Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
jeja a ja to chyba dzisiaj urodzę normalnie...jakoś dziwnie się czuję jakby mnie brzuch bolał, żołądek kurwa sama nie wiem. siedzę i oddechy robię bo mi to pomaga..może to ta pogoda chuj wie, ogólnie spałam godzinę i wstałam w takim stanie
dzwonili z wózkowni jak to mówi mój mąż, że wózek do odbioru. W zamówieniu z piętrusa mieliśmy info że 14 dni ale może ulec zmianie i czekaliśmy chyba 17.
Pati współczuję tej cholestazy, moja koleżanka miała do a UK poród jej przyśpieszyli i po 8h wyszła do domu, więc nie jest powiedziane że tyle czasu w szpitalu spędzisz -
nick nieaktualnyPaju wrote:Muchy mi się grzmocą na laptopie...
wrrr... skąd ich tu tyle!
łażą i mnie wkurzają ;/
tez mam pelno much w domu i tez mi na laptopa siadaja...masakra..o tyle dobrze mimo ze obrzydliwie to ze moj pies je lapie i zjada...ale jak mlaska i je gryzie to mnie mdli... ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:31
lkc, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNata wrote:jeja a ja to chyba dzisiaj urodzę normalnie...jakoś dziwnie się czuję jakby mnie brzuch bolał, żołądek kurwa sama nie wiem. siedzę i oddechy robię bo mi to pomaga..może to ta pogoda chuj wie, ogólnie spałam godzinę i wstałam w takim stanie
dzwonili z wózkowni jak to mówi mój mąż, że wózek do odbioru. W zamówieniu z piętrusa mieliśmy info że 14 dni ale może ulec zmianie i czekaliśmy chyba 17.
Pati współczuję tej cholestazy, moja koleżanka miała do a UK poród jej przyśpieszyli i po 8h wyszła do domu, więc nie jest powiedziane że tyle czasu w szpitalu spędzisz
nata a moze to wezdecia...ja juz bedzie ze 4 razy jak pomylilam porod ze wzdeciem..serio.Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyej no czy ja rodze? coraz mocniejsze te kurcze skurcze....hmmm pojade do lidla na zakupy i zobacze czy mi przejdzie...jak nie to dopakuje skarpetki do torby i bede czekac...musze wyjac pilke do cwiczen ze skladzika...hmmm
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Agata no może i wzdęcie jakieś, nie wiem, że tak powiem byłam w "pokoju zwierzeń" i zobaczymy. Chyba to ta pogoda, bo mnie głowa zaczyna boleć. Mój mąż chciał mnie zabrać na "miasto 44" dzisiaj ale jakoś nie widzę się w kinie, raz że czuję się do dupy dwa że nie wysiedzę bo u nas nie wygodnie, idzie z teściami.
AgataP lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, jak tylko mam chwilkę to zaglądam tu do Was i od razu piszę
Pati kochana trzymaj się, nie wiem jak Cię pocieszyć, ale wcale nie musi być tak źle jak myślisz:) pomodlę się za Was:)
A ja dzisiaj sprawdzałam mocz ze względu na to krawawienie u góry. No więc infekcji żadnej nie mam. Natomiast skąd ta krew cały czas? Jutro podejdę do położnych na ginekologię i umówię się do ginekologa bo nie podoba mi się ta krew stamtąd. Kurdę ale co to może być? bo żadnego bólu ani nic nie mam przy tym. Ech, nie wiem ale trochę mnie to martwi. Ja już mam wizje cewników i w ogóle a tego boję się jak ognia.
Z przyjemniejszych rzeczy, to dzisiaj wykąpałam Lenę, ubrałam ją w czyste ciuszki:) i nakarmiłam cycem...ślicznie jadła kochana i tak słodko przy tym mruczała i sapała...a w przerwach się uśmiechała...aż się poryczałam ze szczęścia...w ogóle to średnio z 6 razy dziennie ryczę (ze wzruszenia)...mięka dupa się ze mnie zrobiła...ech...
Jutro będę kąpać Juleczka, moją małą kruszynkęon w ogóle robie dużo kupek i to takich śmierdzących...hehe...sory dziewczyny ale to takie śmieszne jest dla mnie:) haha....moje dupeczka malutka.
A poza tym to kupiłam dziś w szpitalu sterylizator avent do butelek bo wyszło tu taniej niż w Polsce, ku mojemu zdziwieniu:)
Jadę po męża do pracy...buziaki dla Was:*mada_lena, ÓptimusPrime, xpatiiix3, lkc, Dotty84, AgataP, Viviana, Agata92, Agusia ;), natasza82, Fidelissa, Nata, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Nata mnie tez cos boli brzuch... Baki odchodzą, moze to wzdecia? Ciagnie od pepka, czuje ze jest mega ciężki
No i morfologia do dupy...plytki lecą, hgb 11,3
Pati trzymaj sie, tule mocno. Mama jakby co pomoze przy małym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:13
xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
Nata ja mowie o pobycie w dziecięcym...
Ok j mowicie ze będzie ok to musio być ok..
Kochane dziękuje Wam ze jesteście ;** mi do donoszonej brakuje 10dni11.10 będzie donoszona 38tydzien
Jak chcecie podziele się mam 258tys płytek)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:20
lkc, Marzena27, mada_lena, AgataP, natasza82, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati przykro mi, ze znowu cie zlapala cos...faktyczmie, niech juz Nelka wyskakuje...
Madlen, no piekne te twoje opisy, az sie chce swoje miecAjak to bedzie z 2 w domku...
Co tam u was sie dzis jeszcze dzialo? Nie pamietam, bo dzis mnie strasznie muli.
Dziewczyny, podpoweidzcie co robic: cisnienie mam dobre, 126/70, 116/65, a ja doslownie zdycham, mam mroczki przed oczami, kreci mi sie we lbie,glowa mnie napierboli, cala slaba jestem...leza, ale nic nie pomaga...tabletke na cisnienie nie wezme, bo sie boje raz, dwa to kat.D, odpada...
Jakies rady? Zaraz padne..
Help plizzxpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Madlen co Ci się dziwić, że płaczesz, jak ja płaczę przy czytaniu Twoich wpisów!
utul swoje Szkrabki, a już fragment o karmieniu Malutkiej to mnie totalnie wzruszył, chcę już Zuzię! (w sensie w terminie)
Pati oddaj trochę płytek!
xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Pati przykro mi, ze znowu cie zlapala cos...faktyczmie, niech juz Nelka wyskakuje...
Madlen, no piekne te twoje opisy, az sie chce swoje miecAjak to bedzie z 2 w domku...
Co tam u was sie dzis jeszcze dzialo? Nie pamietam, bo dzis mnie strasznie muli.
Dziewczyny, podpoweidzcie co robic: cisnienie mam dobre, 126/70, 116/65, a ja doslownie zdycham, mam mroczki przed oczami, kreci mi sie we lbie,glowa mnie napierboli, cala slaba jestem...leza, ale nic nie pomaga...tabletke na cisnienie nie wezme, bo sie boje raz, dwa to kat.D, odpada...
Jakies rady? Zaraz padne..
Help plizz
Kochana a Ty migreny nie masz?? -
nick nieaktualny
-
Wiecie no jednak nie wloze karty z drugim numerem... Nie mogę znaleźć chyba duplikat będę musiała zrobić podskocze tam w przyszłym tyg... Także ten numer dalej aktualny jest ale nie ODP z niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:35
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Halo. Ja po wizycie , nasz klusek ma ponad 2900 kg dostałam skierowanie na wizytę do szpitala ,bedą ja jeszcze oglądać i mamy wstępnie rozmawiać o CC,bo wszystkie znaki wskazują ze na finiszu będzie miała ponad 4 kg!
ÓptimusPrime, xpatiiix3, Marzena27, Viviana, Paju, e_v_e, sisiiii, mada_lena, Madlen222, Agata92, Agusia ;), lkc, zupaztytki, natasza82, Fidelissa, Eve, anusiaa90, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość