Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Powiem ci Pati,ze ogromnie sie ciesze,ze Nelcia jest juz z toba,ale powiem ci po cichu,ze bedzie mi brakowac twoich zdjec ciazowego brzuszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:55
blue00, Amnezja, xpatiiix3, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Pati kochana moje gratulacje!!! jesteś wielka!!! a Nelcia jest przesłodka i śliczna i jak patrzy, ma duże oczka!!! cudo!!! gratuluje raz jeszcze!!! super że i z Toba wszystko ok:) zaraz do domku wyjdziecie i Marcelek w końcu zobaczy siostrzyczkę!!!! Ciarki mi przeszły i łzy w oczach się kręcą!!! cudo!!!
Agata gdzie jesteś??? !!! zaczynam się niepokoić...xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patii prześliczna córeczka, potwierdzam jakie ma ładne usteczka a jaka czarnulka ula ula, odpoczywajcie i cieszcie się sobą... dziewczyny mają rację, zmienią się foty od Ciebie, już nie będzie co tygodniowego brzuszka hihi, jeszcze raz gratuluję
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ps. dziewczyny będziemy wrześniowo-październikowe-listopadowo i pewnie grudniowe mamusie (oby jak najmniej i obym to nie była ja hihi), ja nie mogę ile miesięcy załapałyśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:12
Fidelissa, Marzena27, xpatiiix3, Milaszka, CookieCookie lubią tę wiadomość
-
Ponieważ jak wiecie nie mogę wychodzić, ba wstawać nawet .....
wysyłam mojego do c@a lub h@ M po staniki. Sa w dwupakach w fajnej cenie 95% bawełna.
Czy wiecie jaki rozmiar kupić?
Z większa miseczka czy większym obwodem?
Na SR mówili, ze ma byc dopasowany zeby trzymał piersi.... Ale jakim cudem jak będzie sie biust powiększał ?
Nie wiem....
Zmierzyłam stanik obwód ktory nosze 85cm
Siebie 96 obwód
I bądź tu mądra....