Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nata wrote:scindapsus ale ja mam puls wtedy nawet do 150 i ledwo żywa jestem, normalnie czuję się jakbym miała umrzeć wtedy...
Ja mierzę rano i dopiero za 3 razem wychodzi dobre ciśnienie, bo się spinam na sam odgłos burczącego ciśnieniomierza... -
Goplana jestem z niego dumna
naprawde nawet nie poczułam ukłucia
jest lepszy w te klocki ode mnie a ja robie to na codzień od kilku lat .... I co teraz??
Tez nie lubie kluc " swoich" , zawsze reka drży
Vivi oj tak bole krzyza, miednicy, kręgosłup, biodro....chodzę jak kaczucha dosłownie. A od wczoraj kolana....pogoda deszczowa a ja zawsze odczuwalam to w kościach.
-
Mamadomina wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń, pociechy z dzieci i lekkiego, szybkiego porodu
FK męża masz udanego. Ja chyba na twoim miejscu zjeb...bym go jak psa za takie odzywki. Zwłaszcza, że byłaś w takim stanie... Niektórzy faceci nie powinni zakładać rodzin, bo są skrajnie nieodpowiedzialni i myślą tylko o sobie. Tobie życzę, żebyś dała radę go zmienić i pokazać mu, że można inaczej żyć i odnosić się do kobiety, która tak się poświęca dla dobra jego i rodziny.FK81 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny polecam założyć kartę rossne w rossmanie - dają rabat na wszystkie rzeczy dla dzieci - najpierw 3% a potem co 3 miesiące rośnie o kolejny % do maksa 10% - ja mam już przy synku więc już mam 10% - dzięki za info o pampersach - ja jeszce od tego będzie 10% to już wogóle wypas...
Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
izia wrote:dziewczyny polecam założyć kartę rossne w rossmanie - dają rabat na wszystkie rzeczy dla dzieci - najpierw 3% a potem co 3 miesiące rośnie o kolejny % do maksa 10% - ja mam już przy synku więc już mam 10% - dzięki za info o pampersach - ja jeszce od tego będzie 10% to już wogóle wypas...
Ja mam założoną z moim rabatem 3 % pampersy wyniosły mnie 17,06 zł za paczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:56
natasza82, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
hm a my kupowaliśmy 2 dni temu z kartą i nie zapłaciłam tak mało
ja puls mam taki w domu jak mierzę, zaczęłam mierzyć jak mi serce chciało wyskoczyć z klaty więc to chyba nie sydrom białego fartucha, u lekarza mam wzorcowe zawsze, w domu mam np ciśnienie 90/40 a puls 120...ja mam tak ze wstawaniem z łóżka wieczorem jak poleżę, biodro boli i brzuchol ciągnie i ledwo mogę kroka zrobić ehhhh jak babulinka...pada, więc dzisiaj robię obiad z resztek bo nie idę do sklepu, no way!!
-
o dobra cena
ale ja nie mam rossmana blisko
co do pieluch to mam tylko jedną paczkę 43szt tam chyba jest 1, potem 150 szt. 2 i dziś zaopatrzyłam się w kolejne dwie paczki czyli 140sztuk 3zobaczymy które będą najlepsze
i będę dokupywać
moja koleżanka wcale 1nie używała tylko 2, a po miesiącu już w 3 przeszla
więc też nie chce przesadzać
-
Nata wrote:hm a my kupowaliśmy 2 dni temu z kartą i nie zapłaciłam tak mało
ja puls mam taki w domu jak mierzę, zaczęłam mierzyć jak mi serce chciało wyskoczyć z klaty więc to chyba nie sydrom białego fartucha, u lekarza mam wzorcowe zawsze, w domu mam np ciśnienie 90/40 a puls 120...ja mam tak ze wstawaniem z łóżka wieczorem jak poleżę, biodro boli i brzuchol ciągnie i ledwo mogę kroka zrobić ehhhh jak babulinka...pada, więc dzisiaj robię obiad z resztek bo nie idę do sklepu, no way!!
Nata spokojnie, ja też mam niskie ciśnienie 90/60 ostatnio 80/48 a przy tym wysoki puls taki jak opsiujesz no i uczucie kołatania serca. Hematolog mi mówiła, że to zupełnie normalne zjawisko przy tak niskim ciśnieniu, serducho musi jakoś nadrobić przepompowanie krwi. Więc mam się nie martwić, a już się zaczęłam schizować bo mam niewielką wadę serca.
Pij dużo, leż na lewym boczku i odpoczywaj