Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Florentine kochana laktacja ruszy Ci już wkrótce na dobre, ja już ściągam po 150ml:) z dnia na dzień jest coraz więcej. Cieszę się, że zaczyna się normować Twoje ciśnienie...teraz będzie tylko lepiej. Buziaki kochana i ucałuj córeczkę od cioci:)
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Cieszę się się ze z Wami ok
ja ciągle na uspokajających... Depresja jakąś mnie łapie ciągle płacze zaczynam wariować, odliczam tylko godziny i minuty do spotkania z córeczka jesli wsio ok bedzie to dzisiaj mi ja oddadzą oby bo ja juz psychicznie siadał jeszcze ta tęsknota za Marcyśkiem... Nie mogę nawet jeść odpycha mnie wcale głodu nie odczuwam... ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 07:14
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyOj Pati bidulko nie martw sie to hormony przejdzie niedlugo,tym bradziej jak Necie dostaniesz.
Mnie tez naszly jakies leki normalnie,siedzde od 3 w nocy i mam napady paniki sama nie wiem dlaczego?! straszne kolatanie serca i niepokoj...rodze czy co? bez skurczy? mzoe to juz niedlugo? sama nie wiem czuje sie fatalnie...
a tu pare fotek z sesji...ogolnie nie moge na siebie patrzec mam jakis gorszy czas i strasznie sie sobie nie podobam,juz chce rodzic i isc do fryzjera i kosmetyczki...cos zmienic...i ten odrost brrrr...na pol łba...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:40
Florentine, Agata92, karmelek, natasza82, ewelina_d, Rybka Nemo, misiaczk25, mada_lena, Dotty84, Viviana, sisiiii, santoocha, KasiaKa, Isia14, Mag.1990, zupaztytki, Madlen222, Mamadomina, Amnezja, anusiaa90, Fidelissa, Goplana, Agusia ;), Nata, Marzena27, scindapsus, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Ślicznie wyglądasz Agata! Bardzo kwitnąco
Aż nie mogę uwierzyć, że ja już nie mam brzuszka. Drogie Panie, never ever ccNie wiem, może ja tak to odbieram po tym prawie 5 dniowym unieruchomieniu (normalnie babki po tym czasie idą do domu) i wszystkich ekscesach ale pierwszy i ostatni raz.
Dziś po nieodciaganiu przez całą noc 60ml! Aż sikałomoże dają mi dziś malutką na salę chociaż na chwilkę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 07:52
AgataP, natasza82, Fidelissa, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlo a ja kocham ten moj brzuszek ale juz zmeczona jestem ,marze o tych odciaganiach mleka,placzu noworodka i brudnych pieluszkach
boje sie cc i mam nadzieje ze sie obejdzie bez tego ale nigdy nie mow nigdy ,nie mozna przewidziec w porodzie niczego ;/natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Agata cudownie wyglądasz:) Piękne zdjęcia:)
Pati głowa do góry. Może dadzą Ci dzisiaj już Nelkę i przejdzie Ci złe samopoczucie. Musisz myśleć pozytywnie. A pomyśl jaki Marcel będzie szczęśliwy jak wrócisz do domu, na dodatek z tak wyczekiwaną siostrzyczką
Flo super że laktacja ruszyła;) ucałuj córeczkę od listopadowej ciociWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:05
AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Hej!!
Chcialoby sie powiedziec kolejno odlicz!mam nadzieje ze po nocy wszystkie w stanie 2w1jak byly??
Ewelina jak u Ciebie?
Flo pokaz nam swoje male cudo:) rety coraz mocniej boje sie tej Cc
Agata super zdjeciaale przez ten twoj avatar ja ciagle wyobrazam sobie ciebie w cimnych wlosach :p
Pati glowa do gory! Zaraz dostaniesz malenka!
Madlen dzieci cudownetakie dwa male ciasteczka do schrupania
Wszystkim milego dnia zyczezaraz maz po tesciowa jedzie (weekendowa wizyta) wiec ide na sniadanko
Alka oby teraz byly juz tylko same dobre wiadomosci!!
xpatiiix3, natasza82, AgataP, Madlen222, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
dopiero doczytalam Alka dobre wiesci,juz teraz wszystkie takie beda glowa do gory! bardzo Ci kibicuje,bedzie dobrze zobaczysz! zreszta kazdy wie ze kciuki listopadowek czynia cuda i maja megaaa moc
Madlen jakie slodziaki!!!! cudne!
nadrabiam Was dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:20
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen,twoja cora to dorodna jest
bedzie opiekowac sie mniejszym braciszkiem
,bardzo ladnie wygladaja,Pati nie lam sie,bedziesz miala dzis Nelcie przy sobie,ja sie dzis rano troche wystraszylam bo poczulam sie jak nie w ciazy,mialam wrazenie plaskiego brzucha no i maluch sie nie ruszal,ale po 10 minutach od przebudzenia poczulam przeciaganie w brzuchu wiec od razu ulga
natasza82, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny nie odzywam się bo Malucha przewieźli na Polną do Poznania na i całymi dniami siedzę w szpitalu a tam neta brak. Generalnie u nas powoli do przodu po 3 dniach podawania leku na tego nieszczęsnego Botala zaczął się zamykać nie jest jeszcze całkowicie zamknięty ale jesteśmy dobrej myśli. Powoli dostajemy coraz więcej maminego mleka - co prawda jeszcze sondą ale trudno. Trochę mam problem żeby rozbujać laktację ale wiadomo stres, nerwy i niedojadanie raczej temu nie służą, ale dzielnie walczę z laktatorem żeby Tymek mógł jesć to co najlepsze. Gratuluję wszystkim rozpakowanym i życzę zdrówka Maluszkom, a tym co jeszcze w dwupaku szybkiego i bezbolesnego porodu. Teraz pewnie zawitam na forum znowu gdzieś za tydzień, ale jakby co podałam komórkę do siebię można pisać
AgataP, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, misiaczk25, Agata92, mada_lena, karmelek, pinsleepe, Viviana, sisiiii, Florentine, zupaztytki, Madlen222, Amnezja, anusiaa90, Fidelissa, Agusia ;), Nata, Marzena27, scindapsus, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen,no cudenka z Twoich Malenstw!
Pati,glowa do gory!
Agatko,sesja cudna,ale Twoja minka jakas smutna...na tych fotach z gor bylas bardziej usmiechnieta!Nie daj sie wpedzic w kompleksy,w baby blues!Ladna,zgrabna i fajna jestes!Buziol!
Flo,no gratuluje postepow z mleczkiem.Co do cc-moze Twoj organizm jest zbyt delikatny na takie obciazenie...Bedzie dobrze!Wlasnie,wstaw fotke Malutkiej Adrianki
Dziewczyny,wszystkie jestescie PIEKNE,SILNE,KOCHANE!AgataP, mada_lena, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Madlen,no cudenka z Twoich Malenstw!
Pati,glowa do gory!
Agatko,sesja cudna,ale Twoja minka jakas smutna...na tych fotach z gor bylas bardziej usmiechnieta!Nie daj sie wpedzic w kompleksy,w baby blues!Ladna,zgrabna i fajna jestes!Buziol!
Flo,no gratuluje postepow z mleczkiem.Co do cc-moze Twoj organizm jest zbyt delikatny na takie obciazenie...Bedzie dobrze!Wlasnie,wstaw fotke Malutkiej Adrianki
Dziewczyny,wszystkie jestescie PIEKNE,SILNE,KOCHANE!
dziekuje,spostrzegawcza jestes kochana,góry to mój żywioł i tam jestem szczesliwa,a takie sesje...no coz...modelka to ja nie jestem i strasznie sie spinam zeby tylko jakos wyjsc.. wiec wole sie w gorach fotografowac
ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Witam się w tą beznadziejną pogodę.
Madlen Twoje dzieciaczki są cudaśne, kurcze już nie mogę się doczekać kiedy moja mała wyjdzie ze mnie, albo ja wyciągną, bo nadal leży sobie jak chce:).
Pati pomyśl, że już niedługo będziesz miała Nelcie przy sobie, a jeśc powinnaś bo jak Ci ją dadzą to niby z czego pokarm się zrobi? Masz forumowego klapsa ode mnie:).
Flo i Talia cieszę się, że u Was wszytsko do przodu pięknie idzie:)
Agatko Tobie też się nalezy klaps. Jesteś piękna zgrabna, zdjęcia masz superanckie.
Alka super, że w końcu usłyszałaś dobre wieści, należały się
AgataP, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualny