Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa!!! ja się witam z 34tygodniem
!!! jeszcze tylko 2-3 i niech sie dzieje co chce
!
)
ÓptimusPrime, natasza82, Agusia ;), Amnezja, anusiaa90, Fidelissa, Maga31, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:A co z FK? Troche zapomnialysmy o niej...
u FK wsio oknic sie niepokojącego nie dzieje
:* przezywala razem z Nami poród Pati
do rana z nia pisalam bo nie mogla spac
bo nowa lokatorke przywiezli
Goplanko wysłałam zaproszenie mam pytanko do CIebie od FKWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:05
ÓptimusPrime, natasza82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ÓptimusPrime wrote:No to dobrze
Reszta rozumiem bez zmian?
Szkoda,ze Talia nie odzywa sieCzy u Nich wszystko Ok?
Niestety z Talią nie mam kontaktu wiec nie pomoge -
Jestem po wizycie. Wszystko ok. Szyjka trzyma, ponad 4cm jak była. Zamknięta.
Łozysko ok, Mała główkowo. Moje bóle krzyża i miednicy to fizjologia. Bóle w szyjce to nacisk dziecka. Macica nadal nie jest jakoś wysoko ale gin mówi, że skoro ja tak mało wazyłam jak się urodziłam to niedziwne, że spodziewam się Kruszyny, choć w 31 tc nie wazyła mało, ale to w szpitalu mierzyli.
Gin kieruje mnie na konsultację profesorską w sprawie tych nerek i w ogóle by mnie drugi gin objął opieką. Mój mówi, że CC nie zrobią przed 37 tc bez wyraźnego powodu, także wszystko zalezy jak nerki wytrzymają. No i mam sie spodziewać, że mnie profesor położy do szpitala, może nie od razu, ale na pewno położy na badania. A to może i dobrze. Szkoda tylko, że to ta daleko.
No i zaraz idę do fryzjera, gin pozwolił ufff, nospa poszła w ruch bo krzyż boli bardzo.
Czekam na info od Patiiiiipaula1234, Agata92, anusiaa90, Madlen222, mada_lena, zupaztytki, Amnezja, Agusia ;), karmelek, Marzena27, Nata, Goplana, Fidelissa, e_v_e, Maga31, AgataP, santoocha, sisiiii, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Jestem zaraz foto, bo muszę na tablet zrzucić..
Małą zabrali na obserwacje na wcześniakitylko na chwile na pierś ja dostałam... Ehh smutno mi...
W czepku urodzona o godz. 9.15 dnia 03.10.2014 Nela Z.. Z waga 2420g i wzrostem 48cm)
Jeden skurcz ,jedno parcie, plum i płacz ,zero szwówkocham ją nad życie :** mama przecięła pępowinę
a ja płakałam jak bóbr
) jest śliczną opaloną czarnulką
Hehe komedia
czekam na info od neonatolog póki co zjadła ładnie i ma cuuuuudowne oczy
Mag.1990, natasza82, Viviana, Amnezja, Jula222, Agata92, pinsleepe, lkc, mada_lena, ÓptimusPrime, izia, karmelek, karol, paula1234, ap1526, Dotty84, scindapsus, Lavendula, blue00, Milaszka, Agusia ;), Marzena27, Nata, caśka, Madlen222, misiaczk25, zupaztytki, Goplana, Monique, madziulka112, madlen1705, Fidelissa, e_v_e, Maga31, KUNIAK, Florentine, AgataP, Paju, santoocha, sisiiii, Papi, Rybka Nemo, KasiaKa, Mamadomina lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Viv najwazniejsze ze wizyta udana to i humor odrazu lepszy
Ja po mojej wczorajszej wciaz chodze jqk na skrzydlach
Pati znaczy ze po wszystkim?! Gratulujemy!!
Kurde ja bym napewno niedala rady prowadzic tak relacji na zywozreszta moj maz chyba mi mi telefon przez okno wyrzucil :p
natasza82, Viviana, xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość