Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatiiiiiii gratulacje!!! Nelcia jest ideałem!!! zazdraszczami Ci ze juz masz ja na swiecie !!
Moja bohaterko! Twarda babka jestes i dzielna,podziwiam Cie za te twoje "hehe" w kazdym poscie w czasie skurczy,mnie Ninja kopnie bolesnie i juz marudze a co dopiero sie usmiechac.
Normalnie AJ LAW JUUUUU !!!!
Tak tak dopiero wstalam,Madlen nie martw sie wyslij mi na priv nr telefonu to sie dowiesz pierwsza jak zaczne rodzic..no coz na szkole rodzenia kazali sie teraz wysypiac i odpoczywac to spie ile wlezie
Teraz moja kolej ciekawie sie robi.....wstawilam pranie z posicela dla malej szybko poprasuje przygotuje lozeczko ,wysterylizuje co mam wysterylizowac i bede czekac
chyba sie zapisze na sesje noworodkowa troszke drogo ale warto ,dziewczyna ma talent i ma dopiero nascie lat i chodzi do szkoly jeszcze. to jej fotki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:57
xpatiiix3, ÓptimusPrime, KUNIAK, Maga31, scindapsus, Isia14, Fidelissa, lkc, Agata92, Marzena27, ap1526, anusiaa90, natasza82, e_v_e, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:Niech ci kupi obwód jak masz teraz (stanika) i miseczkę zbliżoną do tej co teraz masz, max o jeden rozmiar większą. (zmierz sobie obwód - w staniku - i zobacz na stronie H&M czy C&A do jakich wymiarów są ich staniki). I jeden stanik. Nie da się kupić dobrego stanika, zanim będziesz wiedziała jaki rozmiar, i do tego nie mierząc, więc nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto...
A obwód stanika pod biustem to zwykle (choć bywa, że zależy od firmy) obwód pod biustem - 5cm i zaokrąglić do dołu, więc u Ciebie wyszłoby 85-90 w nowym. Jako, że po porodzie obwód ci spadnie, kupiłabym 85, nie więcej.
Czyli 85 d lub E. -
Kazali jeszcze leżeć a ja nie mogę, strasznie ciśnie łzy na oczy...
pójdę od razu do mojej perełeczki jak wstane i się przebiore
O Agatko kochana a mi się skończyło na koncie nie mogłam ODP... A ja to się smialam non stop poważnie glupawki z bólu dostalam... A z kolei na partych już ryczałam z bólu i tchu złapać nie mogłam jak tylko tableta odlozylam po wysłaniu postaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:52
AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nastka151 wrote:Ja wogólę się zastanawiam dlaczego u Alki synka tak późno zdiagnozowali inne wady przecież niby w 12 tygodniu juz wszystko wiadomo czy dziecko będzie miało wady genetyczne czy tez nie. Kolejne przecież też wykonują w 21 tygodniu i też nie wykazało u nich. Wedłg mnie to jakieś zaniedbanie lekarza wykonującego usg było.
Te badania w 12 tyg to chyba naciaganuie na kase...mierze przyziernosc karkowa czy nie ma zespolu downa itd,u mnie wyszla wtedy z tym serduszkiem,pozniej na polowkowych wyszla wrodzona wadliwosc kosci,a teraz wszystko dochodzi ,tak tj przy tej chorobie z tymi kostkami...ehTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
ÓptimusPrime wrote:
ty chyba nie masz cukrzycy
Ja mogę max zjeść z 2 jajek
Wogóle nie mogę żółtego sera ani białego rano
Ani ketchupu
Po takiej dawcę miałabym ze 200.... -
xpatiiix3 wrote:Przedstawiał Wam moją cudowną córcie Nelcia
Gratulacje!!!
Brawa dla dzielnych Dziewczyn!
Nelunia prześliczna! Mamo Pati - wypoczywaj:*:*:*
Normalnie popłakałam się straszniew ogóle straszna beksa ostatnio jestem
---> https://www.youtube.com/watch?v=AYOis02tujI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:58
alka89, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Hejka, któraś z dziewczyn prosiła o zdjęcie torby do szpitala (już nie pamiętam która
)
Otóż chciałam poinformować, że wczoraj udało mi się spakować do jednej torby, choć na początku nie było to łatwe
Wzięłam:
- jedną paczkę podkładów na łóżko,
- 2 paczki wkładek poporodowych,
- 3 koszule,
- 1 szlafrok,
- 3 ręczniki,
- klapki pod prysznic,
- majtki i skarpetki (po 4 szt.),
- sztućce i kubek termiczny (w środku herbata z saszetkach),
- papier toaletowy,
- pomadkę do ust,
- biustonosz do karmienia (jeszcze nie spakowałam, bo muszę przerobić na karmnik
- kosmetyczkę (włożyłam nawet termometr)
a dla małego:
- pieluchy jednorazowe - 6 szt (osobno wezmę całą paczkę),
- pieluchy tetrowe - 4 szt.,
- krem do pupy;
- chusteczki nawilżane;
Ubranek nie trzeba, tylko na wyjście, to mąż dowiezie
Moja torba ma rozmiary:
długość - 55 cm
wysokość - 35 cm
szerokość - 20-25 cm
Agusia ;), KUNIAK, Fidelissa, pinsleepe, zupaztytki, anusiaa90, karmelek, Viviana, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Kazali jeszcze leżeć a ja nie mogę, strasznie ciśnie łzy na oczy...
pójdę od razu do mojej perełeczki jak wstane i się przebiore
O Agatko kochana a mi się skończyło na koncie nie mogłam ODP... A ja to się smialam non stop poważnie glupawki z bólu dostalam... A z kolei na partych już ryczałam z bólu i tchu złapać nie mogłam jak tylko tableta odlozylam po wysłaniu posta
Pati juz po wszytskimnic juz nie bedziesz parła i nic nie bedzie bolec tak wiec spoko loko
teraz bedziesz juz mogla sobie na Nelcie popatrzec poprzytulac aaaa jak ja Ci zazdroszcze !
teraz ja swiruje jak ja to przezyje bez uszkodzenia i zwyzywania hippisa i lekarzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:56
xpatiiix3, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Alka możliwe ze naciąganie na kase ja akurat na NFZ miałam robione i wyszły prawidłowe. I usg i z krwi. A tak ogólnie jak się czujesz??? Może warto skonsultować te wady jeszcze z innym lekarzem czy potwierdzi???
-
Fidelissa wrote:Optimus
ty chyba nie masz cukrzycy
Ja mogę max zjeść z 2 jajek
Wogóle nie mogę żółtego sera ani białego rano
Ani ketchupu
Po takiej dawcę miałabym ze 200....
Mam tak samo jajecznica z 2 jajek, czasami pozwolę sobie na ser, ale jak na czczo mam ładny cukier, ketchupu, majonezu, sosów nie jem to jest najgorsze -
Optimus i Ty jesz tyle posiłków? I gotujesz to wszystko co dzien co innego?
Ja od jakiś 2 tyg mam wilczy apetyt dzidzi rośnie.
Mi dietetyczka dała takie godz. Śniadanie 9 rano
2 śniadanie ok. 12
Obiad ok 15
Podwieczorek 18
Kolacja 21
I jestem głodna
A chleb mogę jesc tylk rano
Kajzerki Wogóle
Śledzi w ciazy nie mozna....
Żółty ser tzw piórko trudny do dostania wiec nie jem...
Na paprykę, pomidora, rzodkiewkę i ogórka juz nie mogę patrzyć....Agusia ;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa, gin kazala mierzyc, bo mialam na czczo 104, no i opieprzyli mnie w szpitalu jakz migrena bylam...wiec dla sw spokomu mierze...tez uwazam, ze wsio OK, ale..
Wlasnie dziwne, bo podwyzszony cukier mam na czczo, z jak zjem, miod, malinka, tfu, tfu, tfu
Agatko, sesja Maluszka -FENOMENALNA!
Ja chyba tez zainwestuje jak sie urodzi moj Pilkarzyk
Wlasnie robie Mu naklejki na szafe z pilkarzykami z mistrzostw
A On ma czkawe...
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Pati!
Sliczna jest
Zazdroszcze Ci,ze juz ja masz!
Ja serio zabieram sie za pranie, pakowanie.. i 2 tyg. Musi siedziec bo mam plany weekendowe
xpatiiix3 lubi tę wiadomość