Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCukiereczki, wiec zdaje relacje ze wczorajszych cukrow.Obiad pol udka w miodzie,marchwece i selerze (duszone w piekarniku),z 5 duzych lyzek kaszy gryczanej duszonej z marchwia na masle, buraczki i cieniutki kawalek sernika - cukier 107. Po kolacji 2xtortilla z serkiem wiejskim, pomidorem,zielona papryka i kubek kakao - cukier 98.
Rano dzis cukier 87.
Zaznaczam,ze wczoraj jadlam normalnie,dzis bede tez.Zobacze...natasza82, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Pati trzymamy kciuki
ja to juz odrana sprawdzalam co z Toba, ale cos mi forum sie zacinalo na tel.
Mnie troche brzuch pobolewa, ale moze dlatego ze luteine juz odstawilam?! Poza tym znow bol kregoslupa, miednicy i nogi mnie obudzil.. juz nie wiem jak lezec i spac?! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ło matko co tu się dzieje!!!! Pati Ty to twardzielka jesteś, jak ja rodziłam to do głowy by mi nie przyszło wziąć do ręki tableta czy komórki, ja z bólu to sobie wenflon wyrwałam z ręki a lekarka tyle się namęczyła co by się w żyłę wbić
I jeszcze przy partych napisałaś, wow!!! Jestem w szoku na prawdę. Wydaję mi się że Nelka jest już z Tobą
Oby...czekamy:)
Natasza uwierz mi że jak będziesz miała parte to od razu będziesz wiedziała...ten ból się zmienia i po prostu masz potrzebę parcia wtedy...ja bynajmniej tak miałam. Lekarka się mnie zpaytała co czuję a jej że muszę przeć a ona no to przemy...No i tak parłam z 20 minut i Lencia wyszła, potem tylko dwa pchnięcia i Julek to już wyskoczył jak z procy:) hehe...
Pati dawaj znać bo umieram z ciekawości. Muszę sprzątać a nie mogę od kompa odejść.natasza82, Maga31 lubią tę wiadomość
-
współczuję wszystkim kobietom których porody tak długo trwają...ja nie wyobrażam sobie takich męczrani w tak długim okresie czasu...masakra...
Znowu podziękowałam Bogu za mój 4,5 godzinny poród:)Agusia ;), Isia14, natasza82, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Pati oby był juz koniec:)
Długa noc za Tobą bidulko....
Oby Nelcia była juz z Tobą)
Po śniadanku liczę ruchy i czekam na ukłucie.rano 92.
Wieczorem 144- naleśnik z B.serem groszka i bananem. Wniosek banan beee.
Drugi z mięsem i szpinakiem.
natasza82, Agusia ;), caśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny