Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hahah następną do mnie ze cos słabe są skurcze :o a ja mowie no oszczędze wam ściany i może nie pogryze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 22:56
paula1234, AgataP, anusiaa90, Paju, Rybka Nemo, Amnezja lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Optimus skarbie mam na myśli wodę zimną
twardy jak skała się robi i wtedy palca nie wepchniesz w niego nawet na mm, a jak jest miękki to i owszem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 22:56
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Zaczyna bolec co raz mocniej, ale daje radę pytali o zzo mowilam ze nie ale może zmienia zdanie xD zobaczymy jak będzie
czyli jak spytała to coś się zadziało poważniej
juuuuupi
ÓptimusPrime, natasza82, AgataP, lkc, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Tak chyba do kibelka ciśnie xd Hehe a ja się nie zdazylam załatwić...
Muszę leżeć, bo jest ryzyko że pępowina wypadnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 23:08
AgataP, natasza82, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Kochane pozdrowienia od FK
:*u niej wsio ok
na sali sobie lezy bez akcji porodowych
lkc, Goplana, Paju, anusiaa90, natasza82, Agusia ;), Amnezja, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam dopiero teraz bo jeszcze byłam u znajomej na herbatce i po męża w pracy
Jaaaakie emocje!
Pati Ty potrafisz zaskakiwać, ja już myślałam że z tymi fałszywymi skurczami do terminu będziesz się bujać..
Zdążyłam na wszystkie w dwupaku więc teraz lecę jeszcze poczytać październikowe i wrześniowe (he he taaka nuda) i będę tu odświeżać i czekać na fotkę Nelki
W weekend w końcu robię pranie bo mnie tu straszycie tym rodzeniem przed terminem -
kochane ja uciekam bede wpadac ukradkiem ale niestety zawroty glowy i dusznosci sie pojawily przy skurczach.;/ wiec męzu mnie do łozka kladzie
Pati silna i dzielna dla Nelki musisz byc!:*:*:*
Od Pati : boli i juz nie tak do smiechu ale jeszcze scian nie gryzie
wiad 2. usiadlam bo juz plecy bola od lezenia a tak ulga po turecku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 23:39
Paju, lkc lubią tę wiadomość