Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPati sliczna mala Nelcia nic tylko tulic i calowac! Mialas duzooooo wrazen wiec odreagowujesz teraz,niedlugo Ci przejdzie ale lepiej wyrzucic te emocje z siebie niz je tlamsic,niedlugo wszytsko wroci do normy
a R niech spada na drzewo banany prostowac!
ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dobrze piszą, Pati, odpoczywaj, bo potem z dwójeczką nie będzie zmiłuj

I nie smutkaj, Maleńka jest pod dobrą opieką, już pewnie Twoja mama wszystkiego dopilnowała. Odciągaj mleczko żeby rozbudzić laktację i pewnie niedługo będziecie razem!
A Nelcia jest słodkim Maleństwem, do wycałowania
A co tam u pozostałych mamusiek? Florentine, Talia, Madlen?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:56
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
pati przynajmniej widać że dbają tam o małą konkretnie - ja ci napiszę że sprawdzałam wczoraj i mój pierwszy synek urodził się w 36tc a dokładnie 35+6 - tyle że ważył 3290 i 55 cm no i bez obciążeń typu cukrzyca i nikt się tym nie przejął i nawet w książeczce zdrowia mi wpisali 38tc żeby nie był brany za wcześniaka.. a Nelcia widać jest pod świetną opieką - regeneruj się i ciesz a nie płacz
karmelek, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Pati gratuluję! Nelcia śliczna, ale w kość Ci nieźle dała tym porodem.
Ja sie czuje jakbym zaraz miała urodzić! Boli mnie każda część ciała, spojenie, brzuch, pachwiny, pępek, kregoslup...
Nie wiem jak dam rade z tą uczelnią, dziś na zajeciach nie było krzeseł i staliśmy przez 2h non-stop...
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Pati, wydaje mi się, że w Waszym przypadku wychodzi, że nie wyciąga się ręki do matki, tylko dziecko od matki. Skoro małej nic nie dolega i tylko wszystko sprawdzają, to nie rozumiem, dlaczego nie może być z Tobą. Przecież to nie tak, że pediatra z nią będzie siedział 24h/dobę. Oby szybko Ci oddali malutką, z całego serca Ci tego życzę!
Niecierpliwa, jak następnym razem będzie taka akcja, to się kładź na podłodze, bo po turecku nie wolno siadać w zaawansowanej ciąży niby
xpatiiix3, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Na blogu kosmetycznym polecająpinsleepe wrote:Ja też będę stosować Flos Lek. Nie było łatwo znaleźć w aptece, ale mój tata się bardzo wczuł i w końcu gdzieś mu zamówili. Nawet nie wiedziałam, że szuka

Co ze smarowaniem? Bo ja jakoś nie jestem przekonana, żeby przyzwyczajać skórę. Teściowa jakąś emulsję od 1 miesiąca nam dała, co dostała na konferencji i ponoć jest "och i ach", ale w tym pierwszym miesiącu?
Do pupy mam linoderm zielony.
Musimy krem do buzi na mróz kupić (flos lek ma od 6 miesiąca) i nie wiem, co jeszcze?
Kupiłam sobie oliwkę J&J z zamiarem stosowania na brzuch, ale po pierwszej aplikacji tak mnie piekło, że musiałam zmyć, więc Antka tym smarować nie będę.
Lipobase na mróz albo Penaten albo iwostin.
pinsleepe lubi tę wiadomość
-
pinsleepe wrote:
Niecierpliwa, jak następnym razem będzie taka akcja, to się kładź na podłodze, bo po turecku nie wolno siadać w zaawansowanej ciąży niby
Za tydzień biorę poduszkę i siadam na podłodze
ale wcale siedzenie też nie jest takie wygodne bo mały wtedy okłada żebra i kręgosłup boli niesamowicie... Chyba za bardzo przywiązalam sie do mojego lozka przez wakacje
-
nick nieaktualnyPo turecku nie wolno? Nie wiedziałam. Ale i tak bym nie usiadła, nie da rady, wszystko boli
Ostatnio też tak stałam ponad godzinę, bo nikt się nie zlitował i było ciężko.
Pati trzymaj się, za chwilę będziecie razem, zobaczysz a potem już na zawsze będziecie razem.
Źle spałam i tak mnie boli szyja, że nie wiem, co robić. Do tego jakieś humorki mnie nachodzą... Masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati!! Ona jest prześliczna!! Moglabym obcałowac ekran
odpoczywaj!
Ewelina_d mam pytanie do Ciebie, bo weszlam na Twojego bloga i zobaczylam wpis o szkole rodzenia. Wydaje mi sie ze moja polozna wlasnie ma tam zajecia z porodu.. Czy ona byla szczupla, krotk scieta blondynka?
Jezeli tak, to mam nadzieje ze miala gorszy dzien albo co
na spotkaniu wydawala sie mila i sympatyczna
kurde, zeschizowalam sie
-
nick nieaktualnyNelcia urodzila w takim samym czasie co moja najmlodsza,tylko z taka roznica,ze wazyla prawie 3 kg i byla ze mna normalnie na sali,na poczatku tylko zabrali ja dogrzac,mysle,ze jak dzis bedzie radzic sobie dobrze,to jutro pozwola na wiecej,glowa do gory Pati,wkrotce w pelni nia sie zajmiesz
-
Gorszy dzień miała Agnieszka Hryciuk.Milaszka wrote:Pati!! Ona jest prześliczna!! Moglabym obcałowac ekran
odpoczywaj!
Ewelina_d mam pytanie do Ciebie, bo weszlam na Twojego bloga i zobaczylam wpis o szkole rodzenia. Wydaje mi sie ze moja polozna wlasnie ma tam zajecia z porodu.. Czy ona byla szczupla, krotk scieta blondynka?
Jezeli tak, to mam nadzieje ze miala gorszy dzien albo co
na spotkaniu wydawala sie mila i sympatyczna
kurde, zeschizowalam sie 
-
A tętno Hani między 140 a 175. Lekarz mój chciał na poczatku juz leki dawać ale stwierdziliśmy ze może najpierw ktg...mada_lena wrote:Pati Nelka jest cudowna
laleczka 
Ewelina co tam sie dzieje? Daj znac po ktg....
czas oczekiwania na konsultacje - do 7h;-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati - dopytaj się o powody rozłąki, niech Ci ładnie wytłumaczą, cobyś się tak nie stresowała, bo rzeczywiście tak z boku wydaje się to trochę niuzasadnione... ale pewnie nie wiemy wszystkiego. Trzymaj się dzielnie, już tyle przeszłaś, odpocznij, prześpij ten czas. Każda chwila zbliża Cię do bycia z Nelcią (słodziaczek z niej do wyprzytulania
), ona też jeszcze zmęczona po trudach porodu - odsypia. W Tobie hormony szaleją, normalka, przecież do tej pory łożysko produkowało tyle różnych substancji, a tu w jednej chwili go nie ma
Wszystko się wyciszy i uspokoi.
Ale się uśmiałam z tego powitania R
wyobrażam sobie tę scenę... 
Ewelina - oby to tylko przypadek, i wszystko było dobrze, myslę o Was ciepło, i nie patrz się na tych zbereźników, bo nie tylko Tobie ale i małej tętno skoczy
lkc, ewelina_d, Marzena27 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url