Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nastka151 wrote:Alka możliwe ze naciąganie na kase ja akurat na NFZ miałam robione i wyszły prawidłowe. I usg i z krwi. A tak ogólnie jak się czujesz??? Może warto skonsultować te wady jeszcze z innym lekarzem czy potwierdzi???
Juz po podejrzeniu wadliwosci kosci bylam u kilku specjalistow i nawet u profesora ,ktory jest doceniany nawet za granica. W gazecie wyborczej tez o nim artukul ,ze to profesor swiatowej slawy itd...,ale wczoraj do szpitala sprowadzili jakas Docent i tez potwierdziła...jedyny plus to w glowce nic nie rosnie...o 16 echo serduszka i do domu...moze to i lepiej bo nic mi tu nie pomoga ,wszystko wiem,a tu takie ciezkie przypadki,z calej Polski sa kobiety. Odsylaja tu kobiety z łodzi ,warszawy itd,wiec wierze w tych specjalistow. Dlatego tu bd miala ccTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyAaaaaa no i zeby nie bylo ze jestem az takim spiochem to u mnie jest godzina do tylu
...jakby to mnie jakos ratowalo
no na sesje sie zdecyduje tym bardzije ze jak przejrzalam ten album kubusia puchatka tam jest mnostwo miejsc na zdjecia,no i takie zdjecia to super pamiatka.Sama raczej bym takich nie zrobila.Agusia ;), Maga31, lkc, Fidelissa, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Optimus i Ty jesz tyle posiłków? I gotujesz to wszystko co dzien co innego?
Ja od jakiś 2 tyg mam wilczy apetyt dzidzi rośnie.
Mi dietetyczka dała takie godz. Śniadanie 9 rano
2 śniadanie ok. 12
Obiad ok 15
Podwieczorek 18
Kolacja 21
I jestem głodna
A chleb mogę jesc tylk rano
Kajzerki Wogóle
Śledzi w ciazy nie mozna....
Żółty ser tzw piórko trudny do dostania wiec nie jem...
Na paprykę, pomidora, rzodkiewkę i ogórka juz nie mogę patrzyć....
Nieeee, no coTy, ledwie siedze, a tu jeszcze robic tyle! Nie jem 3 duze i 2 takie jakies przekaski! Teraz jem normalnie, ale jakby cos wyszlo, jadlabym z tej ksiazeczki!
W tej ksiazeczce jest wszystko mega opisane i z 3 przykladows diety. Pisza, ze trzeba tyle, bo to 1800kkal, ale mega duze te potrawy i 7, 8 razy...za*balabym sie gotowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:06
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Juz po podejrzeniu wadliwosci kosci bylam u kilku specjalistow i nawet u profesora ,ktory jest doceniany nawet za granica. W gazecie wyborczej tez o nim artukul ,ze to profesor swiatowej slawy itd...,ale wczoraj do szpitala sprowadzili jakas Docent i tez potwierdziła...jedyny plus to w glowce nic nie rosnie...o 16 echo serduszka i do domu...moze to i lepiej bo nic mi tu nie pomoga ,wszystko wiem,a tu takie ciezkie przypadki,z calej Polski sa kobiety. Odsylaja tu kobiety z łodzi ,warszawy itd,wiec wierze w tych specjalistow. Dlatego tu bd miala cc
Alka dobrze ze jestes pod opieka dobrych specjalistow,bedzie dobrze zobaczysz musi byc,mam kolezanke z lamliwoscia kosci,chodzilam z nia do podstawowki,fakt miala czesto gips na rece czy nodze ale normalnie sobie zyje,mimo tego nie ma innych doelgliwosci,mowi ze dla niej to normalne ze ma lamliwosc i musi bardziej na siebie uwazac ale wszystko inne jest ok ,zyje tak jak my u jest szczesliwa.Teraz stara sie o dzieckoFidelissa, Milaszka, Goplana, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Kurka ale ani pęknięcia a mała ma główkę jak cycek duże C xD maciupka chce juz ja przytulić... ;(
Pati pozycz pipke na moj porodhaha to nie pekne
xpatiiix3, Marzena27, blue00, santoocha, anusiaa90, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
A pochwalę się jeszcze łóżeczkiem - na razie w stanie "surowym", nie nakładam jeszcze prześcieradła, by się niepotrzebnie nie kurzyło
. Łóżeczko to dar po bratanku męża, nie mam pojęcia z jakiej jest firmy, w każdym razie ma szufladę, z której jestem zadowolona, bo jest pojemna i co ważne zamykana od góry taką przesuwaną dyktą, więc nie będzie się nic kurzyć
i mały kącik do przewijania zmieścił się nawet u nas w pokojuNa przewijak też mam prześcieradełko, a wanienka będzie wisieć w łazience, jak męża natchnie na przywiercenie haka do ściany
ÓptimusPrime, AgataP, Agusia ;), Fidelissa, Marzena27, Agata92, sisiiii, santoocha, zupaztytki, Rybka Nemo, mada_lena, natasza82, anusiaa90, Viviana, e_v_e, Lavendula, Paju, Goplana, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski, ale ta dieta jest z ksiazeczki dla ciezarnych z cukrzyca ciazowa... sledzie nie mozna?
Ok, za duzo nie mozna, bo woda sie zatrzymuje, ale tu jest 1szt...
No, ale wiecie, jak juz pisalam, co jednemu szkodzi w ciazy, to dla drugiego zbawienie -
nick nieaktualnyMaga fajny kacik
mam te sama wanienke
tylko moja wanienka robi narazie mi za glosnik do telefonu jak jezdze na rowerku stacjonarnym
tak wiec multifunkcjonalna jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:10
Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Agusia ;) wrote:Fidelissa ja też głodna jak wilk na diecie, ale dzięki niej mam kg do tyłu, czyli 11 kg przytyłam a mały klusek rośnie
Agusia ;), ÓptimusPrime, santoocha, sylvi lubią tę wiadomość
-
Maga mam taka sama torbe spakowana
u mamy ja wypatrzylam i pozyczylam
ide do babci na kawe.. i czekam na mojego pana, niech juz konczy robote i przyjezdza bo dalej wozka nie ma, jutro mamy jechac kupic( w tamtym tyg nie chcialo sie nam...)
Maga31, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
ÓptimusPrime wrote:Laski, ale ta dieta jest z ksiazeczki dla ciezarnych z cukrzyca ciazowa... sledzie nie mozna?
Ok, za duzo nie mozna, bo woda sie zatrzymuje, ale tu jest 1szt...
No, ale wiecie, jak juz pisalam, co jednemu szkodzi w ciazy, to dla drugiego zbawienie