X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Paju Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh.. juz myslalam, ze beda dobre wiesci.

Pies mnie obudzil bo chcial na siku, juz wrocila wiec ide dalej spac.

Pati trzymaj sie!
    A niby mialo isc tak blyskawicznie.. :(

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde Pati współczuję, ja piernicze nich cos zrobią w tym szpitalu, żeby już Cię nie męczyć.

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierdole lekarzy miało być inaczej, a teraz ponoć za słabe skurcze są boja się za bardzo rozkrecac bo chodzi o tętno malej.. Położne mi wspolczuja i same się dziwią że nic nie idzie prawie... Wysiadam psychicznie fizycznie nie jest źle mimo zzo boli na mega zatwardzenie głowę mi wciska strasznie... :( mówią ze po 5 ponoć szybciej ruszy pff ciekawe...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • natasza82 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati biedaku trzymaj sie pomyśl sobie ze to już ostatnia prosta!!!policz do 10 , zagadaj z małą, żeby już wychodziła :)

iv09hdgenu0skffm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie chca dac oxy to niech dadza czopka,ja dostalam przy powolnym rozwieraniu szyjki,pol godziny i bylo pelne rozwarcie,moze popros Pati o ten czopek

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg! Bidna...

• natasza82 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak po 5? matko kochana przeciez to treba byc cyborgiem zeby wytzrymac tyle czasu

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    dziewczyny a każda z nas ma tyło albo przodozgięcie? koleżanka mnie o to pytała bo u niej przodo wyszło a ja nie wiedziałam co jej powiedzieć :-) mój też leniwy dzisiaj był, a teraz od godziny mi się wypycha po prawej i majstruje na dole bo czuję co chwilę takie łaskotanie tam, jakby na siku.
    Nata ja mam tyłozgięcie macicy.

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pff mój gin był ale po cieszył... Jeszcze tylko parę godzin może 6-8...

Że co kurwa...?!?

Znowu w bek... Ja już nie mogę... Moja psychika się sypie w drobne kawałeczki...

Podają cały czas ale nie chcą dawki zwiększyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 07:46

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Skad Wy wiecie czy brzuch jest twardy czy miękki? Ja jak go dotykam to mam wrażenie ze jest twardy no taka piłka, flakiem jakimś nie jest.. Chyba nie umiem tego rozpoznać

Niecierpliwa ja zawsze sprawdzam czy mi brzuch spina się pod samymi piersiami, maluch tam rzadko przesiaduje, więc nie oszukam się, ze jest twardy, poniżej zawsze mam twardy bo czuje ciałko mojego synka, a jak mam miękki to palec delikatnie mi się wbija, jak twardy to kamień.

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymaj się!!! Musisz być silna dla Nelki !

njr11rs.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pqti,dasz rade!! Juz z gorki!!

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane, najpierw odpowiadałam :)

Patii kochana trzymam kciuki, Nelka Cię wymęczy najpierw straszyła, że chce już wyjść a teraz się uparła, trzymam kciuki, żeby lekarze się myli i żeby było zdecydowanie krócej :)

My wczoraj po kinie bardzo zadowoleni, film bardzo się podobał, Dotty miałaś rację scena z czołgiem a raczej z bombą uffff, myślałam, ze będzie więcej takich scen, chociaż film nieźle zrobiony ukazujący tamte czasy, jedynie dwie sceny przerysowane efektami.

Byliśmy w 5.10.15 kupiliśmy małemu kombinezon taki niebieski co mi się podobał i jest super, gruby, ciepły w środku wypełniony miłym polarkiem, do tego dresik hihi, i dwie czapeczki po kąpaniu, znalazłam super grubą na zimę a'la Gustlik ale nie było takiego rozmiaru, w innym sklepie będę jej szukać :)

To tyle z wczorajszego wieczorku :) idę się kłuć i jeść śniadanko :)

lkc, Dotty84, natasza82, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati,bardzo mnie Cie szkoda...moze jednak zdecydujesz sie na cc?Nie wiadomo,czy Nelce taka meczarnia nie zaszkodzi...Ty cala wykonczona...moze jednak to nie bedzie to wieksze zlo,a?

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati dasz rade. U mnie to trwalo 33 godziny z czego dopiero po 29 bylo wiecej niz 2"cm. Sama mam pobożne zyczenie zeby sie uwinac w 10 godz ale moze byc roznie bo mam tylozgiecie i pewnie znowu krzyzowe beda pierwsze iles tam h. Juz je mam przy przepowiadajacych. A nie mozesz isc pod prysznuc na siedząco moze by troche pomoglo? Do gory glowa dxisiaj Nelusia juz bedzie w Twoich ramionach.

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie,juz jestem glodna,wiec ide dac sobie z palca :-)
    Normalnie mamy tu klub anonimowych nakluwaczy :-D

natasza82, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati właśnie niech rozważa CC popytaj bo naprawdę Ciebie szkoda
    Ja już wychodzę do gina ale trzymam kciuki i myślami jestem z Tobą.

natasza82, Agusia ;) lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra. Pati to nie będzie tyle trwalo... jak juz się ruszysz to napewno ruszy z kopyta i Nela bedzie szybko z Toba

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie czekają w razie spadków tętna potną, ale z mała dzięki bogu ok i dzielnie znosi ,a mnie cholernie boli odbyt rozrywa normalnie tak się ciśnie... Gdyby to chociaż ciut przyspieszyło... Ehh... Godzina dwie i po sprawie a tu jak zajebał z grubej rury tylko parę godzin, chujowe to zzo ale lepsze to niż wcale...

AgataP, Agusia ;), lkc, Rybka Nemo, Eve lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Na razie czekają w razie spadków tętna potną, ale z mała dzięki bogu ok i dzielnie znosi ,a mnie cholernie boli odbyt rozrywa normalnie tak się ciśnie... Gdyby to chociaż ciut przyspieszyło... Ehh... Godzina dwie i po sprawie a tu jak zajebał z grubej rury tylko parę godzin, chujowe to zzo ale lepsze to niż wcale...

Pati trztymaj sie kochanie! jestem z Toba myslami! strasznie mi przykro ze to tyle trwa,dasz rade,zaraz ruszy z kopyta zobaczysz!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

‹‹ 1499 1500 1501 1502 1503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ