Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati gratuluję Nela śliczna i taka mała
Ja padam wróciłam od fryzjera. Bez modelowania bo nie dam rady tyle wysiedziec. Sporo obcielam włosów fryzjerka w szoku że man takiw gęste teraz. Laptop mi mąż formatuje także ciężko mi z telefonu podczytywac.AgataP, Agusia ;), Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dla mnie najlepsza pozycja przy tych bólach pachwinowych to siedzenie na piłce. Szkoda, że nie opanowałam umiejętności spania w ten sposób
No nic to standard jak czytam ze względu na zwiększenie masy i zmiany hormonalne.
Maga31 lubi tę wiadomość
-
kurde nie potzrebnie czytałam o tym bolącym pępku teraz sie będę denerwować. Niby jak dziecko się owinie pępowiną to tak boli. Dziewczyny w szpitalach podpytajcie sie od czego może tak kłuć i boleć strasznie pępek.
-
nastka151 wrote:Jaki fajny projektor dla chłopca
http://allegro.pl/cloud-b-lampka-nocna-zolw-morski-oryginal-i4622513860.htmlizia wrote:mój synek do tej pory boi się cokolwiek mu lata po suficie itd nawet cieni się bał więc zależy od dziecka..
Ja mam takiego żółwia (starszą wersję) dla dziewczynkijak na razie sama używam jako lampki nocnej i tam gwiazdki się nie ruszają, tylko wyświetlają na suficie i ścianach. Mam nadzieję, że Natalka nie będzie się ich bała
-
Nastka, położna powiedziala, że bardzo dużo dzieci jest w macicy owiniętych pępowiną i to nie znaczy że stanie się coś złego.
W trakcie porodu położne "odwijają" dzieciątka, a jeśli faktycznie coś się dzieje (spada tętno) to kierują na cc.
A co do bólu pępka i owinięcia pępowiną jako przyczyny...? Jakoś nie chce mi się wierzycwięc nie czytaj już głupot z netu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:00
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:kurde nie potzrebnie czytałam o tym bolącym pępku teraz sie będę denerwować. Niby jak dziecko się owinie pępowiną to tak boli. Dziewczyny w szpitalach podpytajcie sie od czego może tak kłuć i boleć strasznie pępek.
AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
A ja tak teraz wyglądam
lkc, Jula222, Agusia ;), anusiaa90, Eve, Isia14, Marzena27, Milaszka, AgataP, ÓptimusPrime, Maga31, Rybka Nemo, e_v_e, Viviana, Agata92, Lavendula, paula1234, Strupka, Goplana, sisiiii, Fidelissa, mada_lena, CookieCookie, blue00, Dotty84, zupaztytki, natasza82, Nata, Bergo, sylvi, Mamadomina, Madlen222, Amnezja, scindapsus, FK81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:chciałam tylko podpytać u kogo te profeska sesje dziecięce? piękne fotki, nie dają mi spokoju, się zastanawiałam ostatnio czy mają w studiach pomysły fajne i w ogóle
wiesz co tu w Irlandii mam taka dziewczyne ktora ma taki talent niezwykly i sobie dorabia bo nadal jest uczennica
to jej stronki
http://photographybyanastazja.tumblr.com/newborn
https://www.facebook.com/pages/Anastazja-Krokos-Photography/175579825833456?fref=ts
ap1526 lubi tę wiadomość
-
Nastka dobrze kojarzę, że pisałaś w postach wcześniej o tym, że masz też siny kolor wokół pępka? Może to faktycznie przepuklina pępkowa, albo po prostu dalsze rozciąganie macicy?
Zadzwoń do swojego lekarza, zapytaj czy masz się pokazać z tym, będziesz spokojniejsza.
Co do Dzidzi owiniętej pępowiną, raczej bzdury piszą w necie, jak to zwykle. I też położna nam mówiła, że no tak już jest że większość dzieci rodzi się z taką pępowiną, tak już mająnic się na pewno nie dzieje z Twoim Maleństwem, spokojnie :* daj znać
caśka lubi tę wiadomość