Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no powiem Wam, że coś z tymi słodyczami w trzecim trymestrze jest...
Ja ogólnie jestem z tych niejedzących (słodyczy), tzn przed ciążą byłam... Od jakiegoś miesiaca nie ma dnia bez czegoś słodkiego - albo nawet bez całej masy czegoś słodkiego
Mam nadzieję, że po ciąży mi przejdzie i znów nie będę ich lubić
Maga31, ChciałabymJuż, sisiiii lubią tę wiadomość
-
no powiem Wam, że coś z tymi słodyczami w trzecim trymestrze jest...
Ja ogólnie jestem z tych niejedzących (słodyczy), tzn przed ciążą byłam... Od jakiegoś miesiaca nie ma dnia bez czegoś słodkiego - albo nawet bez całej masy czegoś słodkiego
Mam nadzieję, że po ciąży mi przejdzie i znów nie będę ich lubić
Lavendula lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:Też oglądaliśmy ten granatowy ale mój maż nie chciał białego stelaża ehhh, no i poszliśmy na kompromis i wybraliśmy ten kolor. Wózek jest super mam nadzieję, że będziemy zadowolone
Hehe to ja powiedziałam, że dla mnie priorytet to biały stelaż a kolor gondoli już mniej ważnyi bardziej spodobał nam się właśnie granat, myślę, że będziemy zadowolone dużo czytałam, mamuśki piszą, ze go nie oszczędzają i nie zamieniłyby na żaden inny
-
Cześć dziewczyny.
Niedawno wstałam. Wczoraj chodziłam jak nakręcona a dzisiaj ledwo siedzę przed tv. Jednak trzeba się oszczędzać teraz. Mój Adaś wczoraj i dzisiaj rano mówił do Wituśka, że może już wychodzić. Widać, że chce żeby synek już był z nami
Co do wózków to też mam Jedo fyn
Miłęgo dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:11
Agusia ;), Nata, xpatiiix3, AgataP, ChciałabymJuż, sisiiii, Lavendula, lkc, Maga31, Madlen222, Fidelissa, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Nata - bodziak uprany jak dla mnie wszystko ok po praniu, nic się nie zmieniło, a prałam w 40 stopniach
Wstawiłam właśnie 3 pralkę i idę na miasto po rybkę, nie wiem jak dojdę bo mały grzebie mamusi, ale przyzwyczaiłam się do tych codziennych spacerków -
Nata wrote:Optimus chyba sudocremem coś Pati pisałam bo pipkę sklejał czy cuś.
My mieliśmy kupić materac gryka-pianka-kokos ale pani w sklepie nam odradziła bo raz że mamy monitor oddechu i ruszająca się dzidzia może grykę w ruch wprawić i będzie nam piszczał, po drugie powiedziała że w gryce mogą zalęgnąć się robale, no i mnie wystraszyła, dlatego te co mają to niech co jakiś czas tam zaglądają. Ta kobitka nam opowiadała że dziecko chorowało i nie wiadomo było dlaczego a okazało się że te robaczki coś tam wydzielały i mały ciągle chory był. Nie wiem na ile to prawda no ale.
Wstawię Wam jeszcze pojazd naszego synka
To Jedo Fyn, prawda?U nas taki sam czeka
Nata lubi tę wiadomość
-
chciałabyjuż ale też masz zieloną wstawką? może zdjęcie aż tak kolorów nie oddaje
Agata też fajny kolorek ja chciałam też z tym takim przeszyciem jak Ty masz po środku gondoli ale te kolory u nas ciemne jakieś były, nie widziałam takiego jasnego materiału :-)aaa nie widziałam tylko mąż uznał że za jasny, a w sumie ten z zielenią też jest jasny hehe tak czy siak i tak zadowolona jestem bo mąż chciał bardzo granatowo-biało-czerwony ale mnie się nie podobało jakoś to zestawienie w wózku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:34
-
Ba sudocrem i inne z tlenkiem cynku w małych ilościach na sama pupe nie zaszkodzi raczej ale jak częściej się stosuje powoduje sklejanie się warg sromowych u dziewczynek siostra ma 7 lat i co raz jest problem bo jak była mala nikt wczesniej nie mówił ze nie można i baaardzo dużo dziewczynek ma problem,ja mam bepanthenu baby dla mnie jest zajebisty a sudocrem uzywam tylko dla Marcella
i ogólnie malej nic z tlenkiem cynku nie będę używać
mam przestrogę w postaci siostry i córek koleżanek bo potem na żywca rozrywają pod narkoza chyba o ile dobrze pamietam... I szkoda dziecka wiec wole unikac ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 11:43
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nata oj.. to ja nie zauważyłam jakoś tego zielonego na zdjęciu
Nie, ja mam cały szary i właśnie jest dość ciemny tak jak mówisz. Ale to był kompromis. Bo ja chciałam ten wózek, tylko z wstawką z jakiegoś kolorku. A mąż nie chciał kolorków. Zgodził się na ten wózek pod warunkiem, ze będzie jednobarwny. Tylko ma połączenie różnych faktur.
Nie wiem jak tu wkleić zdjęcie więc wkleje link z internetu.
http://wozki.com.pl/p/2013/06/nowosc-2013-jedo-fyn-4ds-wersja-memo-2w1-rozne-ko-2-3283489087.jpg
Taki mam, ze srebrnym stelażem i kołami z metalowymi szprychamiNata, natasza82 lubią tę wiadomość
-
A na obiad nie mam pomysłu, choć chodzą za mną łazanki. Ostatnio chodziły gołąbki i już zrealizowałam zachcianki
A teraz łazanki bym zjadła tylko nie pójdę do sklepu bo nie chce mi się dźwigać kapusty i tych innych pierdół. Może męża wyślę po pracy.. chyba, że podsuniecie jakiś bardziej atrakcyjne danie
-
nick nieaktualnyNata wrote:co macie na obiad dzisiaj? ja nie mam pomysłu ;/
:kolorowa wode z rozgotowanymi ziemniakami I rozgotowany makaron z papierem w kształcie miesa I polewa glutowa
mniam! Smacznego!
ChciałabymJuż, AgataP, Rybka Nemo, Lavendula, xpatiiix3, Dotty84, lkc, Maga31, Milaszka, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:co macie na obiad dzisiaj? ja nie mam pomysłu ;/
Jak się nakręciłam na gotowanie w nowej kuchni, to do 23 siedziałam w garach, ale teraz już nie daję rady. Z pracy wracam o 19, nadal męczą mnie zatoki i kaszel, więc sorry.
na dodatek czeka mnie parapetówka na 14 osób w niedzielę (rodzinna, więc obiad, gorące potrawy i przekąski), w poniedziałek parapetówka dla starszych tego rodu, to już po pracy, klasyka- jajka z majonezem, sałatka itp.
A znajomi etapami wieczorami, głównie przy pizzy i przekąskach.
Jak obrobię się z tą niedzielną imprezą to już będzie z górki.ChciałabymJuż, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc
ja musze zaraz do sklepu jechac wlasnie cos na obiad kupic,nie chce mi sie ale coz...
a teraz pytanko? nie muzismy przeciez smarowac pupy nieodparzonej za kazdym razem po zmianie pieluszki racja? takie mnie naszly przemyslenia pieluszkowe...a na noc? na noc smarowac? czy smarowac dopiero jak bedzie czerwona a tak to wietrzyc i czesto zmieniac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:03