Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję sę po wizycie, Igor ładnie rośnie, oficjalnie przestaję się martwić
Waży 1819 g, będzie mały, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku
Szyjka cały czas 4 cm 
Aaa, no i pytałam o grzebanie w szyjce i te dźgania, na tym etapie są całkowicie normalne
ewelina_d, Mag.1990, Viviana, Lavendula, Marzena27, Agata92, sisiiii, karmelek, Fidelissa, mada_lena, anusiaa90, Rybka Nemo, nick nieaktualny, KasiaKa, Mamadomina, natasza82, Eve, scindapsus, lkc, Madlen222, Agusia ;), Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za wsparcie dziewczyny:))
Uwagi blue mnie rozwaliły:))
Wizyta sie odbyła. Kuzynka chciała brzuch pogłaskać ale powiedziałam, ze nie nie jestem maskotka i tego nie lubię...
Dostały herbaty i tyle.
Wyszło, ze chciała kuchnie zobaczyć bo u nas nie była a sie urządza.
Dużo mówiła o firmie w której pracuje i ze jeżdzi audi 6. Bleee.
I z głowy. Potem teściowa dzwoniła, zę przeprasza ale nie dało się jej powstrzymać...
Pati pięknie R potraktiwałaś, ma za swoje:)
Dotty zazdraszczam wyjazdu. Tez bym chciała gdzieś z moim pojechać a tu wielka dupa...
Chyba nawet do endokrynolog i diabetolog nie pójdę ....tylko gin.
Nie mówiąc o sesji brzuszkowej mam te zdjecia które mam i musza wystarczyć ....
Catarina dobrze ze te sterydy dostajesz będziesz spokojniejsza.
Mam mega zgagę.. Chyba tez przez to leżenie.
nick nieaktualny, Mag.1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny, xpatiiix3, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz w domku. Serduszko ok,pierwszy raz dobre wieci po wizycie.
Mag.1990, nick nieaktualny, natasza82, Mamadomina, nick nieaktualny, izia, anusiaa90, nick nieaktualny, Fidelissa, KasiaKa, Isia14, Rybka Nemo, Lavendula, lkc, Madlen222, Dotty84, sisiiii, e_v_e, Agata92, karmelek, Agusia ;), Viviana, Goplana, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Pati Nelcia jest kochana, a Ty bardzo dzielna, goń tego Rciula jak najdalej co on sobie teraz wyobraża.
Caterina trzymaj sie:)
Ewelina ciszę się, że wszystko ok.
Fidelissa i bardzo dobrze, ze ich tak ugościłaś. W dupska niech się pocałują jak wcześniej nie potrafią dać znać. Pisałaś, że ta laska co była u Ciebie chciała głaskać brzuszka, a co To Ty kotek jesteś? Kurcze mnie też to irytuje, a szczególnie jedna koleżanka ode mnie z pracy, jak tylko idę z l4 ona prawie biegnie za mną i chce dotykać bo ona chce poczuć ruchy, to jej mówię, że mała śpi, a ona to obudź ją!. Co za bezwstyda!. Ludzie to jednak mają nasrane w głowach.
mada_lena, nick nieaktualny, Fidelissa, lkc, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyNo wlasnie,te baby jakos nie potrafia uszanowac prywatnosci,ze moze ktos nie lubi czy nie zyczy...
Ja ogolnie jak z kims jade np. w windzie,zakrywam sie rekami na krzyz,jakby ktos chcial dotknac,to od razu przekaz niewierbalny STAY AWAY!
Fidelissa, mada_lena, Rybka Nemo, Nieeesia, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Rybka z ust mi to wyjęłaś
)
Mam dwa dziwne pytania od czapy:
1. Czy do szpitala bierzecie suszarkę aby myć włosy? Czy jest Wogóle na to czas?
2 czy jak sie naklei nakleji na ścianę nad łóżeczkiem a potem chce zdjąć to odchodzą razem z tynkiem i gładzią?
Bo tak gdzieś przeczytałam?
Rybka Nemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1. Nie,mysle,ze bede zbyt zjechana i za bardzo przejmowala sie krwawieniem.Najwyzej troche zmocze.A jak zostane na dluzej -maz przywiezie.
2.Jak masz duzo warstw to owszem.Reszta zalezy od farby. Ja naklejam na tasme 2stronna,licze sie z tym,ze bedzie taka opcja - odejdzie z farba i tynkiem,ale moze mniejszy obszar i sie uda zalepic.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
1. Nie, nie biorę, w szpitalu ciepło - wyschną szybko:).Fidelissa wrote:Rybka z ust mi to wyjęłaś
)
Mam dwa dziwne pytania od czapy:
1. Czy do szpitala bierzecie suszarkę aby myć włosy? Czy jest Wogóle na to czas?
2 czy jak sie naklei nakleji na ścianę nad łóżeczkiem a potem chce zdjąć to odchodzą razem z tynkiem i gładzią?
Bo tak gdzieś przeczytałam?
2. Na naklejkach jest napisane czy są jednokrotnego, czy wielokrotnego użytku. Nawet jak jednokrotnego, to nie wiem co to za klej musiałby być, żeby odeszło z tynkiem. do glazury?
Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Jej teks był inny, że chce się zarazić...niezłe co ...jakąś chorobą? Idiotka
Ludzie to maja jednak na....e!!
Ja osobiście nie znosze jak mi dotyka ktos brzucha. W szpitalu w odwiedziny przyszła niby kolezanka, kiedys dawno temu razem pracowalysmy ( ona dalej tam pracuje, zweszyla ze leże i przylazla). Ja dostałam zakaz dotykania a ona sobie macac bedzie:/ pogonilam raz dwa. Z reszta podczas wizyty nie zamierzała sie ruszyć z sali, wiec ja wyproszono. Ludzie sa beznadziejnie bezczelni. Czasem mi rece opadają do kostek
Rybka Nemo, nick nieaktualny, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ja wezme suszarke. Moje wlosy długo schna.
Zjem chyba jeszcze kanapkę i spac. Jak co pt pokłóciłam sie z mezem. Nie dosc ze nabrał dyżurów na październik, bez mojej zgody zmienia auto -bo okazja- to jeszcze cały wieczor siedzi w necie gada skype i ogląda jakies pierdolone lampy do samochodu. Oczywiscie wyrzuciłam go z sypialni, bo patrzec na niego nie moge. Jesli mysli, ze po powrocie ze szpitala zostawi mnie na 24h plus kolejny dzien do 18.00 sama z dzieckiem to sie grubo myli!!!! Teraz ma argument zeby duuuuzo pracować bo auto kosztuje
jest beznadziejny... 
Pierdolony egoista! Cos czuje ze go pogonie niebawem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:58
Fidelissa, nick nieaktualny, pinsleepe lubią tę wiadomość