X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka trzymaj się tam na IP i daj znać po ktg.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina - ło matko 7h, to w Zofiji naszej tak ?!?!?
    Toż to znęcanie się nad pacjentem... a u Ciebie w przychodni nie robią ktg? Czy koniecznie chcesz w szpitalu?

jftycms.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Ewelina - ło matko 7h, to w Zofiji naszej tak ?!?!?
    Toż to znęcanie się nad pacjentem... a u Ciebie w przychodni nie robią ktg? Czy koniecznie chcesz w szpitalu?
    To jakaś plotka chyba bo jest 6 czekających a taki miły doktor załatwia pacjentki w 8 minut i tym sposobem prędko pozbył się części juz:-) w enelu robią ktg tylko na Puławskiej (tej części prawie w Piasecznie:-)) a konsultacji z lekarzem i tak by nie było. a przychodnia NFZ juz zamknięta...

Goplana lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    To jakaś plotka chyba bo jest 6 czekających a taki miły doktor załatwia pacjentki w 8 minut i tym sposobem prędko pozbył się części juz:-) w enelu robią ktg tylko na Puławskiej (tej części prawie w Piasecznie:-)) a konsultacji z lekarzem i tak by nie było. a przychodnia NFZ juz zamknięta...
    To już lepiej brzmi :)
    Ja robiłam odpłatnie w Babka Medica, tam właściwie zawsze jest jakiś lekarz do ok. 20, w razie awarii, zawsze można zrobić w innym szpitalu - mniej obleganym np. Bielański, Solec

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina kciukasy za ktg :)
    Zjadlam kiszonego popilam sokiem zurawinowym :/ efekt?? Jazda w brzuchu na całego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:05

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K.....M....
    Mam nie umyte włosy
    Jestem nie umalowana
    Leżę
    A za pol godz. Będzie kuzynka M z partnerem. Moja tesciowa która jeszcze mieszkania po remoncie nie widziała ...f....k

Mieszkanie brudne talerze nie umyte
    Nie ma nic dla gości

Ale oni chcą zobaczyć jak ja wyglądam w ciazy i mnie zobaczyć haha

Chyba z łóżka nie wstanę

Po remoncie nie posprzątane

Mam dość

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:05

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba powinni ciut wczesniej informowac o przybyciu a nie pchac sie tak na chama

mada_lena, Agata92, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa nie denerwuj sie :)
    Ja tez kocham takie odwiedzinki rodzinki. Dobrze, ze teściowa nie przychodzi. Chociaz mam jedna z glowy....
    A nie moga wpaść jutro???

Blue z ust mi to wyjęłas ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:08

Fidelissa lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak chca cie zobaczyc jak wygladasz w ciazy to stan w drzwiach i do widzenia ;-)

RewolucjaSięDzieje, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, co Twój lekarz mówił o tętnie? Bo mój miewał takie.

Raz tylko miałam całonocny zapis, ale wtedy było ponad 200 ze spadkami poniżej 100.

W każdym razie wszystko się uspokoiło u mnie i lekarze nie wpadli na nic mądrzejszego, niż że sam to zrobił bawiąc się pępowiną (był baaardzo aktywny tego dnia), więc życzę Ci, żeby Hania też się uspokoiła. Jak leżałam na lewym boku to tętno było bardziej stabilne (szczególnie jak bark odchylałam tak żeby brzucha nie ściskać).

Fidelissa, może im się głupio zrobi i posprzątają :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:26

Fidelissa lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina oby szybko sie wszysko unormowalo!!

Moja dzisiaj tez jakas leniwa.. niby kopie, trochesie wierci, ale nie tak mocno jak zwykle..
    Ale 4ruchy na godzine czuje, wiec staram sie nie panikowac..

Do mne tez tesciowa jutro przyjezdza.. no nic trzeba skonczyc ogarniac ;) plus jakies salatki zrobic..

A dzieki za informacje o torbie bo to ja pytalam :) a powiedzcie mi pakujecie recznik dla dziecka??

Maga31 lubi tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, ja nie, ale u nas w szpitalu właściwie nic nie trzeba mieć dla dziecka.

karmelek lubi tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyobraziłam sobie Pati jak okładasz tym bukietem R. i roześmiałam się na cały głos w sklepie. Jak ta babka z filmiku, jedno "HA" jak u szympansa. Się patrzyli dziwnie ;)

Ewe - czekam na wieści z KTG :)

xpatiiix3, blue00, ÓptimusPrime, Maga31, anusiaa90, lkc lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No byłam u malej usmiechnela się wiem ze to może i grymasik na bączka czy gazy ale tak głęboko mi w oczy patrzyła ona z godziny na godzine Cudowniejsza jest a ja jestem zakochana bez pamięci <3 schwytała mojego palucha i do buzi zassala.. Kuuuuuuurwa ona chce cyca a mi nie pozwalają a wiecie jakie uzasadnienie bo ja pokarmu nie mam niby temu mm dają, a cyce twarde są aż ja jutro mam rano ściągać zacząć dzisiaj nawet nie pozwolili tego... ;( a po drugie ,bo muszą wiedzieć ile je... Sratatata aha i jeszcze oprócz tego wszystkiego co ja mogę przy niej robić to mierzą tylko cukier i ciśnienie wsio... :/ to samo mogliby robić tutaj a ja bym ja miała dla siebie i cyca by jadła a nie sztuczności :((( smutno mi bardzo.. Aha i mówia ze może mi przestać jeść ale jak wsio ok będzie to dadzą ja tu na piętro do sali do mnie ;) możliwe ze nawet jutro jak będą wyniki itd w porzadku :o a i wypbrazcie sobie 17 ja zamknelam sobie oczy a tu wbija znowu z pretensjami ze go nie wpisalam i nie może do córki wejść a faktycznie tylko mamę upowaznilam do malej... A nikogo więcej, a on tu kiego chuja mowie wypierdalaj ja chce odpocząć a on mi o której się urodziła a ja a chuj Cie to obchodzi no dobra to o której urodziłam, popatrzylam na Niego i mowie won a ten dobra ale jeszcze tu wrócę no to ma zakaz wstępu na oddział neonatologii i poloznictwa ..!! Hehe od razu mi powiedział że byl niegerzeczny i chciał na chama się wbić tam.. I wygoniły go.. I powiedział jak dam upowaznienie to wpuszcza bo papiery i dowodu sprawdzają od innych tylko matki luzak wchodzą bo juz znane tam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:07

ÓptimusPrime, Eve, Amnezja, Maga31, misiaczk25, zupaztytki, ewelina_d, Marzena27, Fidelissa, anusiaa90, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 3 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś całkiem fajnie jutro idziemy do kina na bilecie pro,mocyjnym z avonu - tez skorzystałeście z promocji? zrobiłam dziś taki obiad syty - sałatka makaronowa z kurczakiem, ze szybko muszę wypić to moje Dobre Trawienie z baby and mama med bo bez tych ziło na zgagę w ciązy to chyba zaraz będzi żle a nie chcę sobie psuc wspomnień z dobego obiadu

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati spokojnie wiem ze się denerwujesz, jutro już pewnie malutka bedzie z Toba :) sprawdza tylko wszystko:) słodka jest :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2h i nadal nie wiadomo kiedy... I właśnie na mych oczach odeslali pacjentke z żelaznej... Zaraz mnie szlag trafi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:13

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    2h i nadal nie wiadomo kiedy... I właśnie na mych oczach odeslali pacjentke z żelaznej... Zaraz mnie szlag trafi.
    Może odesłał do domu, bo za wcześnie? Jeśli odsyłają to tyko karetką...
    Ktg masz rozumiem zrobione, tylko konsultacja się przewleka?

lkc lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Może odesłał do domu, bo za wcześnie? Jeśli odsyłają to tyko karetką...
    Ktg masz rozumiem zrobione, tylko konsultacja się przewleka?

No przyszła spakowana ale na rodząca nie wyglądała i lekarka jej powiedziała ze niestety nie ma miejsca (może na wywołanie), wzięła ja do gabinetu i siedzą tam 40 minut a kobiet przybywa... Yay!

Ewelina
    hhojzmj.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati dobrze zrobilas nie interwsowal sie toba ani mala w ogole to niech wypierdala teraz :-S nienawidze takich facetów ktorzy budza sie za pozno z marazmow...

Maga31, ap1526, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
‹‹ 1515 1516 1517 1518 1519 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ