Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Optimus nie pros sie gada....
Madziulka ja dzis tez zaliczam skurcz za skurczem.... Chyba stres mi wychodzi:(
Nie gadam ze swoim. Jeszcze mnie dzis zdenerwowal bo zadzwonila moja mama, ze ugotowala pomidorowke i jesli mamy ochote to zaprasza albo do domku nam zapakuje. Nie ma taty a ona nie zmotoryzowana. Ja wzielam sie za pranie. A moj pojechal do cioci na kawusie i stwierdzil ze po jakies pomyje nie bedzie jezdzil w ta i z powrotem. Cham:/AgataP lubi tę wiadomość
-
Optimus no masakra. Ty masz prawo gdzieś wyjsć przeciez.
Umów sie z jakaś koleżanka a najlepiej kolega:))
MAda- Lena
Moj tez tak czasem reaguje ze niczego nie chce od mojej mamy...
Ale z pomyjami przesadził cham.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:21
ÓptimusPrime, santoocha, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co,ja chyba stwierdzam,ze to nie my,a ONI maja baby bluesa
To jednak im hormony buszuja
Pin,co do tych dobrych rzeczy...no wiesz,znosi mnie. Jak mi leb napier...w srode poszedl po kebab,a w czwartek zadzwonil,jak wracal z pracy czy nie che kebaba...
Ogolnie nie jest jakis tam zly -nie pije,nie pali,nie bije- tylko mega marudzi o wszystko,troche mi na mozg kapie,uparty,ale da sie zyc.Ogolnie on to pies ogrodnika z kompleksem Reki Sprawiedliwosci,ale da sie przyzwyczaic
O prosze, Panicz se na kanapie spi,bo UWAGA! Zaladowal zmywarke i kuchenke przetarl!
No i sie nie wyspal,bo o 9.20 obudzilam go,bo bylam glodna i prosilam,by sniadanie zrobil.20min sluchalam,jaka z ja to jestem beee,bo sobie sie wysypiam (?!),a on jak wol.Po czym wstalam i polazlam robic sniadanie sama,to laskawie marudzac i jeczac pomogl...
kurde,chyba musze sie zaszyc w szpitalu,aby uwierzyl,ze jest mi ciezko juz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:24
mada_lena, Goplana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOptimus tulę Ciebie i malego!
Ja tam bym poszla na kawe sama do miasta a co! albo z kolezanka...
Dzieki dziewczyny kochane jestescie potraficie podniesc na duchu
ja na serio mam jakis kryzys na koncowke i czuje sie wielka okropna i w ogole...coz ostatnie tygodnie musze to przetrwac....dzis dostalam kwiatki od hippisa i juz mi lepiej.
ale jak zasnelam kolo9.00 tak godzine temu wstalam jak zombie,normalnie pijana bylam ze zmeczenia...boje sie jak to bedzie z dzieckiem zeby sie dobrze dobudzic nim wezme na rece bo bedzie strach ze omdleje albo upuszcze...boje sie.
madalena no to pojechal troszke po bandzie powiem Ci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:21
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
W ramach strajku cukrowego Zjadlam
Owsiankę z 3 łyżek płatków na mleku a do tego garść malin i jedna gruszka.
O 14.15 mierze cukier:)
Ciekawe czy na drugie śniadanie mogę to jesc. Pyszne było mniamÓptimusPrime, natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chce sernik!Co do wyjscia sama - juz mi jest mega ciezko,nie doszlabym do przystanku.A co do kolezanek...szkoda gadac!Nagle ciaza = wykluczenie ze spoleczenstwa!
Dzis z jedna rozmawialam,bylo przyjemnie,ale mieszka dosc daleko,w innym miescie.Gadamy sporadycznie,widzimy sie jeszcze rzadziej.
pistacje - szal I trymestru.Wczoraj ziemnie z Biedry w cebulce!!!SmaaaaacznieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:31
AgataP, Fidelissa, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Ja kawę uwielbiam i do tego torcik albo lody.
I pizzę bym zjadła z serem pleśniowym i kozim. Albo sałatkę z figami i kozim serem.
Pomidory z moccarella.
Orzeszki pistacjowe solone.
Mniam.
Orzeszki pistacjowe !!!! aaa jade do skelpu ! ale mam ochote! mozna w ciazy co nie? duzo nie zjem tak do smakumada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:Optimus zrobilabym Ci sernik(chociaz umiem tylko taki na zimno
) i zabralabym Cie na kawe !
i to z przyjemnoscia
To dawaj,wsiadaj do jet'a i do mnie do Wrocka
Oooo,chyba ide na spacer...Oj,by tylko nie zapeszyc
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Opti
A z jakaś kuzynka zeby po ciebie podjechała i na ciastko zawiozła?
No mam pecha,moi rodzice - jedynacya dalszi krewni to po calym swiecie
nawet ich nie znam
poza tym,moi najblizszi fajni znajomi,rodzice itp mieszkaja 500km ode mnie
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
No to tak...
Byłam u malejna razie jest naswietlana IDE zaraz ściągać mleczko i biegne do niej była mama u mnie, malusia zdrowiutka jak rybka wszysciutko z Nią w porządku
ale ona cudowna dzisiaj widziałam ja bez czapeczki cały czarny łepek ma
) 14.30 pierwsze karmienie moim z butli
) pierwsze ściąganie o 11 i uwaga pobije Was z obu Cyców 30ml
ciekawe ile teraz
ha wiedziałam ze ja dojna jestem położne ogromnie zdziwione, ze aż tyle... Mówiły żebym się cieszyła bo większość od 2-10ml ściąga za 1 razem
aha i jak teraz ładnie zje po 15 będzie juz non stop ze mną trzymać kciuki.! :***
Także lece ściągać i spadam do córki nakarmić kruszyneWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:51
ÓptimusPrime, mada_lena, natasza82, Viviana, Lavendula, sisiiii, blue00, KasiaKa, Fidelissa, anusiaa90, misiaczk25, pinsleepe, Nata, Marzena27, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyNo i niech mi jeszcze mówi, że to kobiety w ciąży mają problemy z hormonami i humorkami. Moim zdaniem to większy wpływ ma ciąża na facetów i ich humory.
Ale chyba zbliżamy się do finiszu, bo nawet my dzisiaj kupiliśmy Wózek.Fidelissa, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Przegial. Niech tylko wroci. Mowilam Wam juz ze czasem najchetniej to bym mu przyj....a raz a dobrze
agresor mi sie wlaczyl w ciazy
A zupke tatus mi podrzuci za pol godz. Przyda sie dzis. Mialam piec rybe z warzywami ale zrobie jutro:)
Optimus mi tez juz cieeezko. Ledwo dzis to pranie powiesilam, troche ogarnelam kuchnie i sie zasapalam.
A takiej mi checi na kawke narobilas ze pije juz drugaanatola co prawda ale zawsze
i gdzies mialam skitrane migdaly w czeko i cynamonie.....tylko gdzie???
Moja mala dzis wypina pupkeczyzby sie wypiela na tatusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 14:00
Fidelissa, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Właśnie niezbyt mozna małe lilości pistacji....
A w cukrzycy o.
Sernik po wiedeńsku z polewa czekoladowa, domowy. Conajmniej 2 kawałki.
hmm to reszte dam hippisowi...ale musze dla smaka zjesc troszenke
ja koszul nie piore bo mi sie nie chce wlasnie
a co do diety karmiacych to juz ktoras matka koleznka mowila mi ze jadly wszytsko ze zdrowym rozsadkiem i sprawdzaly reakcje dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:53
monikamina, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Dzieki,Agatko,jestes kochana!Buziol!!!
To dawaj,wsiadaj do jet'a i do mnie do Wrocka
Oooo,chyba ide na spacer...Oj,by tylko nie zapeszyc
juz lece do Ciebiea tak na serio z domu w PL daleko nie mam (pochodze ze Zgorzelca)
ja lece do sklepupo pistacje i papiero toaletowy...mieszanka wybuchowa ;P
mada_lena, Fidelissa, ÓptimusPrime, Madlen222 lubią tę wiadomość