Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiekawe ktora z nas bedzie nastepna.. teraz sobie siedzi pewnie nieswiadoma i obgryza paznokcie niczego sie nie spodziewając
xpatiiix3, Marzena27, Amnezja, Nata, Agata92, lkc, anusiaa90, Maga31, ap1526, scindapsus, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Przedstawiał Wam moją cudowną córcie Nelcia
blue00, mada_lena, pinsleepe, Amnezja, paula1234, Jula222, Nata, Evik, Lafar_ra, ÓptimusPrime, Agata92, karol, izia, Milaszka, lkc, caśka, Dotty84, Strupka, Madlen222, misiaczk25, Monique, ewelina_d, zupaztytki, Goplana, madlen1705, Fidelissa, Agusia ;), Isia14, anusiaa90, e_v_e, Marzena27, Maga31, ap1526, madziulka112, KasiaKa, KUNIAK, Mag.1990, Florentine, AgataP, scindapsus, Paju, RewolucjaSięDzieje, santoocha, sisiiii, Papi, Rybka Nemo, Lavendula, Viviana, karmelek, natasza82, Bergo, Mamadomina, K4lina, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
jaka cudowna kruszynka!! jakie ma usteczka piękna
spisałaś się mamusia, serdecznie Ci gratuluję, widok Neli wynagradza Twoje wszystkie troski i przykrości. Trzymajcie się cieplutko i wracajcie jak najszybciej do domku!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:51
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Jestem zaraz foto, bo muszę na tablet zrzucić..
Małą zabrali na obserwacje na wcześniakitylko na chwile na pierś ja dostałam... Ehh smutno mi...
W czepku urodzona o godz. 9.15 dnia 03.10.2014 Nela Z.. Z waga 2420g i wzrostem 48cm)
Jeden skurcz ,jedno parcie, plum i płacz ,zero szwówkocham ją nad życie :** mama przecięła pępowinę
a ja płakałam jak bóbr
) jest śliczną opaloną czarnulką
Hehe komedia
czekam na info od neonatolog póki co zjadła ładnie i ma cuuuuudowne oczy
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny