Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia ja po śniadaniu 144
(
Próbuje nie wyciskać tej kropli ale mam igle na 4 a inaczej mi nie wychodzi....
Juz nie jem rano nabiału tylko wędlinę...
Moze teraz chleb ig ograniczę nie dwie kromki tylko 1?
Nie wiedziałam, ze sie to tak zmienia.... -
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Ponieważ jak wiecie nie mogę wychodzić, ba wstawać nawet .....
wysyłam mojego do c@a lub h@ M po staniki. Sa w dwupakach w fajnej cenie 95% bawełna.
Czy wiecie jaki rozmiar kupić?
Z większa miseczka czy większym obwodem?
Na SR mówili, ze ma byc dopasowany zeby trzymał piersi.... Ale jakim cudem jak będzie sie biust powiększał ?
Nie wiem....
Zmierzyłam stanik obwód ktory nosze 85cm
Siebie 96 obwód
I bądź tu mądra....
A obwód stanika pod biustem to zwykle (choć bywa, że zależy od firmy) obwód pod biustem - 5cm i zaokrąglić do dołu, więc u Ciebie wyszłoby 85-90 w nowym. Jako, że po porodzie obwód ci spadnie, kupiłabym 85, nie więcej.Marzena27, Fidelissa, pinsleepe lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Agusia ja po śniadaniu 144
(
Próbuje nie wyciskać tej kropli ale mam igle na 4 a inaczej mi nie wychodzi....
Juz nie jem rano nabiału tylko wędlinę...
Moze teraz chleb ig ograniczę nie dwie kromki tylko 1?
Nie wiedziałam, ze sie to tak zmienia....
Spróbuj kochana ja sobie nie radzę z żadnym pieczywem więc ograniczyłam je do minimum.... ja mam tak twarde opuszki, że ta krew mi nie leci, jak się ukłuje największą skalą igły to i tak nic nie ma, lecę po kolei każdy palec aż poleci trochę dociskam, ale dużo poniżej, chociaż i tak pewnie to źle wypływa na wynikale nie wiem skąd można jeszcze pobierać krew??
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dzis zaszalalam ze sniadaniem jajecznica z 4 jaj na masle,3 chrupkie kromki z serem zoltym,troche ketchupu,po 1h cukier 98.
U mnie w ksiazeczce jest info,ze mozna z czesci dloni pod kciukiem brac.
A mi ta krew to ledwie leci...kilka razy nakuwam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:26
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
najlepsze są bawełniane staniki bo one Ci się na cycku uciągną ładnie nawet jeżeli piersi się trochę powiększą, najważniejsze jest ułożenie fiszbiny na piersi i obwód pod piersiami. wiadomo że stanik nie może spłaszczać piersi, ale jak przymierzysz to sobie zobaczysz, zawsze jak coś to można oddać
paznokcie pomalowane u stóp, zaraz lecę na miasto na zakupy co by koszulę nabyć do szpitala, bo w sumie mam porodowe jedynie a one są takie se...więc wyszło że i tak muszę kupić. do później i proszę nie rodzić, jest zakaz na 2 tygodnie co najmniejGoplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja wogólę się zastanawiam dlaczego u Alki synka tak późno zdiagnozowali inne wady przecież niby w 12 tygodniu juz wszystko wiadomo czy dziecko będzie miało wady genetyczne czy tez nie. Kolejne przecież też wykonują w 21 tygodniu i też nie wykazało u nich. Wedłg mnie to jakieś zaniedbanie lekarza wykonującego usg było.
-
Leże na trzyosobowej same mamuski wcześniaków z 36tygodnia ale przyjebana jedna gadaile to ona nie wypije kratę browarach dla męża kazała kupić na powrót...
Dziękujemy potem wrzuce foto wyciągniętej prosto z brzuszka na piersi.. Bo mama jedno wysłała mi juz z oddziału neonato!logiijezuniu jak tu cichu leże i rycze ze nie mogłam się na Nią naopatrzec emocje buchaja... Zaraz wstaje jak mama przyjdzie prysznic i przebiorę się i wrzuce Wam foto brzucha po porodzie Hehe maluszki jest
póki co leje się ze mnie a macica już jak grejfrucik xd
Aha i porodu nie opisuje bo miałyście relacje na żywoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:31
Maga31, Milaszka, Amnezja, KUNIAK, ÓptimusPrime, AgataP, Fidelissa, blue00, Marzena27, sisiiii, CookieCookie, misiaczk25, ap1526, Rybka Nemo, natasza82, Florentine, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
A ja dziś jakaś taka zakatarzona - wczoraj byłam na wizycie w przychodni u gina, pobrał mi wymaz na GBS i zrobił USG - Stasiu waży już 2460 g, nadal ułożony główkowo, szyjka zamknięta
, łożysko 3 stopnia (ale nie mówił, ze to źle - w przyszłym tyg jadę do prywatnego gina na wizytę więc dowiem się więcej na ten temat...)
No i musiałam od kogoś złapać infekcję, ale rozgrzewam się herbatka z imbirem i żurawiną i mam nadzieję, że mi przejdzie ten katar...e_v_e, Fidelissa, Marzena27, Nata, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Ja tez oczywiście gratuluje Pati, prawdziwa ślicznotka
Jak tak patrzę na te zdjęcia waszych maluszków to nie mogę uwierzyć ze mam takiego w brzuchu, miesiąc do konca a dla mnie to dalej jakaś abstrakcja
Ja sobie swoją dalej wyobrażam jako jakis embrion a to juz gotowy człowiek jest
xpatiiix3, Maga31, ÓptimusPrime, Fidelissa, Marzena27, Milaszka, natasza82, Lavendula lubią tę wiadomość
-
ps. niedawno pisałyśmy, że już mamy 1000 stron a dziś 1500 hihi, dajemy nieźle
Matko mam małego wariata w brzuchu co on wyprawiaszalej synku szalej a po porodzie masz być grzeczniutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:37
xpatiiix3, Maga31, paula1234, KUNIAK, Fidelissa, Nata lubią tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:Tak piszecie o tych łożyskach ze macie 2 i 3 stopnia , ja mam dalej pierwszego może dlatego nasza Zosia ma juz te 3 kilo?!?
Kuniak ja w 30+2 gdzie sam gin powiedział, ze dorodny chłopak 1900 g, miałam łożysko II stopnia, myślę, ze waga nie ma znaczeniaKUNIAK lubi tę wiadomość