Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Serdeczne gratulacje Pinsleepe! Witamy Maleństwo na świecie i dużo zdrowka Wam życzymy
Izia, trzymamy kciuki, niech Malutki jeszcze chwilę posiedzi, a jak nie to i tak już spory chłopakI dawaj znać co tam u Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 17:21
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Mam pytanie dot. Materaca i otulacza w wózku.
Mam biale.
Jak to zabezpieczyć przed wszystkim co moze sie zdarzyć?)
Prześcieradło? Pieluszka? Jakiś podkład?
miałam pod prześcieradło taki podkład gumowany z jednej strony, a z drugiej materiałowy, ciężkawy troszeczkę, lezał dobrze i się nie suwał
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caterina wrote:Witam niedzielnie mamuski i ciężarówki
Pati malutka prześliczna a z tą wagą to zobaczysz ino patrzeć i bedzie ładnie przybierała..
Widzę że jesteśmy na tym samym etapie. Tyle że moja Ola waży 1800. Ostatnią dawkę sterydów przyjełam i na wieczór koplóka na te cholerne twardnieni
no ja dostalam druga ostatnią dawkę sterydów przed momentem, kroplówka z fenterolem jeszcze schodzi - ale brzuch ok tyle ze plamienie jest troszke - podobno kawalek czopa..
pin gratulacje
-
Gratulacje Pin!!!
Ale lecimy
Ja dziś pierwszy raz karmiłam piersią
Isia14, natasza82, blue00, ÓptimusPrime, mada_lena, Marzena27, KasiaKa, Maga31, anusiaa90, Agata92, Lavendula, Mamadomina, Amnezja, Madlen222, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my już po imprezie
mąż śpi, przykro mi bo myślałam że wesprze mnie mentalnie podczas pakowania...zaraz idę ogarnąć dół, chociaż nie wiem jak to zrobię chyba znowu przed lustrem na przedpokoju :p
pin serdeczne gratulacje, zdrówka dla Ciebie i małego
ten album to moje pierwsze 5 lat anne gedes, w google są do przejrzenia.
Nie wiem co się dzieje ze mną, ale czuję taki niepokój przed tym szpitalem jakbym szła na poród... -
Izia 3maj się w jeszcze w dwupaku jak najdłużej :*
Pin gratulacje :* zdrówka dla Ciebie i maleństwa
Nata będzie dobrze, nie ma się czym stresować. Porobią badania i puszczą do domku
Dziewczyny mam do Was takie pytanie. Od kilku dni odczuwam ból w po lewej stronie tak 5-7 cm od pępka, tak jakby mi skórę rozrywało od środka.. Już myślałam, że może skóra mi pęka i jakieś rozstępy się pojawią, ale nie a ból coraz większy. Wiecie co to może być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 20:00