Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja muszę wyprać koszulę do szpitala bo wali fajami, pani na stoisku widać sobie kopci cudnie
ale i tak ją lubię, bo mi zawsze wymienia wszystko a koszule mi chciała dać bez kasy żebym sobie zobaczyła czy mi pasuje, dobra jest
AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Ja przepraszam nie odzywałam się ale poszłam pod prysznic i do Neli i wpadlam w taka histerię...
parę godzin plakalam..
Co to za kara ani nie może być ze mną cyca nie mogę jej dać a ni przewinac...i zalamalam się ze nie mogę być prawdziwa matka dla swojego dziecka...
musieli mi dac cos na uspokojenie, mam jeszcze sweet focie małej
byłam teraz i z butli nakarmiłam, może jutro jednak będę mogła cyca dać...
Jeeeeezuniu jaka ona kochana i poprawka ma 46cm będę musiała ciut maciupkich ciuszkow dokupić rozm. 46 i 50 jest ciupeńka płakała dotknelam ja tylko do policzka i parę slow powiedzialam jak bardzo ją kocham i ze może wyproszę by od jutra albo od niedzieli była ze mną na salii znowu płacze będę dostawać uspokajacze bo boja się depresji przez rozłąkę z dziećmi... Kurde hormony... Jeszcze ja w wielkim żalu a tu Radek z kwiatami, to ja go tymi kwiatami i wypierdalaj nie chce Ciebie na oczy widzieć, jestem wściekła mimo mojego zakazu mój brat zadzwonił i powiedział zye urodziłam i gdzie...
Moja lalunia 3 godzinki niecałe tutaj
I 6h po mleczku (5cm je)
anusiaa90, ÓptimusPrime, Mag.1990, Nata, Dotty84, Viviana, izia, zupaztytki, sisiiii, misiaczk25, paula1234, lkc, ap1526, Agata92, Marzena27, KUNIAK, Lavendula, blue00, Fidelissa, Milaszka, Goplana, KasiaKa, mada_lena, natasza82, e_v_e, Agusia ;), Rybka Nemo, Madlen222, sylvi, Maga31, Amnezja, marynka, ewelina_d, pinsleepe, Czarnaa94, scindapsus lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
czekamy na tatusia, pojechał do fryzjerki coby ładnie na zdjęciach wyglądać no i w ndz chrzciny więc trochę musi się ogarnąć
zaraz nastawiam wodę na spaghetti, dzisiaj z brokułem i tuńczykiem omnomnom :p
Pati zakochałam siępiękna jest. Głowa do góry, nie martw się, zaraz będziecie razem. Odpocznij, wycisz się troszkę. Jesteś najlepszą mamą dla swoich dzieci, one to wiedzą nie myśl nawet że jest inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:25
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dalej nie dociera do mnie ze urodziłam i jeszcze to ze nie może być przy mnie...
Podobna do MarcelaMarcela jest ciutWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:24
ÓptimusPrime, AgataP, ap1526, RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo, Maga31, ewelina_d lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ÓptimusPrime wrote:Nata, takie bazarowe ciocie sa najlepsze
Stara data i zalezy im na kliencie
staniki u niej kupuję, na koszule dała mi mały upust. Zawsze jak coś idę do niej i zadowolona jestem
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati, jaka ślicznotka!
Jesteś Super-Mamą i naszą Super-Bohaterką (za to jak pogoniłas R. hehehe)!
Już niedługo będziecie razem z Nelcią i Marcelim! Nie smutaj, wypoczywaj bo już niedługo będziesz potrzebowała duuuuużo siły z dwoma maluszkami :*ÓptimusPrime, xpatiiix3, lkc, KUNIAK, Fidelissa, natasza82 lubią tę wiadomość
-
Pati Ty zmęczona jesteś. Tyle wrażeń. Poza tym poród choć długi to był z zaskoczenia. Musisz wypocząć. Spróbuj pospać. Nelka jest bezpieczna. Juz teraz może być tylko lepiej. Glowa do góry Kochana. To hormony i zmęczenie. Powoli się ułoży i będziesz z Małą cały czas.
-
Mała miała 8punktow plus według nich to 35tydzień (skończony) cukrzyca nadczynność tarczycy pod każdym katem ja badają cukry ciśnienie no i od pęknięcia pęcherza prawie 20h minęło może jutro pozwolą dac cyca albo ściągać będę w każdym bądź razie od 5 do 14 dni tu spędzimy...Livia
Nela
Marcel