Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję sę po wizycie, Igor ładnie rośnie, oficjalnie przestaję się martwić
Waży 1819 g, będzie mały, ale wszystko jest w jak najlepszym porządku
Szyjka cały czas 4 cm
Aaa, no i pytałam o grzebanie w szyjce i te dźgania, na tym etapie są całkowicie normalneewelina_d, Mag.1990, Viviana, Lavendula, Marzena27, Agata92, sisiiii, karmelek, Fidelissa, mada_lena, anusiaa90, Rybka Nemo, Milaszka, KasiaKa, Mamadomina, natasza82, Eve, scindapsus, lkc, Madlen222, Agusia ;), Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za wsparcie dziewczyny:))
Uwagi blue mnie rozwaliły:))
Wizyta sie odbyła. Kuzynka chciała brzuch pogłaskać ale powiedziałam, ze nie nie jestem maskotka i tego nie lubię...
Dostały herbaty i tyle.
Wyszło, ze chciała kuchnie zobaczyć bo u nas nie była a sie urządza.
Dużo mówiła o firmie w której pracuje i ze jeżdzi audi 6. Bleee.
I z głowy. Potem teściowa dzwoniła, zę przeprasza ale nie dało się jej powstrzymać...
Pati pięknie R potraktiwałaś, ma za swoje:)
Dotty zazdraszczam wyjazdu. Tez bym chciała gdzieś z moim pojechać a tu wielka dupa...
Chyba nawet do endokrynolog i diabetolog nie pójdę ....tylko gin.
Nie mówiąc o sesji brzuszkowej mam te zdjecia które mam i musza wystarczyć ....
Catarina dobrze ze te sterydy dostajesz będziesz spokojniejsza.
Mam mega zgagę.. Chyba tez przez to leżenie.blue00, Mag.1990, zupaztytki, ÓptimusPrime, xpatiiix3, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem juz w domku. Serduszko ok,pierwszy raz dobre wieci po wizycie.
Mag.1990, zupaztytki, natasza82, Mamadomina, blue00, izia, anusiaa90, ÓptimusPrime, Fidelissa, KasiaKa, Isia14, Rybka Nemo, Lavendula, lkc, Madlen222, Dotty84, sisiiii, e_v_e, Agata92, karmelek, Agusia ;), Viviana, Goplana, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Pati Nelcia jest kochana, a Ty bardzo dzielna, goń tego Rciula jak najdalej co on sobie teraz wyobraża.
Caterina trzymaj sie:)
Ewelina ciszę się, że wszystko ok.
Fidelissa i bardzo dobrze, ze ich tak ugościłaś. W dupska niech się pocałują jak wcześniej nie potrafią dać znać. Pisałaś, że ta laska co była u Ciebie chciała głaskać brzuszka, a co To Ty kotek jesteś? Kurcze mnie też to irytuje, a szczególnie jedna koleżanka ode mnie z pracy, jak tylko idę z l4 ona prawie biegnie za mną i chce dotykać bo ona chce poczuć ruchy, to jej mówię, że mała śpi, a ona to obudź ją!. Co za bezwstyda!. Ludzie to jednak mają nasrane w głowach.mada_lena, ÓptimusPrime, Fidelissa, lkc, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyNo wlasnie,te baby jakos nie potrafia uszanowac prywatnosci,ze moze ktos nie lubi czy nie zyczy...
Ja ogolnie jak z kims jade np. w windzie,zakrywam sie rekami na krzyz,jakby ktos chcial dotknac,to od razu przekaz niewierbalny STAY AWAY!Fidelissa, mada_lena, Rybka Nemo, Nieeesia, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Rybka z ust mi to wyjęłaś
)
Mam dwa dziwne pytania od czapy:
1. Czy do szpitala bierzecie suszarkę aby myć włosy? Czy jest Wogóle na to czas?
2 czy jak sie naklei nakleji na ścianę nad łóżeczkiem a potem chce zdjąć to odchodzą razem z tynkiem i gładzią?
Bo tak gdzieś przeczytałam?Rybka Nemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1. Nie,mysle,ze bede zbyt zjechana i za bardzo przejmowala sie krwawieniem.Najwyzej troche zmocze.A jak zostane na dluzej -maz przywiezie.
2.Jak masz duzo warstw to owszem.Reszta zalezy od farby. Ja naklejam na tasme 2stronna,licze sie z tym,ze bedzie taka opcja - odejdzie z farba i tynkiem,ale moze mniejszy obszar i sie uda zalepic.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Rybka z ust mi to wyjęłaś
)
Mam dwa dziwne pytania od czapy:
1. Czy do szpitala bierzecie suszarkę aby myć włosy? Czy jest Wogóle na to czas?
2 czy jak sie naklei nakleji na ścianę nad łóżeczkiem a potem chce zdjąć to odchodzą razem z tynkiem i gładzią?
Bo tak gdzieś przeczytałam?
2. Na naklejkach jest napisane czy są jednokrotnego, czy wielokrotnego użytku. Nawet jak jednokrotnego, to nie wiem co to za klej musiałby być, żeby odeszło z tynkiem. do glazury?Fidelissa, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Jej teks był inny, że chce się zarazić...niezłe co ...jakąś chorobą? Idiotka
Ludzie to maja jednak na....e!!
Ja osobiście nie znosze jak mi dotyka ktos brzucha. W szpitalu w odwiedziny przyszła niby kolezanka, kiedys dawno temu razem pracowalysmy ( ona dalej tam pracuje, zweszyla ze leże i przylazla). Ja dostałam zakaz dotykania a ona sobie macac bedzie:/ pogonilam raz dwa. Z reszta podczas wizyty nie zamierzała sie ruszyć z sali, wiec ja wyproszono. Ludzie sa beznadziejnie bezczelni. Czasem mi rece opadają do kostek
Rybka Nemo, ÓptimusPrime, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ja wezme suszarke. Moje wlosy długo schna.
Zjem chyba jeszcze kanapkę i spac. Jak co pt pokłóciłam sie z mezem. Nie dosc ze nabrał dyżurów na październik, bez mojej zgody zmienia auto -bo okazja- to jeszcze cały wieczor siedzi w necie gada skype i ogląda jakies pierdolone lampy do samochodu. Oczywiscie wyrzuciłam go z sypialni, bo patrzec na niego nie moge. Jesli mysli, ze po powrocie ze szpitala zostawi mnie na 24h plus kolejny dzien do 18.00 sama z dzieckiem to sie grubo myli!!!! Teraz ma argument zeby duuuuzo pracować bo auto kosztujejest beznadziejny...
Pierdolony egoista! Cos czuje ze go pogonie niebawem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:58
Fidelissa, ÓptimusPrime, pinsleepe lubią tę wiadomość