X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idem pod prysznica ....bo jak troll siedze w pizamie :P

ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawke pije, tak myslalam co na obiad zrobic a tu niespodzianka = puk puk i sasiadka mi przyniosla pierogi z jablkami - takze juz po obiedzie:) a jakie dobre byly..... ;)

ÓptimusPrime, zupaztytki, xpatiiix3, AgataP, Rybka Nemo, Milaszka, Fidelissa, Goplana lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff uniwerek zaliczony, ze wszystkim wykładowcami się już widziałam, mogę rodzić:)

NAgle dostałam mega power'a, zaraz jadę z chłopakami - oni na basen a ja na spacer nad jeziorkiem

zupaztytki, ÓptimusPrime, xpatiiix3, AgataP, Amnezja lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Agatko,jutro zaczynasz 39 tydzien :-) Mamma Mia!Jak ten czas zlecial!Ja mam jeszcze co najmniej 4 weekendy... :-(
    Kurka,myslalam,ze juz na tym etapie powinnam odczuwac chociaz jakas namiastke surczy,a tu - nic!!!
    Moze mi sie cos pokrecilo i powinnam byc na forum grudniowek????

Optimus ja pierwszy skurcz poczułam dopiero kilka dni temu więc no stress :)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikc,fajna masz sasiadke :-) Ja mam same wredne mochery i studentow :-(
    Moj obral wlasnie gar ziemniakow :-P i beda golabki z biedry (beeeee,zapuszkowane smieciowe zarcie) i poszedl skladac komode,a ja pachne :-)
    Kurcze,na tym smieciowym to dlugo nie pociagne,ale moze w tygodniu uda sie cos dobrego dla siebie zrobic,byleby sily miec...
    :-)

lkc, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ostatnio uderzenia gorąca aż plam wtedy dostaję nie wiem czy to nie podczas skurczu. Ja też nie odróżniałam skurczu dopiero na ktg jak były skurcze to widziałam jak brzuch reaguje.
    Ja też rodzę w Lublinie tylko na Kraśnickiej. Ale nie chce wcześniej tylko spokojnie doczekać do terminu CC, niech Mała jeszcze siedzi. Brzuch nie opada, ale na siku ciągnie częściej.

AgataP lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i pieknie po 9 wstawiłam posta i się nie dodał...u nas też pogida miodzio,ale my w chacie bo ja jeszcze katar i kaszel i mąż też chory :-( wypiłam sobie kubusia i młody się wierci :-) na obiad dzisiaj wymyśliłam na szybko naleśniki zapiekane z farszem z pieczarek,pora,papryki i kabanosów oczywiście z żółtym serem :-)do tego barszczyk czerwony do popicia. Rano pisałam..dawać mi tego sernika kawałek ;-) łóżeczko miało być skręcane,ale M chory to mu daruje. Torbe wypadałoby spakować..jutro powinnam iść na badania ale zobaczymy. Buziole

AgataP, lkc lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tvp HD Maklowicz w Tyrolu ,piekne widoki ach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zupaztytki tez chomikuje tytuly nalogowo,mam zapchany telefon ksiazkami do przeczytania ktore czekaja na swoja kolej i caly czas dodaje nowe :) jak cos ciekawego macie to piszcie ...jestem czytaczkoholiczka :)

Optimus moi sasiedzi to sami studenci i co chwile sie zmieniaja ,mieszkam tak blisko uniwerku gdzie pracuje ze niby to nie wioska studencka ale sami studenci,no i mam jedna sasiadke...rosjanke,alkoholiczke z malym dzieckiem..katastrofaaaaa czasami taka patolgoia ze szkoda gadac,kiedys mojemu hippisowi proponowala seks ha ha :P a on sie spalil ze wstydu uciekl i potem mi sie zalil

lkc zazdroszcze sasiadki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 15:33

lkc, xpatiiix3, zupaztytki lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj jedna taka w miare sie trafila... reszta to porazka - jedni patologia, facet wiecznie narabany ( he mechanik samochodowy niby i jakby nie pil to zadnego powazania by nie mial :D ) w tamtym tyg widzielismy go pierwszy raz trzezwego :)
    a nastepni niby normalni niby nie .. sama nie wiem.. mlodsi od nas o kilka lat,a proba zagadniecia konczy sie niczym :D i bez przerwy slysze ich nudne dzien dobryyyyyyyy - mysla ze chyba mam 200 lat!
    aaa... ta od pierozkow ma 3 psy... ;) i kazdy ma piekne imie - PIKUŚ : )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 15:44

ÓptimusPrime, AgataP, xpatiiix3, KUNIAK, Fidelissa lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    Optimus moi sasiedzi to sami studenci i co chwile sie zmieniaja ,mieszkam tak blisko uniwerku gdzie pracuje ze niby to nie wioska studencka ale sami studenci,no i mam jedna sasiadke...rosjanke,alkoholiczke z malym dzieckiem..katastrofaaaaa czasami taka patolgoia ze szkoda gadac,kiedys mojemu hippisowi proponowala seks ha ha :P a on sie spalil ze wstydu uciekl i potem mi sie zalil

Ale co,chciala mu zaplacic za sex :-)?
    A co robisz na uniwerku,w sensie pracy? ;-)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ale co,chciala mu zaplacic za sex :-)?
    A co robisz na uniwerku,w sensie pracy? ;-)

chciala zeby jej auto naprawil za oplata w naturze haha :)

na uniwerku ucze tanca.

ÓptimusPrime, Lali, lkc, natasza82 lubią tę wiadomość

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana, to jestesmy 3 z Lbn :-). Mi tez sie nie spieszy do cc bo juz mialam do czynienia z wczesniakiem i wiem ile to problemow moze byc ale niestety mam bardzo cienka blizne i lekarz sie boi kolejnego rozejscia wiec planuje najpozniej 2 tyg przed terminem

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jade dzis na porodowke ;-) ,wlasnie sie obudzilam,twardnienia sa nadal ale juz nie tak mocne,takze mozecie byc spokojne

AgataP, ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue a ja nie jestem pewna...mialam teraz 2 takie mega mocne skurcze...zobaczymy

ÓptimusPrime, xpatiiix3, lkc, blue00 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale widoki
    ...

http://www.boredpanda.com/residential-tower-432-park-avenue-manhattan-penthouse-architecture/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 16:34

lkc lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:

na uniwerku ucze tanca.

No patrz, jak w Step Up :-) :-) :-)
    Agata,pisz scenariusz o sobie - bedzie hit! :-) A Ty - gwiazda :-)

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze obieglam osrodek dwa razy i teraz was podczytuje. Ja skurcze w pierwszej ciazy mialam tydzien przed porodem a teraz sa juz od dwoch tyg. Ale brzuzek opadl jeszcze bardziej. Z om mam 6 listopada ale teraz cykle o 6 dni krotsse nuz w pierwszej ciazy i synys duzy...moze przyszły czwarte k?

ÓptimusPrime, AgataP, lkc lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my się właśnie zbieramy do mojego brata na kawkę :) czekam tylko jak mój luby prysznic weźmie ;) nawet się pomalowałam i uwaga! włosy wyprostowałam :) achh.. nie robiłam tego już chyba z pół roku :P

Pola czyli teraz ta cesarka ze względu na bliznę tak> to już twoja 3będzie?

O książki :) koniecznie zaraz spisze sobie tytuły ;)S.Becketta nie czytałam muszę nadrobić
    Jo Nesbo świetny :) Harlana Cobena też lubię ale po pewnym czasie trochę mi się znudził :) starsze wydania zdecydowanie lepsze :)
    Camille Lackberg właśnie przerabiam jestem na "latarniku" jak dla mnie rewelacja :)
    Obowiązkowo na liście do przeczytania zapiszcie sobie Stiega Larssona

ÓptimusPrime, zupaztytki, lkc, kasiakra, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    No patrz, jak w Step Up :-) :-) :-)
    Agata,pisz scenariusz o sobie - bedzie hit! :-) A Ty - gwiazda :-)

kurcze wiesz ze nie widzialm Step up ani zadnego podobnego,jedyne co widzialam to na faktach z życia Pierre'a Dulaine'a gra Antonio Banderas WYTANCZYC MARZENIA,POLECAM TEN FILM! https://www.youtube.com/watch?v=gECZtgG80BU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 16:34

xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

‹‹ 1665 1666 1667 1668 1669 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ