Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale emocje
a ja przechrapałam - nareszcie się wyspałam po ostatnich ekscesach... Muszę szybko wstać o własnych siłach bo będę mogła iść do niej na wcześniaczki
Mam nadzieję, że Nelcia już wyszła i daje mamie odpocząćcaśka, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Przebudziłam się i nie mogę już zasnąć. Myślałam, że już coś wiadomo. Na pewno Pati teraz odsypia i odpoczywa po porodzie. Nelka też pewnie zmęczona. Niech wypoczywają.
Podziwiam Pati, że zdawała relację na żywo. Mi to nawet przez myśl nie przechodzi jak można pisać wiadomości z takimi skurczami jak ona.
Pati duuużo zdrówka dla Ciebie i Neluni:) -
Kochane Pati jeszcze się nie rozpakowała, Biedulka nie ma juz sił.. o 4, miała 4cm rozwarcia dopiero.. bardzo wolno postępuje wszystko.. boi sie ze w takim tempie bedzie cc.. oxy boja sie jej podac bo Nelka będzie wcześniakiem i ze wzgledu na to nie chcą dać wiecej. juz puszcza zzo i bedzie mogla wstac to polozna powiedziala ze ruszy wiec nadal trzymajmy kciuki by Biedulka juz sie nie męczyła i z bólu nie musiała gryzc tych scian..
i zeby w koncu miała sowją Córcie :***
Dotty84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedna Pati... Ale jeszcze trochę i Nelcię zobaczy
Ja się pochwale, że ruszyła mi mleczarniaZ wieczora kropelki a dziś z obu piersi aż 20ml
blue00, Jula222, Agata92, Viviana, lkc, Mamadomina, paula1234, Madlen222, anusiaa90, Amnezja, Lavendula, pinsleepe, Nata, Marzena27, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny