Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no dokładnie tak jak pisze agata - masz już ciąże praktycznie donoszoną i tak rozwarcie więc nawet jak przyspieszą poród to tylko plus dla ciebie że skończą ci się te stresy ze skurczami itd nie ma co płakać !
natasza82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjezdem,mialam gosci wiec dopeiro was narobilam,po dupkach dostaniecie za takie pisanie ,nie idzie Was czasem nadrobic
jest pizdziernik!!!! jest!!!!
Pati kochanie mam nadzieje ze wsyztsko bedzie ok,trzymam kciuki,ale bedzie dobrze juz jest pizdziernik i Nelcia juz rozwinieta i wszytsko jest git,nawet jak przyspiesza to juz mozna rodzic,a po porodzie cholestaza sie ulotni i bedzie ok.Lekarze sie toba zajma ,nie placz bo i ja sie rozryczalam.
Alka przykro mi bardzo ze tak sie dzieje ale trzymam za Ciebie kciuki i mysle o Was cieplo,bedzie dobrze zobaczysz!
Mamadomina Stówka! szybkiego poroduno moja Ninja to bedzie smigala w czaszkach jak sie patrzy
FK no ten twoj to torche pojechal po bandzie,sluszna decyzja ,nie mozna dac soba miotac ,kurka wodna co to ma byc zeby kobiete w ciazy tak traktowac.
Dotty spioszki na ebay kupilamprosze linka wstawiam http://www.ebay.ie/itm/121327449098?var=420278136727&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Fidelissa sliniak zajefajnychyba sie skusze
Madlen uwielbaim twoje posty czytac bo mnie na duchu podnosza,ciesze sie ze wsyztsko jest ok z dzieciaczkami,ciesze sie ze karmienie idzie w dobrym kierunku i ciesze sie ze Ty sie cieszysz
Mamadomina, Dotty84, Madlen222, FK81, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno wiec przy okazji piździernika to mam skurcze,nic regularnego i nic mega mocnego ale mam,sama juz nie wiem chyba sie ciesze bo chyba chce rodzic niebawem..
generalnie narazie nie lapia mnie zadne ataki paniki zwiazane z porodem a spodziewalam sie ich sporo,nie wiem czemu jestem jakas taka nad wyraz spokojna,poczekamy zobaczymy moze zaczne panikowac na porodowce,hmm sama nie wiem...ten moj spokoj mnie przeraza...
dzis u mnie sloneczko ale zminiej niz zwykle siedze w domu jakas leniwa jestem,ledwo wstalam bo kolezanki mnie mialy na kawe odwiedzic i sie zmusialm do obudzenia o 9.00 tak to bym kimala pol dnia...obie kolezanki w ciazy jedna 7 msc druga w tym samym i tygodniu i dniu co jawiec bylo spotkanie ciezarnych na szczycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 15:52
Agusia ;), xpatiiix3, Marzena27, natasza82, anusiaa90, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
AgataP bardzo fajne spotkanie
ja czekam na wypłatę i dalej robię zakupy ach już się nie mogę doczekać, kiedyś myślałam, że nie kupię rzeczy dla dziecka przez allegro, ale prawie wszystko tak kupiłam i jak na razie nie zawiodłam się
ps. nie mam wody i nie mogę zrobić sobie kawki ehhAgataP, natasza82, lkc lubią tę wiadomość
-
Właśnie weszłam do domku...
Ja wiem co to znaczy cholestaza znowu inkubatory naświetlania i hiperbilirubinemia... I minimum tydzień w szpitalu z małą... ;( u Marcelka też było to samo, przez to ze jestem taka felerna to teraz drugie moje dziecko będzie się zmagać 3-4 miesiace z żółtaczka...
Kuuuurde... Z Marcelem było inaczej bo on był sam i mogłam sobie leżeć w szpitalu z Nim... A teraz nie mogę kurde tarczyca siada znowu cukrzyca teraz cholestaza... ;( ja juz mam dość chce po weekendzie urodzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:04
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:AgataP bardzo fajne spotkanie
ja czekam na wypłatę i dalej robię zakupy ach już się nie mogę doczekać, kiedyś myślałam, że nie kupię rzeczy dla dziecka przez allegro, ale prawie wszystko tak kupiłam i jak na razie nie zawiodłam się
ps. nie mam wody i nie mogę zrobić sobie kawki ehh
ja tez na allegro nakupowalam i teraz wyczekuje paczkijeszcze tylko te paczke ogarne popiore z niej rzeczy i juz moge na porodowke jechac
ponoc w piatek bedzie wiec spokojne w przyszlym tyg niech sie dzieje co chce.Tylko moj hippis jeszcze nie gotowy,obical juz piwa nie pic w razie czego,ale tak go przycisnelo ze od poniedzialku robi PIJANE MISIE,zalal zelki haribo wodka i co wieczor sprawdza ile wypily i jak urosly i dolewa,w piatek sobie skosumuje...mial nie pic alkoholu ale o zelkach nie bylo mowy..cwaniak...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:04
natasza82, Marzena27, Agusia ;), lkc, Dotty84, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Właśnie weszłam do domku...
Ja wiem co to znaczy cholestaza znowu inkubatory naświetlania i hiperbilirubinemia... I minimum tydzień w szpitalu z małą... ;(
Kuuuurde... Z Marcelem było inaczej bo on był sam i mogłam sobie leżeć w szpitalu z Nim... A teraz nie mogę kurde tarczyca siada znowu cukrzyca teraz cholestaza... ;( ja juz mam dość chce po weekendzie urodzić...
Pati trzymaj się wszystko będzie dobrze musisz być silna i wziać się w garść dla Nelki i Marcelka
Trzymam za was kciukixpatiiix3 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Właśnie weszłam do domku...
Ja wiem co to znaczy cholestaza znowu inkubatory naświetlania i hiperbilirubinemia... I minimum tydzień w szpitalu z małą... ;( u Marcelka przez to ze jestem taka felerna to teraz drugie moje dziecko będzie się zmagać 3-4 miesiace z żółtaczka...
Kuuuurde... Z Marcelem było inaczej bo on był sam i mogłam sobie leżeć w szpitalu z Nim... A teraz nie mogę kurde tarczyca siada znowu cukrzyca teraz cholestaza... ;( ja juz mam dość chce po weekendzie urodzić...
Pati kurde wiem ze Marcela nie chcesz zostawiac i nie bardzo masz jak, kurde musi sie ulozyc,nie wmawiaj sobie ze jestes felerna to nie twoja wina kochana nie mozesz tak myslec,wszytsko bedzie ok zobaczysz wszytsko sie ulozy tak zeby bylo dobrze.Trzymam kciuki!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Licze na to ze jak po weekendzie ni urodze to max za dwa tyg mi wywolaja w 38 mam dość juz... Kuuuurde taki stres.. Cholestaza jest też niebezpieczna dla dziecka...
Juz myślałam, ze mnie to ominie... Ze to swędzenie to pewnie od czego innego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:07
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyPati w tym samym czasie co Ty napisalam ze moge rodzic w przyszlym tygodniu a Ty napisalas ze po weekendzie...wiec to cos znaczy-transcendencja kurde.Chyba nie zdaze tej paczki calej ogarnac.
Pati pod okiem lekarzy nic sie nie stanie ani Tobie ani Nelci zobaczysz zaraz to wszytsko sie skonczy i bedziesz mala na cycku nosic i mi na wiadomosci odpisywac bo bede miala tysiac pytan do Ciebie ,bo ja zielona jestem w obsludze dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:13
Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Pati teraz się nie zamartwiaj. może nie będzie tak źle skoro to świeża sprawa. Tulimy mocno :**
Agatko mogłyście sobie zrobić zdjęcie pamiątkowe.. 3 ciężarówkifajnie to musiało wyglądać. Swoją drogą fajnie mieć kogoś kto jest w tym samym stanie, bo zawsze można się nawzajem wyżalić i porozmawiać o radosnych chwilach. Też miałam kogoś takiego, ale koleżanka już urodziła i już bawi swoją małą
AgataP, natasza82, Agusia ;), xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Pati nie Ty jesteś felerna, tak się po prostu zdarza, coś się przyplącze i o...
dałaś sobie radę za pierwszym razem to i dasz za drugim. Sytuacja inna, bo Marcel mały, ale jak Cię znam to wszystko ogarniesz i zorganizujesz, kto jak nie Ty? Dobrze, że ciąża już tak zaawansowana, Nelka właściwie zaraz gotowa do wyjścia do Ciebie
Trzymaj się dzielnie, jesteśmy wszystkie z Tobą, pamiętaj.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:Paju ja mialam dosrac lozeczko wczoraj bo wczoraj minelo 16dni a i tak bedzie dopiero w piatek.
O poscieli juz nie wspomne zamawialam drozsza paczke zeby byla w ciagu 24h a mija juz 3dzien
Naska a Ty pościel też zamawiałaś z Remi?
Bo u niego to się trochę czeka.. ja zamawiałam 15 września, od razu zapłaciłam.. a przesylka dopiero w poniedziałek by była u mnie więc dwa tygodnie.. a przez te perypetie adresowe będę czekać trzy.. ;/
Dobrze, że nie mam żadnych problemów jak niektóre z Was, skurczy, rozwarcia itp. bo byłabym jeszcze bardziej wkurzona.. cieszę się też, że zamówiłam o tyle szybciej..
że zdąży dojść zanim urodzę.. ja nie planuje rodzić szybciej niż za 2 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:20
-
nick nieaktualnyanusiaa90 wrote:Pati teraz się nie zamartwiaj. może nie będzie tak źle skoro to świeża sprawa. Tulimy mocno :**
Agatko mogłyście sobie zrobić zdjęcie pamiątkowe.. 3 ciężarówkifajnie to musiało wyglądać. Swoją drogą fajnie mieć kogoś kto jest w tym samym stanie, bo zawsze można się nawzajem wyżalić i porozmawiać o radosnych chwilach. Też miałam kogoś takiego, ale koleżanka już urodziła i już bawi swoją małą
no powiem szczerze ze co dwie ciezarne to nie jednadobrze jest sie z kims podzielic odczuciami kto Cie zrozumie.
anusiaa90 lubi tę wiadomość
-
Madlen popieram dziewczyny, bardzo miło czyta się Twoje posty, dają tyle optymizmu i radości
pisz do nas kochana jak najwięcej dasz radę
Patii dokładnie Tobie najmniej brakuje do ciąży donoszonej dasz radę, zobacz jak się ułożyło, dowiedziałaś się jak Twoja mama wraca, więc tu masz jedno odciążenieMadlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość