Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja oglądałam właśnie swoje zdjęcia z porodu (mąż narobił ich duuużo) i się poryczałam (znowu hehe). Minęło 9 dni od porodu i już nie kojarzy mi się tylko z bólem, teraz to myślę o tym jak o najpiękniejszym wydarzeniu w moim życiu i chyba zdecydowałabym się na jeszcze jedno dziecko w przyszłości....hehe...jest dużo bólu ale emocje przy tym tak przepiękne że faktycznie już zapomniałam jak boli:)
lkc, mada_lena, xpatiiix3, Agata92, sisiiii, ÓptimusPrime, Nata, AgataP, Marzena27, anusiaa90, Agusia ;), natasza82, Fidelissa, Lavendula, Maga31 lubią tę wiadomość
-
FK trzymam kciuki
Mi tez spadają płytki. Niby lykam żelazo i trochę się po nim ustabilizowalo. Mam nadzieje , ze wytrzymam do CC i będą chcieli mi ja zrobić.
Dziewczyny jakby któraś chciała potestowac sobie produkty to takie cos podsylam
https://ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/share-registration/c15330d4b4d6f08e08bb28a0cf27526c
Ja dopiero się zarejestrowalam wiec zobaczymy czy to cos fajnego:)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:12
ap1526, FK81 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Hehe cwaniarka ;** bo masz już swoje po tej stronie
) ucaluj maluszki :**
pewnie tak:) ale chyba większość kobiet tak myśli. Ty też kochana zdecydowałaś się przecież na drugą dzidzięucałuje, ucałuje, możesz być pewna:) hihihi...
do później dziewczynki:)ÓptimusPrime, xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, piszę z DOMU!
Alka, strasznie Ci współczuję, już dość przeszliście jako przyszli rodzice.
FK, nie ma facetów idealnych, ale Twój pokazał, że nie dość, że nie możesz na niego liczyć jako na męża, to jeszcze jako ojca.
Mamadomina, 100 lat i pomyślnego rozwiązania!
Kuniak, pokoik jest cudowny! My też będziemy mieć paski na jednej ścianie, ale o ile Twoje wyglądają profesjonalnie, to moje będzie robił mąż z młodszą siostrą, więc... Zobaczymy.
Pati, Ciebie zawsze jakieś cholerstwo dorwie. Tym razem też dasz radę
Dziewczyny, co mają problem z cukrami: teraz w szpitalu jadłam ich jedzenie i po obiedzie z ziemniakami i zagęszczonymi sosami miałam cukier o 50 niższy niż po szpitalnym ciemnym pieczywie. Polecam chleb dla diabetyków z piekarni Zagrodnicza, pyszny i nie "oszukany".
Fuksem udało mi się uciec ze szpitala. Chcieli mnie dać z porodówki na jakiś oddział cukrzycowy, chociaż na "moim" zwolniło się miejsce. Facet, co mnie tam kierował, był prawie w moim wieku i tak go ładnie zagadałam, że się zgodził, żebym poszła do mojego lekarza na oddział a on mnie rano po badaniu od razu zwolnił do chaty. Szpital mi wybitnie nie służy. Za to byłam w 2-osobowej sali z dziewczyną po porodzie i jej dzidzią! Jaka kochana, w nocy tylko raz się obudziła, ale mam tylko przebłysk, że słyszałam płacz (odsypiałam płacz). Za to ta dziewczyna twierdzi, że położna nieźle się ze mną szarpała o 2 w nocy, bo przyszła posłuchać brzucha a mnie nie bardzo dało się obudzić. Ale poradziła sobie kobietaBoli mnie wszystko od poziomu cycków do bioder i myślę, że tak już zostanie. Poza tym boję się porodu, bo te skurcze, co miałam, były już strasznie bolesne dla mnie... A jeszcze się dowiedziałam, że w szpitalu ze względu na obłożenie (fakt, że mają mega przepełnienie) mogę zapomnieć o kontakcie z dzieckiem przez 2 godziny itd. Jak tylko jedną szyją to salowa już z mopem lata, bo kolejna rodząca już ma parte...
ÓptimusPrime, xpatiiix3, lkc, KUNIAK, AgataP, anusiaa90, mada_lena, FK81 lubią tę wiadomość
-
Madlen kiedyś kiedyś jeszcze pewno i na trzecie się bym zdecydowala oczywiście z odpowiednim facetem którego dozę poznam
) chodziło mi ze cwana ze mowisz ze mamy być w dwupakach
a tak na serio żadna nie zda dnia ani godziny
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:23
ÓptimusPrime, Mag.1990, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Agata
http://pixers.pl/naklejki/inspiracje/kolorowe-czaszki/2200?utm_source=homebook&utm_medium=inspiracje
http://pixers.pl/naklejki/inspiracje/czaszka-z-kwiatkow/2194Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:32
AgataP lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
no trochę mi lepiej, może dlatego że pojechaliśmy na zakupy, chciałam sobie kupić deskę do prasowania bo w promo jest w carrefurze i kurna mać jest za długa i mi nie wlezie do szafy
szafa pod wymiar i wnęka na dechę zrobiona pod tą co mamy, jakąś zwykłą tanią
no więc dalej mam 5 kroków do biedry i poszłam kupić sobie książkę którą chciałam już jakiś czas temu na allegro zamówić, wiadomo taniej w biedrze bo bez przesyłki, no i ani sztuki bo od jutra nowa promocja i wszystko wywieźli, no i tak mi się kurna zakupy udały
jedyne co do persil w promocji kupiłam i galaretki z wawela na pocieszenie
Madlenn jak tak piszesz o tych bezwarunkowych uśmiechach, mlaskaniach i mruczeniu to już się nie mogę doczekać, mimo że coraz bardziej posrana jestem na myśl o porodzie...zostało mi 40 dni więc za 20 mogę rodzić :] chyba nawet bym wolała pod koniec października. Teraz jak wcześniej mi się nie zdarzało czasem o cc myślę, panikara ze mnie się robi...no i też miękka dupa ze mnie, także nie jesteście same. Hormony robią swoje.
ÓptimusPrime, lkc, mada_lena, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie u mnie kicha z imieniem
To,co podoba mi sie to Witold, Wlodzimierz, Roland - moj uwaza za dziwaczne,a jemu zadne sie nie podoba
Wiec czekamy do porodu,moze jakos sie dogadamy.On nie ma na "oku" zadnego imienia
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Pozdro to teraz ja mam skurcze... I to od razu konkretne czuje parcie na szyjkę.. Chyba mała czuje, że babcia wraca... Boje się że wody odejda jak za silne będą chociaż gadają gadają a jeszcze nie urodziłam... W dodatku mała chyba się przekrecila bo strasznie się pchala nwszykie strony i nagle skurcze.. A jak właśnie skopala w podbrzusze ;( jezuniu teraz musiała to zrobić akurat...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:01
Livia
Nela
Marcel