Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Też czekam na info od Patii, muszę się wykąpać, a nie chce stracić zdjęcia
walnę sobie szybką kawkę
Goplana zgadzam się z Tobą odnośnie porodów, dziewczyny trzymać nogi jeszcze nie rodzimy, ja pewnie dowiem się dopiero za 4 tygodnie co z moim porodem, ze względu na cukry i mojego grubaskanatasza82, Goplana, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że już po wszystkim a na fotkę mogę poczekać, żeby Pati parę godzin snu złapała
Dobrze, że chociaż ZZO dali, ale wydaje mi się, że niepotrzebnie wymęczyli tak wcześnie dając oksy, chyba że było wysokie crp czy coś. Przecież Pati miewała już konkretne skurcze, może by ruszyło!
Pati, rozwaliło mnie, że prawie do II fazy w każdym poście znalazło się miejsce na "hehe" a podczas partych dałaś radę pisaćTeraz odpoczywaj! (o ile jest po wszystkim, czego Ci życzymy!)
Maga31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czeekamyyy..
Maly dzis aktywny od rana.. zreszta w nocy tez wariowal. Chyba sie cieszy, ze Nela wychodzi
Rozpycha sie i mi gmera lapkami z prawej strony podbrzusza
.. nieraz jakby mi ktos tam cos wbijal..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati zaraz sama się odezwie i sie pochwali
Najważniejsze że już poooWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 09:52
ÓptimusPrime, izia, blue00, Amnezja, Viviana, anusiaa90, Milaszka, Fidelissa, sisiiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie że jak tak kazda z nas bedzie relacjonowac porody to my osiwiejemy
nie dosc tego na swoje porody pojdziemy jak zoombie!ÓptimusPrime, blue00, Rybka Nemo, Agusia ;), Marzena27 lubią tę wiadomość