Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O jaaaa rzadko tu zagladam a tu założycielka naszego forum już ma dzidzię
)) Gratulacje Patiiiiiii !! Śliczna Niunia
)
Dziewczyny czy Was też tak bolą pachwiny ? Ja pier...u mnie to jest ból nie do zniesienia, zwłaszcza nocą...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Właśnie kurier przywiózł z It fashion szlafrok, dwie koszule jedna z 3-4 rękawem druga na ramiączkach. Mozna wyprać i sa. Jeszcze jedna mam w domu:))
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Maga, szacun, jakbym swój szlafrok włożyła do takiej torby, to może jeszcze telefon by się zmieścił
Laski, przestańcie presję na Agacie wywierać, bo przez Was urodzi!Śpi to śpi!
Ja muszę znowu się pakować, bo jednak nie chcę w domu szpitalnych bakterii hodować i wszystko z torby poleciało do prania, chociaż niewiele zdążyłam wykorzystać (na porodówce byłam w szpitalnych rzeczach).
Odnośnie wagi, mi praktycznie od początku 3 trymetru utrzymuje się 7 kg na plusie. Teraz odrobiłam, co zrzuciłam ostatnio w szpitalu, więc tendencja wzrostowa może się utrzymać, ale dużo mi tej ciąży nie zostało.AgataP, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość
-
Pati gratulacje, Nelcia jest słodziutka!
Strach przed porodem jest, ale chęć przytulenia mojego Synka jest większa, tak bym chciała żeby tych kilka tygodni zleciało jak najszybciej!
Ja w pracy (tak, tak, wiem że mam pracownika i miałam odpoczywać).
Pogoda super, zaraz jadę po wyniki dzisiejszych badań.
A ja wczoraj poszalałam po lumpku i kupiłam Szymkowi pluszowego dużego królika (już rano go wyprałam) i pajacyk reniferek na Święta
Agusia ;), ÓptimusPrime, zupaztytki, Fidelissa, AgataP, Maga31, sisiiii, Marzena27, Viviana, anusiaa90, Dotty84, lkc, Goplana, xpatiiix3, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
caśka wrote:A mi dzis przyszedl stanik i dwie pizamki do szpitala do karmienia. Mam nadzieje ze nie przybrudze :-* bo sa sweet... Czy po cesarce mozna chodzic w dresie?? Czy trzeba tylko te koszule nosic?
caśka myśle że największy problem byłby z ubraniem dresu - w domu już ok ale w szpitalu każdy ruch bywa trudny - no i najgorsze to żeby pas dresu nie uciskał blizny - stad majtki siatkowe i koszula na początek -
nick nieaktualny
-
Monique wrote:O jaaaa rzadko tu zagladam a tu założycielka naszego forum już ma dzidzię
)) Gratulacje Patiiiiiii !! Śliczna Niunia
)
Dziewczyny czy Was też tak bolą pachwiny ? Ja pier...u mnie to jest ból nie do zniesienia, zwłaszcza nocą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:53
-
santoocha jaki piekny królik:)))
Ja doszłam do wniosku, ze raczej juz misiów nie namaluje wiec moze skuszę sie na nalepki.... Nad lozeczko
Maź mnie wczoraj uświadomił, ze do fryzjera to ja mogę byc mówiona ale raczej nie pojadę bo jeszcze tam urodzę tak sa o z pedicure. Fuck. Ciekawe czy jak poproszę to przyjadą do domu?
Chciałam trochę kolor przyciemnić, cos zmienić i dupa.....
Alka dobrze, ze masz sprawdzone miejsce z dobrymi specjalistami, to najważniejsze.
-
Pati gratuluję
Nelcia jest słodziutka.
Kurcze piszecie, że wasze dzieciątka napierają na miednicę, pachwiny bolą, bruch boli, a jak kurcze jestem jakaś inna, mnie nic nie boli troszkę brzuch twardnieje co jakiś czas, ale nie mam żadnych bóli. Jedynie co to boli mnie czasem brzuch w lewej strony na dole, ale to jak mała kopnie. Ja mam też wrażenie, że ona nie lezy główką w dół więc dlatego nie odczuwam tych bóli.Maga31, Marzena27, lkc, Goplana, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png