Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Blue nie umawiaj sie z Agata ,bo Ona juz sie z Pati umowila i co z tego wyszlo.. wiesz dobrze..
aa i Ona sie ze mna umowila na 31.10 - byle nie bylo jak z Patinie chce sie wpychac az tak w kolejke;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:47
AgataP, blue00, xpatiiix3, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnyno Blue ja nie mam nic przeciwko
jestem ready, moge rodzic,bo juz mi sie kulac znudzilo w ciazy...
Ikc nie boj nic wytrzymasz,ale ja to juz chce sie rozsypac,bo oszalejeeeeee!
ale moge do tego 31.10 sie pokulac...ale ani dnia dluzej no! no! no !
A Pati to wiadomo pospieszyla sie a ja z tego zdziwienia to sie w sobie zblokowalam i Ninja siedzi dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:50
lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra Agata to moze my sie umawiamy razem na termin? Bedzie mi razniej
Co do sprzatania to w zasadzie od zawsze w wiekszosci robil to moj maz, do mnie nalezalo tylo prasowanie (bo pranie tez on wstawia), mycie lazienki i pokoju synkateraz robie juz tylko prasowanie
wiec narzekac nie moge
AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiększość z Was chce już rodzić, a mnie się nie spieszy
W piątek bardzo często twardniał mi brzuch i już miałam panikę
Igor ma siedzieć w brzuchu do terminu cc, nie piszę się na wcześniejszy poród
Przygotowujemy powoli kącik dla synka. Wygląda to mniej więcej tak:
Materac jeszcze się układa (pianka z Ikea, ma 72 h na dojście do odpowiedniego kształtu), na materacu jeszcze nie rozpakowana poduszka klin (docelowo będziemy ją układać pod materacem), dojdzie jeszcze kocyk i inne tego typu dodatki. Z pościeli i ochraniaczy na razie rezygnujemy
Aa, no i zaczęłam pakować torbę do szpitala
Kurcze, nie potrafię odwrócić fotki, kliknijcie w miniaturkę, powinno być wszystko widoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:13
Agata92, AgataP, karmelek, natasza82, ÓptimusPrime, anusiaa90, lkc, sisiiii, Viviana, Rybka Nemo, ChciałabymJuż, Marzena27, KUNIAK, Fidelissa, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Hahaha juz sobie wyobrazam ciebie na rowerze wdrodze na porodowke
ja teztym bardziej ze pada i wieje ,dzisiaj alarm pogodowy ze ulewy maja byc.... i te muchy w zebach od zawrotnej predkosci
xpatiiix3, ÓptimusPrime, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe to prawda nie umawiać się z Agata bo wszystkie ja wyprzedzicie ,a ona biedna będzie się kulać po terminie.. ;oo a lepiej niech się juhz wyłamuje w końcu 39 tydzień ma
a ta telepatia miala być
hehe Agata do sylwestra to nie, bo ja 29.12 mam oczko 21 lat kończę hehe musimy razem mleczka z % posiorbać ojj nasciagam mleka i pójdę w melanż w końcu 21 ma się raz w zyciu hahahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:18
AgataP, ÓptimusPrime, lkc, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel