Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a każda z nas ma tyło albo przodozgięcie? koleżanka mnie o to pytała bo u niej przodo wyszło a ja nie wiedziałam co jej powiedzieć
mój też leniwy dzisiaj był, a teraz od godziny mi się wypycha po prawej i majstruje na dole bo czuję co chwilę takie łaskotanie tam, jakby na siku.
-
nick nieaktualnyNie jade na ip,cos tam od niechcenia raz sie wypiol,teraz siedze na balkonie i oddycham tlenem,moze cos mnie pokopie.....jej ja mam takiego stresa...nienawidze wieczorow,bo jakie rozne mysli do glowy wlaza...
Nelcia!Nelcia!Nelcia!Nelcia! (kibicuje wyjsciu)
AgataP lubi tę wiadomość
-
No żesz Pati ! Emocje jak na grzybach! (jak to moja koleżanka mówi - nie pytajcie nie wiem skad jej się to wzięło)
Ja jutro zajęcia na 8 mam a tu noc na belly się zapowiada pięknie pięknie
Nela wyskakuj w podskokach!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:dziewczyny a każda z nas ma tyło albo przodozgięcie? koleżanka mnie o to pytała bo u niej przodo wyszło a ja nie wiedziałam co jej powiedzieć
mój też leniwy dzisiaj był, a teraz od godziny mi się wypycha po prawej i majstruje na dole bo czuję co chwilę takie łaskotanie tam, jakby na siku.
ja tez mam przodozgiecie.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa wczoraj migrena okropna,moje Dziecko mnie kopalo jak szalone,jak wczoraj zjadlam kebeb na migrene -cisza sza wieczor,noc,dzis dzien,troche leniwych ruchow,a o 16 to napierniczanka we wszystkie strony,ze az wylam z bolu,no i od 16 - cisza.Leze na lewym boku,wypilam slodkie kakao -nic.Tera troche od niechcenia ruszyl dupe ale to tak raz.pooddychalam na balkonie drugi raz dupe ruszyl...no nic,nie panikuje...moze jutro bedzie zanowu napier...wszedzie
Eve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jula222 wrote:zaraz sie dowiem co u fk :*
AgataP lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Optimus może spróbuj pooddychać jak w pierwszej fazie porodu. Głęboki wdech nosem i wydech ustami. Dziecko wtedy jest dobrze dotlenione i moje przynajmniej szaleje wtedy w brzuszku, może na Twojego piłkarzyka to też zadziała
lkc, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomosc od Pati :
"A Mama przyszła to sie smiejemy jeszcze ale cos sie dzieje bo krew poszla czyli rozwarcie postepuje ale nie badali polozna przyszla patrzy na mnie i mowi jaikes slabe te pani skurcze hehe "
Dzieje sięlkc, AgataP, Eve, ÓptimusPrime, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny