X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florentine kochana laktacja ruszy Ci już wkrótce na dobre, ja już ściągam po 150ml:) z dnia na dzień jest coraz więcej. Cieszę się, że zaczyna się normować Twoje ciśnienie...teraz będzie tylko lepiej. Buziaki kochana i ucałuj córeczkę od cioci:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ala strasznie się cieszę ze z malenstwem ok po wizycie. Trzeba wiezyc ze bedIe dobrze. trzymaj się i badz dobrej mysli

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo w klasie u mj coki jest tez dsiewczynkanz prsypadloscia łamliwych kosci

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się się ze z Wami ok ;) ja ciągle na uspokajających... Depresja jakąś mnie łapie ciągle płacze zaczynam wariować, odliczam tylko godziny i minuty do spotkania z córeczka jesli wsio ok bedzie to dzisiaj mi ja oddadzą oby bo ja juz psychicznie siadał jeszcze ta tęsknota za Marcyśkiem... Nie mogę nawet jeść odpycha mnie wcale głodu nie odczuwam... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 07:14

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Madlen maluchy są przesłodkie!!!!
    Patki trzymaj się dzielnie dla malutkiej, zobaczysz zaraz wszystko wróci do normy:) Miłego spokojnego dnia dla wszystkich :)

xpatiiix3, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Pati bidulko nie martw sie to hormony przejdzie niedlugo,tym bradziej jak Necie dostaniesz.
    Mnie tez naszly jakies leki normalnie,siedzde od 3 w nocy i mam napady paniki sama nie wiem dlaczego?! straszne kolatanie serca i niepokoj...rodze czy co? bez skurczy? mzoe to juz niedlugo? sama nie wiem czuje sie fatalnie...

a tu pare fotek z sesji...ogolnie nie moge na siebie patrzec mam jakis gorszy czas i strasznie sie sobie nie podobam,juz chce rodzic i isc do fryzjera i kosmetyczki...cos zmienic...i ten odrost brrrr...na pol łba...

29d8q43.jpg

2ic74ew.jpg

2e50hvl.jpg

2dcib1y.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:40

Florentine, Agata92, karmelek, natasza82, ewelina_d, Rybka Nemo, misiaczk25, mada_lena, Dotty84, Viviana, sisiiii, santoocha, KasiaKa, Isia14, Mag.1990, zupaztytki, Madlen222, Mamadomina, Amnezja, anusiaa90, Fidelissa, Goplana, Agusia ;), Nata, Marzena27, scindapsus, Maga31 lubią tę wiadomość

• Florentine Ekspertka

Wysłany: 4 października 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ślicznie wyglądasz Agata! Bardzo kwitnąco :)
    Aż nie mogę uwierzyć, że ja już nie mam brzuszka. Drogie Panie, never ever cc :-/ Nie wiem, może ja tak to odbieram po tym prawie 5 dniowym unieruchomieniu (normalnie babki po tym czasie idą do domu) i wszystkich ekscesach ale pierwszy i ostatni raz.

Dziś po nieodciaganiu przez całą noc 60ml! Aż sikało :):):) może dają mi dziś malutką na salę chociaż na chwilkę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 07:52

AgataP, natasza82, Fidelissa, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo a ja kocham ten moj brzuszek ale juz zmeczona jestem ,marze o tych odciaganiach mleka,placzu noworodka i brudnych pieluszkach :)

boje sie cc i mam nadzieje ze sie obejdzie bez tego ale nigdy nie mow nigdy ,nie mozna przewidziec w porodzie niczego ;/

natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• Agata92 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Agata cudownie wyglądasz:) Piękne zdjęcia:)

Pati głowa do góry. Może dadzą Ci dzisiaj już Nelkę i przejdzie Ci złe samopoczucie. Musisz myśleć pozytywnie. A pomyśl jaki Marcel będzie szczęśliwy jak wrócisz do domu, na dodatek z tak wyczekiwaną siostrzyczką:)

Flo super że laktacja ruszyła;) ucałuj córeczkę od listopadowej cioci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:05

AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

njr11rs.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata super wygladasz, bedziecie mieli swietną pamiątke :)

AgataP lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!! :)
    Chcialoby sie powiedziec kolejno odlicz! :) mam nadzieje ze po nocy wszystkie w stanie 2w1jak byly??

Ewelina jak u Ciebie?

Flo pokaz nam swoje male cudo:) rety coraz mocniej boje sie tej Cc

Agata super zdjecia :) ale przez ten twoj avatar ja ciagle wyobrazam sobie ciebie w cimnych wlosach :p

Pati glowa do gory! Zaraz dostaniesz malenka! :)

Madlen dzieci cudowne :) takie dwa male ciasteczka do schrupania :)

Wszystkim milego dnia zycze :) zaraz maz po tesciowa jedzie (weekendowa wizyta) wiec ide na sniadanko

Alka oby teraz byly juz tylko same dobre wiadomosci!!

xpatiiix3, natasza82, AgataP, Madlen222, Marzena27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :)

dopiero doczytalam Alka dobre wiesci,juz teraz wszystkie takie beda glowa do gory! bardzo Ci kibicuje,bedzie dobrze zobaczysz! zreszta kazdy wie ze kciuki listopadowek czynia cuda i maja megaaa moc :)

Madlen jakie slodziaki!!!! cudne!

nadrabiam Was dalej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:20

Madlen222 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen,twoja cora to dorodna jest :-) bedzie opiekowac sie mniejszym braciszkiem :-) ,bardzo ladnie wygladaja,Pati nie lam sie,bedziesz miala dzis Nelcie przy sobie,ja sie dzis rano troche wystraszylam bo poczulam sie jak nie w ciazy,mialam wrazenie plaskiego brzucha no i maluch sie nie ruszal,ale po 10 minutach od przebudzenia poczulam przeciaganie w brzuchu wiec od razu ulga :-)

natasza82, Madlen222 lubią tę wiadomość

• talia22 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny nie odzywam się bo Malucha przewieźli na Polną do Poznania na i całymi dniami siedzę w szpitalu a tam neta brak. Generalnie u nas powoli do przodu po 3 dniach podawania leku na tego nieszczęsnego Botala zaczął się zamykać nie jest jeszcze całkowicie zamknięty ale jesteśmy dobrej myśli. Powoli dostajemy coraz więcej maminego mleka - co prawda jeszcze sondą ale trudno. Trochę mam problem żeby rozbujać laktację ale wiadomo stres, nerwy i niedojadanie raczej temu nie służą, ale dzielnie walczę z laktatorem żeby Tymek mógł jesć to co najlepsze. Gratuluję wszystkim rozpakowanym i życzę zdrówka Maluszkom, a tym co jeszcze w dwupaku szybkiego i bezbolesnego porodu. Teraz pewnie zawitam na forum znowu gdzieś za tydzień, ale jakby co podałam komórkę do siebię można pisać:)

AgataP, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, misiaczk25, Agata92, mada_lena, karmelek, pinsleepe, Viviana, sisiiii, Florentine, zupaztytki, Madlen222, Amnezja, anusiaa90, Fidelissa, Agusia ;), Nata, Marzena27, scindapsus, Maga31 lubią tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen,no cudenka z Twoich Malenstw!
    Pati,glowa do gory!
    Agatko,sesja cudna,ale Twoja minka jakas smutna...na tych fotach z gor bylas bardziej usmiechnieta!Nie daj sie wpedzic w kompleksy,w baby blues!Ladna,zgrabna i fajna jestes!Buziol!
    Flo,no gratuluje postepow z mleczkiem.Co do cc-moze Twoj organizm jest zbyt delikatny na takie obciazenie...Bedzie dobrze!Wlasnie,wstaw fotke Malutkiej Adrianki :-)
    Dziewczyny,wszystkie jestescie PIEKNE,SILNE,KOCHANE!

AgataP, mada_lena, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość

• talia22 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zgadzam się z Florentine cesarka zwłaszcza na cito - BEZNADZIEJA, mi troche rana zaczęła się paprać ale jak to powidział lekarz za dużo biegam i siedzenie przy inkubatorze nie służy dobremu leczeniu

AgataP lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talia, no w reszczie!Bo myslalam,ze juz opuscilas nas...
    Ciesze sie,ze u Was z Tymkiem w sumie dobre wiesci!Nie lam sie!
    A na Polnej chyba FK jest :-) Tak?
    Zdrowka,glowa do gory!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Madlen,no cudenka z Twoich Malenstw!
    Pati,glowa do gory!
    Agatko,sesja cudna,ale Twoja minka jakas smutna...na tych fotach z gor bylas bardziej usmiechnieta!Nie daj sie wpedzic w kompleksy,w baby blues!Ladna,zgrabna i fajna jestes!Buziol!
    Flo,no gratuluje postepow z mleczkiem.Co do cc-moze Twoj organizm jest zbyt delikatny na takie obciazenie...Bedzie dobrze!Wlasnie,wstaw fotke Malutkiej Adrianki :-)
    Dziewczyny,wszystkie jestescie PIEKNE,SILNE,KOCHANE!

dziekuje,spostrzegawcza jestes kochana,góry to mój żywioł i tam jestem szczesliwa,a takie sesje...no coz...modelka to ja nie jestem i strasznie sie spinam zeby tylko jakos wyjsc.. wiec wole sie w gorach fotografowac :)

ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w tą beznadziejną pogodę.

Madlen Twoje dzieciaczki są cudaśne, kurcze już nie mogę się doczekać kiedy moja mała wyjdzie ze mnie, albo ja wyciągną, bo nadal leży sobie jak chce:).

Pati pomyśl, że już niedługo będziesz miała Nelcie przy sobie, a jeśc powinnaś bo jak Ci ją dadzą to niby z czego pokarm się zrobi? Masz forumowego klapsa ode mnie:).

Flo i Talia cieszę się, że u Was wszytsko do przodu pięknie idzie:)

Agatko Tobie też się nalezy klaps. Jesteś piękna zgrabna, zdjęcia masz superanckie.

Alka super, że w końcu usłyszałaś dobre wieści, należały się:)

AgataP, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boze ale mam zejsciowke od 3.00 siedze na necie i teraz padam...moze skorzystam i sie przespie...

‹‹ 1519 1520 1521 1522 1523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ