Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry!
Piękna u nas pogoda, typowe babie lato, rano zbieraliśmy już orzechy i poszukiwaliśmy grzyborów, ale jeszcze nie czas na nie widać
Przy końcówce napadło mnie na zmiany remontowe (!!!?) - to chyba część "terapii" jaką sobie serwuję, coby za dużo nie myśleć, tylko skupić się na wykonywaniu zleconych sobie działańjak na razie idzie "tak sobie", czyli jak na mnie WSPANIALE, ale bajzel jest nieziemski
:D:D najważniejsze, że jest krok do przodu, a i mieszkanie odetchnie świeżością
Pati - Nela jest świetna >3, Cudowność po prostujeszcze chwila momencik a będziecie wszyscy razem w domu
Buziaki Kobiety! ściskam każdą!:*
Fidelissa, Goplana, Maga31, xpatiiix3, ewelina_d, Viviana, mada_lena, Amnezja, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Również pozdrawiam niedzielnie wszystkie listopadówki!
Pogoda piękna, ale ze względu na małe przeziębienie, wygrzewałam się w łóżku w promieniach słonecznych i nawet się zdrzemnęłam przed obiadkiem
Efekt picia rozgrzewających herbatek z imbirem jest: temperatura spadła (teraz 36,8 st C), a ja czuję się już lepiej, nos też już odetkany
Na szczęście na obiadek idziemy do teściów, więc nie muszę go robić
Miłej niedzieli!Viviana, mada_lena, AgataP, zupaztytki, sisiiii, Marzena27, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja niedzielnie
juz po pierwszym obiadku bo na drugi czekamy,piecze sie w piekarniku heheheh,dzis sobie uswiadomilam,ze wg usg moj maluch ma wymiary nie dwa a trzy tygodnie do przodu i mam stracha czy aby nie za wczesnie bede rodzic lub bedzie monstrualnych wymiarow na termin wg om
mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie mamuski i ciężarówki
Pati malutka prześliczna a z tą wagą to zobaczysz ino patrzeć i bedzie ładnie przybierała..izia wrote:witam się dziewczyny dziś i dołączam do szpitalnych - twardnienie jednak nie jest dobre nawet jak się leży całe dnie.. od wczoraj lece na fenterolu - o dziwo dali bez problemu i naszczęscie puściło odrazu .. dostałam też sterydy - mały już 2500 wiec wagowo dużo - zaraz was nadrabiam, od wczoraj skład sie nie zmienił?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 14:55
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry weekendowo. Nadgonić nie sposób:)
Pati ale słoneczko słodkie:) Mi opadł brzuchol , poza tym nic tylko bym spała, mam nocki nie przespane bo skórcze przepowiadajace przez poł nocy juz są. Teściowa pielęgniarko/położna przepowiada niecałe 2 tygodnie, a ja utknełam z połową rzeczy spakowanych.
zmykam spaćxpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Witamy sie niedzielnie. My juz po poznym obiadku odpoczywamy.. i zaraz jedziemy na spacerek do lasu
Dopoki ladne sloneczko swieci)
Musze sobie w koncu kupic herbate z lisci malin zeby zaczac w koncu pic!
U nas dzis odpust, dzieciaki lataja z tymi halasujacymi petardami. Moj york ma dosc bi sie mega tego boi
Zreszta tak jak i burzy.. -
Witam się w 37 tygodniu
Pati Nelka jest cudowna
blue00 wrote:Witam i ja niedzielniejuz po pierwszym obiadku bo na drugi czekamy,piecze sie w piekarniku heheheh,dzis sobie uswiadomilam,ze wg usg moj maluch ma wymiary nie dwa a trzy tygodnie do przodu i mam stracha czy aby nie za wczesnie bede rodzic lub bedzie monstrualnych wymiarow na termin wg om
U mnie też ostatnio Witek był około 3 tygodnie większy niż powinien. Lekarz wtedy powiedział, że mogę wciągu 2 tygodni już urodzić, a we wtorek miną 2 tygodnie i jak na razie się nie zapowiadaZobaczymy ile teraz przybrał
Tak szczerze to chciałabym już urodzić. Jest mi tak ciężko. A obwód w brzuszku mam już 122cm. Czuje się jak SłonicaÓptimusPrime, blue00, xpatiiix3, natasza82, AgataP, Maga31, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny. Urodziłam:) O 7 odeszły mi wody, o 13.15 był już na świecie!
zupaztytki, caterina, ewelina_d, sisiiii, Viviana, Agata92, KasiaKa, Strupka, Fidelissa, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, Isia14, blue00, Amnezja, xpatiiix3, Mag.1990, ÓptimusPrime, izia, natasza82, mada_lena, Agusia ;), Florentine, AgataP, Nata, Marzena27, Maga31, anusiaa90, Eve, Dotty84, Goplana, karmelek, Paju, Lavendula, caśka, marynka, Mamadomina, Rybka Nemo, misiaczk25, Milaszka, santoocha, lkc, scindapsus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny