Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuniak no faktycznie bedzie klusek
Pati 10 dni spoko loko ,dasz rade i Nelcia wyskoczy w odpowiednim czasie zobaczysz.
Madlen ja tez miekka dupa sie zrobilam przez te ciaze...zobaczymy jak potem bedzie
wrocilam z lidla nadal mam skurcze ale cos chyba slabsze...no ja tam wiem ze nie rodze bo ja czekam na Patixpatiiix3, Madlen222, KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:No normalnie jestem migrenowcem okropnym, ale w ciazy jak na razie raz mialam akcje na poczatkj wrzesnia...no I moich tabletek nie moge brac
no właśnie z tabletkami dupa, wiem...
to co mi pomaga na migrenę - bardzo ciepły prysznic, łącznie z zamoczeniem głowy właśnie, wygrzanie się, wiadomo ciemny pokój, cisza i leżenie w jednej pozycji właściwie bez ruchu... jak mnie dopadła na początku ciąży to wzięłam apap.. no nic innego nie wolno
Pewnie też masz jakieś swoje sposoby na to cholerstwo, współczuję, że Cię złapało -
nick nieaktualnyKurcze wpis mi gdzies wsiakl wrrrr,na usg wyszlo,ze chlopiec zostaje chlopcem,wg usg odpowiada wymiarowi 35,2 hbd,lozysko 3 stopnia,jest stare dosc szybko,waga 2kg +/- 296g,ilosc plynu owodniowego w granicy normy 12 cm,ze wzgledu na lozysko i pomiary plodu powtarzam usg za ok.3-4tygodnie,a i polozenie glowkowe
Marzena27, mada_lena, Madlen222, ÓptimusPrime, lkc, zupaztytki, natasza82, e_v_e, Fidelissa, Eve, Nata, karmelek, anusiaa90, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
O kurczaki to trzeba obserwowac to łożysko... No ale będzie dobrze
ciekawe jak moje nawet dzisiaj na wizytę nie poszłam juz jakoś szkoda hajsu a po drugie podlamalam się w piątek pójdę. NFZ gbs zrobię i następną lewe za dwa tyg i na wywolanie o ile nie wyskoczył mała szybciej,chociaż te proroctwa ich się nie spełniają jak ja tak co tydzień teraz będę miała cm więcej rozwarcia noo pochodze do końca listopada w ciąży
)
Heheh Agata nie masz wyboru gadam tylko z Ninja żeby się dogadaly z Nela co do terminu i niech nam nogami na brzuchu datę narysuja xdWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:51
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyMarzena27 wrote:no właśnie z tabletkami dupa, wiem...
to co mi pomaga na migrenę - bardzo ciepły prysznic, łącznie z zamoczeniem głowy właśnie, wygrzanie się, wiadomo ciemny pokój, cisza i leżenie w jednej pozycji właściwie bez ruchu... jak mnie dopadła na początku ciąży to wzięłam apap.. no nic innego nie wolno
Pewnie też masz jakieś swoje sposoby na to cholerstwo, współczuję, że Cię złapało -
KUNIAK wrote:Halo. Ja po wizycie , nasz klusek ma ponad 2900 kg dostałam skierowanie na wizytę do szpitala ,bedą ja jeszcze oglądać i mamy wstępnie rozmawiać o CC,bo wszystkie znaki wskazują ze na finiszu będzie miała ponad 4 kg!
Super wiesci:)
U mnie obliczył 4300!!! Przy moich warunkach rodziłabym chyba tydzien
Pati oddawaj płytek. Serio martwię sie, ze beda mieli ale a propo ciecia:(
Optimus biedna. Moze to chwilowe zmeczenie. ObyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:55
Marzena27, xpatiiix3, ÓptimusPrime, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
A uwierzcie że bym się z Wami podzieliła
ale tak się nie da chyba ze by przetoczyli
Tak patrzę co raz na zegarek mama po 20 jakoś juz będziedzwoniła do mnie może i jeszcze jestem na nią zła, ale się stesknilam nie ma to jak mama w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:06
mada_lena, lkc, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viviana wrote:Madalena łączę się z płytkami ciągle spadają kurde. A już teraz bez jaj muszę mieć Cc. Kochana w którym tygodniu u Ciebie robią Cc?
FK kciukam.
Tez sie tym martwię. Mam 99a przy wypisie mialam 133
Vivi skończony 37 i juz robią.
FK kciuki&&&&&