Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana wrote:Ewelina - ło matko 7h, to w Zofiji naszej tak ?!?!?
Toż to znęcanie się nad pacjentem... a u Ciebie w przychodni nie robią ktg? Czy koniecznie chcesz w szpitalu?Goplana lubi tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:To jakaś plotka chyba bo jest 6 czekających a taki miły doktor załatwia pacjentki w 8 minut i tym sposobem prędko pozbył się części juz:-) w enelu robią ktg tylko na Puławskiej (tej części prawie w Piasecznie:-)) a konsultacji z lekarzem i tak by nie było. a przychodnia NFZ juz zamknięta...
Ja robiłam odpłatnie w Babka Medica, tam właściwie zawsze jest jakiś lekarz do ok. 20, w razie awarii, zawsze można zrobić w innym szpitalu - mniej obleganym np. Bielański, Solec
-
K.....M....
Mam nie umyte włosy
Jestem nie umalowana
Leżę
A za pol godz. Będzie kuzynka M z partnerem. Moja tesciowa która jeszcze mieszkania po remoncie nie widziała ...f....k
Mieszkanie brudne talerze nie umyte
Nie ma nic dla gości
Ale oni chcą zobaczyć jak ja wyglądam w ciazy i mnie zobaczyć haha
Chyba z łóżka nie wstanę
Po remoncie nie posprzątane
Mam dość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:05
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa nie denerwuj sie
Ja tez kocham takie odwiedzinki rodzinki. Dobrze, ze teściowa nie przychodzi. Chociaz mam jedna z glowy....
A nie moga wpaść jutro???
Blue z ust mi to wyjęłas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:08
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, co Twój lekarz mówił o tętnie? Bo mój miewał takie.
Raz tylko miałam całonocny zapis, ale wtedy było ponad 200 ze spadkami poniżej 100.
W każdym razie wszystko się uspokoiło u mnie i lekarze nie wpadli na nic mądrzejszego, niż że sam to zrobił bawiąc się pępowiną (był baaardzo aktywny tego dnia), więc życzę Ci, żeby Hania też się uspokoiła. Jak leżałam na lewym boku to tętno było bardziej stabilne (szczególnie jak bark odchylałam tak żeby brzucha nie ściskać).
Fidelissa, może im się głupio zrobi i posprzątająWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:26
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Ewelina oby szybko sie wszysko unormowalo!!
Moja dzisiaj tez jakas leniwa.. niby kopie, trochesie wierci, ale nie tak mocno jak zwykle..
Ale 4ruchy na godzine czuje, wiec staram sie nie panikowac..
Do mne tez tesciowa jutro przyjezdza.. no nic trzeba skonczyc ogarniacplus jakies salatki zrobic..
A dzieki za informacje o torbie bo to ja pytalama powiedzcie mi pakujecie recznik dla dziecka??
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Wyobraziłam sobie Pati jak okładasz tym bukietem R. i roześmiałam się na cały głos w sklepie. Jak ta babka z filmiku, jedno "HA" jak u szympansa. Się patrzyli dziwnie
Ewe - czekam na wieści z KTG
xpatiiix3, blue00, ÓptimusPrime, Maga31, anusiaa90, lkc lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
No byłam u malej usmiechnela się wiem ze to może i grymasik na bączka czy gazy ale tak głęboko mi w oczy patrzyła ona z godziny na godzine Cudowniejsza jest a ja jestem zakochana bez pamięci
schwytała mojego palucha i do buzi zassala.. Kuuuuuuurwa ona chce cyca a mi nie pozwalają a wiecie jakie uzasadnienie bo ja pokarmu nie mam niby temu mm dają, a cyce twarde są aż ja jutro mam rano ściągać zacząć dzisiaj nawet nie pozwolili tego... ;( a po drugie ,bo muszą wiedzieć ile je... Sratatata aha i jeszcze oprócz tego wszystkiego co ja mogę przy niej robić to mierzą tylko cukier i ciśnienie wsio...
to samo mogliby robić tutaj a ja bym ja miała dla siebie i cyca by jadła a nie sztuczności
(( smutno mi bardzo.. Aha i mówia ze może mi przestać jeść ale jak wsio ok będzie to dadzą ja tu na piętro do sali do mnie
możliwe ze nawet jutro jak będą wyniki itd w porzadku :o a i wypbrazcie sobie 17 ja zamknelam sobie oczy a tu wbija znowu z pretensjami ze go nie wpisalam i nie może do córki wejść a faktycznie tylko mamę upowaznilam do malej... A nikogo więcej, a on tu kiego chuja mowie wypierdalaj ja chce odpocząć a on mi o której się urodziła a ja a chuj Cie to obchodzi no dobra to o której urodziłam, popatrzylam na Niego i mowie won a ten dobra ale jeszcze tu wrócę no to ma zakaz wstępu na oddział neonatologii i poloznictwa ..!! Hehe od razu mi powiedział że byl niegerzeczny i chciał na chama się wbić tam.. I wygoniły go.. I powiedział jak dam upowaznienie to wpuszcza bo papiery i dowodu sprawdzają od innych tylko matki luzak wchodzą bo juz znane tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:07
ÓptimusPrime, Eve, Amnezja, Maga31, misiaczk25, zupaztytki, ewelina_d, Marzena27, Fidelissa, anusiaa90, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
u mnie dziś całkiem fajnie jutro idziemy do kina na bilecie pro,mocyjnym z avonu - tez skorzystałeście z promocji? zrobiłam dziś taki obiad syty - sałatka makaronowa z kurczakiem, ze szybko muszę wypić to moje Dobre Trawienie z baby and mama med bo bez tych ziło na zgagę w ciązy to chyba zaraz będzi żle a nie chcę sobie psuc wspomnień z dobego obiadu
-
ewelina_d wrote:2h i nadal nie wiadomo kiedy... I właśnie na mych oczach odeslali pacjentke z żelaznej... Zaraz mnie szlag trafi.
Ktg masz rozumiem zrobione, tylko konsultacja się przewleka?lkc lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Może odesłał do domu, bo za wcześnie? Jeśli odsyłają to tyko karetką...
Ktg masz rozumiem zrobione, tylko konsultacja się przewleka?
No przyszła spakowana ale na rodząca nie wyglądała i lekarka jej powiedziała ze niestety nie ma miejsca (może na wywołanie), wzięła ja do gabinetu i siedzą tam 40 minut a kobiet przybywa... Yay!