadomość
-
mamadomina wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z żelazka i lekkiego porodu!!!
jejciu jak ciemno za oknem, dzisiaj będzie leniwy dzień...może chińszczyzna na obiad? ja już kombinuje coby z domu nie wychodzić a chyba nawet warzywa i mięso mam w zamrażarce :p
Mamadomina lubi tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Fidelissa tez często mam takie wyniki, ja czekam na zmierzenie
Mada_lena super sprawa z takim mężemmnie czeka w przyszły wtorek upust krwi, ogólne i HbcA1, aż się boje czy jestem w normie
Mi się dziś nic nie chce nie mam pomysłu na obiad, nie mam weny, żeby ruszyć tyłek na miasto, przybiła mnie ta deszczowa pogoda
Mąż mi się rozchorował, kuruje go mega dawkami leków, żeby jak najszybciej wyzdrowiał...
Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za życzonka:)
AgataP cudne te śpiochy. Już widzę Twoja córcię za jakiś czas: czarne martensy, rajtki w czachy, tiulowa spódnica ala malutki wamp, bluzka w czachy odlot:)
FK81, Fidelissa, karmelek, Goplana, AgataP lubią tę wiadomość
-
moja mama to też się bała że ja dziecko na czarno będę ubierała, bo my z mężem z tych czarnych jesteśmy, moja szafa to zawsze była czarno-szara, teraz trochę może mniej ale jednak
a nie mam żadnej sztuki ciucha w czachy, ani nic. Może dlatego że nie spotkałam w sklepie, w lumpie jedne widziałam ale stan taki sobie. Fidelissa ja się nie znam, ale chyba 10 ruchów to ok. Nie wiem nawet ile powinno być w godzinę :p
Czytam pamiętnik czarnej powiedzcie mi co to znaczy że ona ma ANA1 dodatnie?mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość
-
cześć, cześć!
was nadrobić to jakieś szaleństwo
ale najważniejsze że po nocy wszystkie w komplecie widze
Mamadomina sto lat!!
Alka trzymamy mocno za was kciuki!
co do biustonoszy to ja na razie mam dwa takie zwykłe, jakiś fajniejszy kupie sobie jak się okaże już czy rosną jeszcze czy już nie
a dziś nocka całkiem okpierwszy raz od niepamiętnych czasów nie obudzil mnie ból miednicy i nogi, tak żebym miała wrażenie że rodze..
ale za to mi się śniło że wody mi odeszły, a ja byłam akurat ni to w pracy ni to w szkole?! ale się zestresowałamFidelissa, mada_lena, natasza82, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Fk, najlepsza jest terapia wstrzasowa. Na poczatku ciazy prsyzywalam przez mojego meza koszmar. Nie chcial dziecka, nie dopuszczal do siebie ze to jego, mial odpaly, wychodzil na noc z domu, pil. Rozstalismy sie on wyprowadzil sie do teściowej. Walczylam o niego, w końcu powiedziałam sobie dosc, dlaczego ja mam sie stresowac i walczyc. Odpuscilam. Kiedy on poczuł ze przestalam zabiegac o niego, nie odzywać sie i w ogole wszystko się zmienilo. Dalam mu czas na przemyślenia. Dzisiaj jest inny, dba o mnie o synka, przytula, mowibze bardzo kocha i ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie
Jest tak jak dawniej.
Daj mu czas, odpuść sobie, a on niech przemysli czego chce i co moze stracic!!!!FK81, AgataP lubią tę wiadomość
-
Najgorzej kochane jesli facet jest pod silnym naciskiem sowjej MAMUSI lub innych członków rodziny a nawet kolegow.. ja akurat mogę tylko narzekac na tesciowa bo pieniążki i pieniązki.. za co?! "bo potrzebuje" "pozyczę"= dam..
jak cos widzę ze kupiła Zuzi powiedziałam nigdy iwecej nic nie kupuj tylko trzymaj swoje pieniadze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:54
FK81, AgataP lubią tę wiadomość