Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierdole lekarzy miało być inaczej, a teraz ponoć za słabe skurcze są boja się za bardzo rozkrecac bo chodzi o tętno malej.. Położne mi wspolczuja i same się dziwią że nic nie idzie prawie... Wysiadam psychicznie fizycznie nie jest źle mimo zzo boli na mega zatwardzenie głowę mi wciska strasznie...
mówią ze po 5 ponoć szybciej ruszy pff ciekawe...
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nata wrote:dziewczyny a każda z nas ma tyło albo przodozgięcie? koleżanka mnie o to pytała bo u niej przodo wyszło a ja nie wiedziałam co jej powiedzieć
mój też leniwy dzisiaj był, a teraz od godziny mi się wypycha po prawej i majstruje na dole bo czuję co chwilę takie łaskotanie tam, jakby na siku.
-
Pff mój gin był ale po cieszył... Jeszcze tylko parę godzin może 6-8...
Że co kurwa...?!?
Znowu w bek... Ja już nie mogę... Moja psychika się sypie w drobne kawałeczki...
Podają cały czas ale nie chcą dawki zwiększyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 07:46
Livia
Nela
Marcel
-
niecierpliwa21 wrote:Skad Wy wiecie czy brzuch jest twardy czy miękki? Ja jak go dotykam to mam wrażenie ze jest twardy no taka piłka, flakiem jakimś nie jest.. Chyba nie umiem tego rozpoznać
Niecierpliwa ja zawsze sprawdzam czy mi brzuch spina się pod samymi piersiami, maluch tam rzadko przesiaduje, więc nie oszukam się, ze jest twardy, poniżej zawsze mam twardy bo czuje ciałko mojego synka, a jak mam miękki to palec delikatnie mi się wbija, jak twardy to kamień. -
Dzień dobry kochane, najpierw odpowiadałam
Patii kochana trzymam kciuki, Nelka Cię wymęczy najpierw straszyła, że chce już wyjść a teraz się uparła, trzymam kciuki, żeby lekarze się myli i żeby było zdecydowanie krócej
My wczoraj po kinie bardzo zadowoleni, film bardzo się podobał, Dotty miałaś rację scena z czołgiem a raczej z bombą uffff, myślałam, ze będzie więcej takich scen, chociaż film nieźle zrobiony ukazujący tamte czasy, jedynie dwie sceny przerysowane efektami.
Byliśmy w 5.10.15 kupiliśmy małemu kombinezon taki niebieski co mi się podobał i jest super, gruby, ciepły w środku wypełniony miłym polarkiem, do tego dresik hihi, i dwie czapeczki po kąpaniu, znalazłam super grubą na zimę a'la Gustlik ale nie było takiego rozmiaru, w innym sklepie będę jej szukać
To tyle z wczorajszego wieczorkuidę się kłuć i jeść śniadanko
lkc, Dotty84, natasza82, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati dasz rade. U mnie to trwalo 33 godziny z czego dopiero po 29 bylo wiecej niz 2"cm. Sama mam pobożne zyczenie zeby sie uwinac w 10 godz ale moze byc roznie bo mam tylozgiecie i pewnie znowu krzyzowe beda pierwsze iles tam h. Juz je mam przy przepowiadajacych. A nie mozesz isc pod prysznuc na siedząco moze by troche pomoglo? Do gory glowa dxisiaj Nelusia juz bedzie w Twoich ramionach.
-
nick nieaktualny
-
Na razie czekają w razie spadków tętna potną, ale z mała dzięki bogu ok i dzielnie znosi ,a mnie cholernie boli odbyt rozrywa normalnie tak się ciśnie... Gdyby to chociaż ciut przyspieszyło... Ehh... Godzina dwie i po sprawie a tu jak zajebał z grubej rury tylko parę godzin, chujowe to zzo ale lepsze to niż wcale...
AgataP, Agusia ;), lkc, Rybka Nemo, Eve lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Na razie czekają w razie spadków tętna potną, ale z mała dzięki bogu ok i dzielnie znosi ,a mnie cholernie boli odbyt rozrywa normalnie tak się ciśnie... Gdyby to chociaż ciut przyspieszyło... Ehh... Godzina dwie i po sprawie a tu jak zajebał z grubej rury tylko parę godzin, chujowe to zzo ale lepsze to niż wcale...
Pati trztymaj sie kochanie! jestem z Toba myslami! strasznie mi przykro ze to tyle trwa,dasz rade,zaraz ruszy z kopyta zobaczysz!xpatiiix3 lubi tę wiadomość