Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nata wrote:Pati przysiady porób i na piłce poskacz. niecierpliwa ale np widzisz że wypycha rączkę albo nóżkę? bo ja tylko widzę jak dupkę wypchnie bo do duże i twarde więc tak się domyślam, ale nie mam tak jak dziewczyny że mówią że rączkę widziały albo że stopa. ni chu chu
Kochana czasem jak leżę na boku i trzymam rękę z boku brzucha tak pod żebrami to pod napręzona skórą czuję kulki u góry większe wiec chyba stopa a na dole takie maleńkie puknięcia, ale to tylko z lewej strony tak mamz prawej i z przodu tylko pupa wychodzi
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa tak pytam, bo znajomi mnie ciągle pytają no i jak widziałaś nogę, rękę coś tam? i mam stresa że coś jest nie tak bo nie nie widziałam! ale wydaje mi się że to przez łożysko, bo czuję pod żebrami że mi giry wbija, no i wypycha po prawej stronie twardą górkę, czasem to mam brzuch krzywy
Pati a ile rozwarcia masz?
Jula ale widzisz odcisk stopy na skórze? bo znajoma tak miała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:53
-
Hmm taka duża strzykawka gigant w automacie xD Hehe chyba się kończy już
czekam na mamę to pogoni towarzycho
hehe mała wysoko i niby 2cm jest a było 4... Ale wtedy na skurczu mierzone a teraz bez.. Pewnie stad różnica co badanie wód od cholery leci ehh... Sama nie wiem juz czy to wody czy siuski dużo tego jest albo tyle się dorabia ciągle ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:55
AgataP, Eve, Jula222, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nata wrote:niecierpliwa tak pytam, bo znajomi mnie ciągle pytają no i jak widziałaś nogę, rękę coś tam? i mam stresa że coś jest nie tak bo nie nie widziałam! ale wydaje mi się że to przez łożysko, bo czuję pod żebrami że mi giry wbija, no i wypycha po prawej stronie twardą górkę, czasem to mam brzuch krzywy
Pati a ile rozwarcia masz?
Jula ale widzisz odcisk stopy na skórze? bo znajoma tak miała.
pewniejak się rozciaga to stopki takie mini mini
rączki mi jeszcze nie odbila
lkc lubi tę wiadomość
-
no ja mam jakąś dziwną budowę i nie będzie mi dane tego doświadczyć chyba. Pati, Twoja mama to powinna Cię przeprosić że wyjechała, bo przez nią też to wszystko się przyśpieszyło, stresów dużo itd. Kobieta ma szczęście że zdążyła przylecieć.
My już po kolacji, dzidzia wariuje, no i dobrze bo leniwcem dzisiaj był