X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, jakby któraś była zainteresowana to zrobiłam dziś na blogu instrukcję krok po kroku jak przerobić stanik:).

Dotty84, AgataP, sylvi, Maga31, mada_lena, Viviana, Goplana, Marzena27, Lavendula, blue00 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    Dziewczęta, jakby któraś była zainteresowana to zrobiłam dziś na blogu instrukcję krok po kroku jak przerobić stanik:).
    oo przyda się przyda :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lafar_ra wrote:
    Ja zakupiłam taką : http://www.smyk.com/bright-stars-hustawka-kaczuszka,p1044820993,swiat-niemowlaka-p wydaje mi sie ze jest super
    oglądałam ją w Smyku i wydaje się mega :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie przyszly antygwalty z stanik do karmienia ze wschodu :)
    Wypiore i po weekendzie moge rodzic :)

Nata, AgataP, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja muszę wyprać koszulę do szpitala bo wali fajami, pani na stoisku widać sobie kopci cudnie :-) ale i tak ją lubię, bo mi zawsze wymienia wszystko a koszule mi chciała dać bez kasy żebym sobie zobaczyła czy mi pasuje, dobra jest :-)

AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przepraszam nie odzywałam się ale poszłam pod prysznic i do Neli i wpadlam w taka histerię... :/ parę godzin plakalam.. :(
    Co to za kara ani nie może być ze mną cyca nie mogę jej dać a ni przewinac... :( i zalamalam się ze nie mogę być prawdziwa matka dla swojego dziecka... :/ musieli mi dac cos na uspokojenie, mam jeszcze sweet focie małej ;) byłam teraz i z butli nakarmiłam, może jutro jednak będę mogła cyca dać... :)

Jeeeeezuniu jaka ona kochana i poprawka ma 46cm będę musiała ciut maciupkich ciuszkow dokupić rozm. 46 i 50 jest ciupeńka płakała dotknelam ja tylko do policzka i parę slow powiedzialam jak bardzo ją kocham i ze może wyproszę by od jutra albo od niedzieli była ze mną na sali :) i znowu płacze będę dostawać uspokajacze bo boja się depresji przez rozłąkę z dziećmi... Kurde hormony... Jeszcze ja w wielkim żalu a tu Radek z kwiatami, to ja go tymi kwiatami i wypierdalaj nie chce Ciebie na oczy widzieć, jestem wściekła mimo mojego zakazu mój brat zadzwonił i powiedział zye urodziłam i gdzie...:(

Moja lalunia 3 godzinki niecałe tutaj ;)
    2c0t21.jpg

I 6h po mleczku (5cm je) <3
    108fjiu.jpg

anusiaa90, ÓptimusPrime, Mag.1990, Nata, Dotty84, Viviana, izia, zupaztytki, sisiiii, misiaczk25, paula1234, lkc, ap1526, Agata92, Marzena27, KUNIAK, Lavendula, blue00, Fidelissa, Milaszka, Goplana, KasiaKa, mada_lena, natasza82, e_v_e, Agusia ;), Rybka Nemo, Madlen222, sylvi, Maga31, Amnezja, marynka, ewelina_d, pinsleepe, Czarnaa94, scindapsus lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy na tatusia, pojechał do fryzjerki coby ładnie na zdjęciach wyglądać no i w ndz chrzciny więc trochę musi się ogarnąć :-) zaraz nastawiam wodę na spaghetti, dzisiaj z brokułem i tuńczykiem omnomnom :p

Pati zakochałam się :-) piękna jest. Głowa do góry, nie martw się, zaraz będziecie razem. Odpocznij, wycisz się troszkę. Jesteś najlepszą mamą dla swoich dzieci, one to wiedzą nie myśl nawet że jest inaczej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:25

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata, takie bazarowe ciocie sa najlepsze ;) Stara data i zalezy im na kliencie

• Mag.1990 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slicznotka malutka :*

Pati trzymaj sie dzielnie kochana :*

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalej nie dociera do mnie ze urodziłam i jeszcze to ze nie może być przy mnie...
    Podobna do MarcelaMarcela jest ciut :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:24

ÓptimusPrime, AgataP, ap1526, RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo, Maga31, ewelina_d lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a właściwie dlaczego nie możesz z nią być ? Przecież nie leży w inkubatorze. W każdym razie nie załamuj się, bo nikt jej krzywdy nie zrobi, a Ty odpocznij sobie w tym czasie :* miałaś ciężką noc, prześpij się trochę

rwi37s6.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamówiłam jeszcze poduszke do karmienia. Ciekawe czy sie sprawdzi :)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Nata, takie bazarowe ciocie sa najlepsze ;) Stara data i zalezy im na kliencie
    Optimus ta dziewczyna jest młoda około 40 ma :-) staniki u niej kupuję, na koszule dała mi mały upust. Zawsze jak coś idę do niej i zadowolona jestem :-)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaati, jaka slodka!!!
    Wyglada jak Ty ;)
    Juz sie nie stresuj tak mocno, wytrzymaj chwilke, bedzie niedlugo caly czas z Toba ;) ;) ;)
    Odpocznij....pogadaj z nami....

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, jaka ślicznotka!
    Jesteś Super-Mamą i naszą Super-Bohaterką (za to jak pogoniłas R. hehehe :))!

Już niedługo będziecie razem z Nelcią i Marcelim! Nie smutaj, wypoczywaj bo już niedługo będziesz potrzebowała duuuuużo siły z dwoma maluszkami :*

ÓptimusPrime, xpatiiix3, lkc, KUNIAK, Fidelissa, natasza82 lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati gratulacje córci, głowa do góry już niedługo będziecie cały czas razem.

Nie wiem, nie moja sprawa, ale może uda Wam się jeszcze coś razem z Radkiem?

tak czy inaczej trzymam kciuki

xpatiiix3, natasza82 lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Ty zmęczona jesteś. Tyle wrażeń. Poza tym poród choć długi to był z zaskoczenia. Musisz wypocząć. Spróbuj pospać. Nelka jest bezpieczna. Juz teraz może być tylko lepiej. Glowa do góry Kochana. To hormony i zmęczenie. Powoli się ułoży i będziesz z Małą cały czas.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała miała 8punktow plus według nich to 35tydzień (skończony) cukrzyca nadczynność tarczycy pod każdym katem ja badają cukry ciśnienie no i od pęknięcia pęcherza prawie 20h minęło może jutro pozwolą dac cyca albo ściągać będę w każdym bądź razie od 5 do 14 dni tu spędzimy...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati tak jak piszą dziewczyny - odpoczywaj - regeneruj siły - mała jest bezpieczna, pewnie śpi, ty też odpoczywaj bo już niedługo będziesz całą dobę ze swoją córką no i z synkiem :)

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ale jest mi strasznie ciężko bo tesknie za dziećmi... Nie mogę zasnąć... :/ stres, emocje do wtorku siedzi my na 100% a co potem wsie okaże...

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1513 1514 1515 1516 1517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ