Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati trzymaj Sie!!! Całą noc śnił mi się twój poród i ciągle o tym myślałam, to forum to emocje jakbym was znała 100 lat. Pierwsza myśl jak wstałam to do mojego M powiedziałam " ciekawe czy Pati urodziła" na co odpowiedział " już sprawdzam" także nawet on to przeżywa
trzymajcie Sie dziewczyny! Nelcia na pewno zaraz będzie z Tobą!!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Musi jak ja się ciesze że obiad zjadlam.. A teraz non stop na głodniaka.. Birczy niesamowicie... Siedze sama i stekam z bólu już czuje jakby napierała mi na to miejsce miedzy pochwa a odbytem, tam w chuu7uuuuj mnie boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:15
Livia
Nela
Marcel
-
Kuniak Ty bys tylko gryzła, a ja chyba bym tym lekarzom dupy przy samych jajkach urwała:P. Normalnie tekst że przecież jeszcze parę godzin 6-8 mnie rozwalił i męczą naszą biedną Pati.
KUNIAK, zupaztytki lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
No to jest taka dawka bym dol czuła 8 cm zaraz parte będą położna mówi ok.30-60 min i po sprawie będzie
) juuuuupi boli jak cholera ale Nela działa
)
Agusia ;), natasza82, blue00, santoocha, Eve, Rybka Nemo, Agata92, Madlen222, zupaztytki, anusiaa90, Amnezja, Fidelissa, scindapsus, sisiiii lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Trzymać kciuki niedługo wyczekane foto będzie
)
Odezwę się na położnictwie już, bo mega skurcze są... I pochwałę się na razie uciekam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:29
natasza82, mada_lena, misiaczk25, ÓptimusPrime, Agata92, paula1234, Madlen222, zupaztytki, ap1526, Amnezja, Fidelissa, madlen1705, Paju, Marzena27, lkc, sisiiii lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
a ja juz po nakłuwaniu (83) i po śniadanku teraz czekam na drugi pomiar:)
wczoraj o dziwo po sałątce miałąm 87 wiec dzisiaj chyba sobie też zrobie :)fakt ze sobie zrobiłam oddzielnie wersje light ( pierś, kiełki fasoli mung, słonecznik , czosnek i majonez ) resztamiała z ananasem i kukurdzaAgusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BAA juz parte są wołam położną : ))
natasza82, blue00, misiaczk25, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Milaszka, Madlen222, ap1526, Amnezja, anusiaa90, Dotty84, Lavendula, Fidelissa, Paju, Marzena27, sisiiii, Mamadomina, FK81 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, ja nigdy nie wiedziałam, kiedy są parte. Akurat wiem, że tak bolały, że się wydarłam, położna przybiegła i krzyczała, że już mam szybko przesunąć się na krzesło do rodzenia, bo to już
Agusia ;), natasza82, mada_lena, Fidelissa, Amnezja, Maga31 lubią tę wiadomość