Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kawke pije, tak myslalam co na obiad zrobic a tu niespodzianka = puk puk i sasiadka mi przyniosla pierogi z jablkami - takze juz po obiedzie:) a jakie dobre byly.....
ÓptimusPrime, zupaztytki, xpatiiix3, AgataP, Rybka Nemo, Milaszka, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Ufff uniwerek zaliczony, ze wszystkim wykładowcami się już widziałam, mogę rodzić
NAgle dostałam mega power'a, zaraz jadę z chłopakami - oni na basen a ja na spacer nad jeziorkiemzupaztytki, ÓptimusPrime, xpatiiix3, AgataP, Amnezja lubią tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Agatko,jutro zaczynasz 39 tydzien
Mamma Mia!Jak ten czas zlecial!Ja mam jeszcze co najmniej 4 weekendy...
Kurka,myslalam,ze juz na tym etapie powinnam odczuwac chociaz jakas namiastke surczy,a tu - nic!!!
Moze mi sie cos pokrecilo i powinnam byc na forum grudniowek????
Optimus ja pierwszy skurcz poczułam dopiero kilka dni temu więc no stress
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIkc,fajna masz sasiadke
Ja mam same wredne mochery i studentow
Moj obral wlasnie gar ziemniakowi beda golabki z biedry (beeeee,zapuszkowane smieciowe zarcie) i poszedl skladac komode,a ja pachne
Kurcze,na tym smieciowym to dlugo nie pociagne,ale moze w tygodniu uda sie cos dobrego dla siebie zrobic,byleby sily miec...
lkc, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja mam ostatnio uderzenia gorąca aż plam wtedy dostaję nie wiem czy to nie podczas skurczu. Ja też nie odróżniałam skurczu dopiero na ktg jak były skurcze to widziałam jak brzuch reaguje.
Ja też rodzę w Lublinie tylko na Kraśnickiej. Ale nie chce wcześniej tylko spokojnie doczekać do terminu CC, niech Mała jeszcze siedzi. Brzuch nie opada, ale na siku ciągnie częściej.AgataP lubi tę wiadomość
-
No i pieknie po 9 wstawiłam posta i się nie dodał...u nas też pogida miodzio,ale my w chacie bo ja jeszcze katar i kaszel i mąż też chory
wypiłam sobie kubusia i młody się wierci
na obiad dzisiaj wymyśliłam na szybko naleśniki zapiekane z farszem z pieczarek,pora,papryki i kabanosów oczywiście z żółtym serem :-)do tego barszczyk czerwony do popicia. Rano pisałam..dawać mi tego sernika kawałek
łóżeczko miało być skręcane,ale M chory to mu daruje. Torbe wypadałoby spakować..jutro powinnam iść na badania ale zobaczymy. Buziole
AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzupaztytki tez chomikuje tytuly nalogowo,mam zapchany telefon ksiazkami do przeczytania ktore czekaja na swoja kolej i caly czas dodaje nowe
jak cos ciekawego macie to piszcie ...jestem czytaczkoholiczka
Optimus moi sasiedzi to sami studenci i co chwile sie zmieniaja ,mieszkam tak blisko uniwerku gdzie pracuje ze niby to nie wioska studencka ale sami studenci,no i mam jedna sasiadke...rosjanke,alkoholiczke z malym dzieckiem..katastrofaaaaa czasami taka patolgoia ze szkoda gadac,kiedys mojemu hippisowi proponowala seks ha haa on sie spalil ze wstydu uciekl i potem mi sie zalil
lkc zazdroszcze sasiadkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 15:33
lkc, xpatiiix3, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
oj jedna taka w miare sie trafila... reszta to porazka - jedni patologia, facet wiecznie narabany ( he mechanik samochodowy niby i jakby nie pil to zadnego powazania by nie mial
) w tamtym tyg widzielismy go pierwszy raz trzezwego
a nastepni niby normalni niby nie .. sama nie wiem.. mlodsi od nas o kilka lat,a proba zagadniecia konczy sie niczymi bez przerwy slysze ich nudne dzien dobryyyyyyyy - mysla ze chyba mam 200 lat!
aaa... ta od pierozkow ma 3 psy...i kazdy ma piekne imie - PIKUŚ : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 15:44
ÓptimusPrime, AgataP, xpatiiix3, KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyAgataP wrote:Optimus moi sasiedzi to sami studenci i co chwile sie zmieniaja ,mieszkam tak blisko uniwerku gdzie pracuje ze niby to nie wioska studencka ale sami studenci,no i mam jedna sasiadke...rosjanke,alkoholiczke z malym dzieckiem..katastrofaaaaa czasami taka patolgoia ze szkoda gadac,kiedys mojemu hippisowi proponowala seks ha ha
a on sie spalil ze wstydu uciekl i potem mi sie zalil
Ale co,chciala mu zaplacic za sex?
A co robisz na uniwerku,w sensie pracy?AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viviana, to jestesmy 3 z Lbn
. Mi tez sie nie spieszy do cc bo juz mialam do czynienia z wczesniakiem i wiem ile to problemow moze byc ale niestety mam bardzo cienka blizne i lekarz sie boi kolejnego rozejscia wiec planuje najpozniej 2 tyg przed terminem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale widoki
...
http://www.boredpanda.com/residential-tower-432-park-avenue-manhattan-penthouse-architecture/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 16:34
lkc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze obieglam osrodek dwa razy i teraz was podczytuje. Ja skurcze w pierwszej ciazy mialam tydzien przed porodem a teraz sa juz od dwoch tyg. Ale brzuzek opadl jeszcze bardziej. Z om mam 6 listopada ale teraz cykle o 6 dni krotsse nuz w pierwszej ciazy i synys duzy...moze przyszły czwarte k?
ÓptimusPrime, AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
a my się właśnie zbieramy do mojego brata na kawkę
czekam tylko jak mój luby prysznic weźmie
nawet się pomalowałam i uwaga! włosy wyprostowałam
achh.. nie robiłam tego już chyba z pół roku
Pola czyli teraz ta cesarka ze względu na bliznę tak> to już twoja 3będzie?
O książkikoniecznie zaraz spisze sobie tytuły ;)S.Becketta nie czytałam muszę nadrobić
Jo Nesbo świetnyHarlana Cobena też lubię ale po pewnym czasie trochę mi się znudził
starsze wydania zdecydowanie lepsze
Camille Lackberg właśnie przerabiam jestem na "latarniku" jak dla mnie rewelacja
Obowiązkowo na liście do przeczytania zapiszcie sobie Stiega LarssonaÓptimusPrime, zupaztytki, lkc, kasiakra, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:No patrz, jak w Step Up
Agata,pisz scenariusz o sobie - bedzie hit!A Ty - gwiazda
kurcze wiesz ze nie widzialm Step up ani zadnego podobnego,jedyne co widzialam to na faktach z życia Pierre'a Dulaine'a gra Antonio Banderas WYTANCZYC MARZENIA,POLECAM TEN FILM! https://www.youtube.com/watch?v=gECZtgG80BUWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 16:34
xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość