X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho,jakie tu grozby na forum :-)
    Agatko,u nas tez plu 26 :-) Super pogoda-moja ulubiona,ale wyjsc nie moge bo przecierz pachne,no nie?Czytam se Gone Girl,wciagnelam sie,ze az denerwuje mnie jak odrywa mnie moja gosposia ;-) (sr sprzata)

AgataP, xpatiiix3, sisiiii, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati zrob cos zebym juz urodzila :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztytki no to podobnie. Ja mam wizyte 30, ciekawe ile mala urosnie do tego czasu. Malutka jest bo syn urodzil sie w 35 tyg i wazyl 3390... Ale ma jeszcze ok 2-3 tyg to moze chociaz do 2500 dobije.

zupaztytki lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Agata gdybyś była w PL bym Ci wypożyczyła moja dwójkę na spacer uwierz z ulicy bym Was zgarniala a Ciebie na porodowke wysłała ;D hehe pod oknem bym stała i krzyczala Agata push push :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:22

AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Oho,jakie tu grozby na forum :-)
    Agatko,u nas tez plu 26 :-) Super pogoda-moja ulubiona,ale wyjsc nie moge bo przecierz pachne,no nie?Czytam se Gone Girl,wciagnelam sie,ze az denerwuje mnie jak odrywa mnie moja gosposia ;-) (sr sprzata)

haha gosposia hahah :)

wrzuce sobie gone gril na telefon zaraz ale najpierw skoncze "wolanie grobu" S.Becketta ,polecam cala serie Becketta z Davidem Hunterem jak ktos lubi kryminaly.

aaa no i hippis dostal gone girl za free na kindle

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Hahaha Agata gdybyś była w PL bym Ci wypożyczyła moja dwójkę na spacer uwierz z ulicy bym Was zgarniala a Ciebie na porodowke wysłała ;D hehe pod oknem bym stała i krzyczala Agata push push :D

och chcialabym,chciala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    haha gosposia hahah :)

wrzuce sobie gone gril na telefon zaraz ale najpierw skoncze "wolanie grobu" S.Becketta ,polecam cala serie Becketta z Davidem Hunterem jak ktos lubi kryminaly.

aaa no i hippis dostal gone girl za free na kindle

Ale tez polecam jej inne tytuly Dark Places i Sharp Objects - zaczelam od nich,ale jak na razie Gone Girl zdecydowanie najlepsza :-) fajnie psychologia postaci zbudowana,glownie kobiety.
    a z feministycznej lit to bez wachania Margaret Atwood :-) upajam sie :-)
    Dla relaxu tez fajne The Orphan Master's Son - taka fikcja (?) o Korei Polnocnej Korei :-) Dobre :-)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ale tez polecam jej inne tytuly Dark Places i Sharp Objects - zaczelam od nich,ale jak na razie Gone Girl zdecydowanie najlepsza :-) fajnie psychologia postaci zbudowana,glownie kobiety.
    a z feministycznej lit to bez wachania Margaret Atwood :-) upajam sie :-)
    Dla relaxu tez fajne The Orphan Master's Son - taka fikcja (?) o Korei Polnocnej Korei :-) Dobre :-)

zarasz poszukam i posciagam...bede miala co czytac :) do porodu,czyli do Świąt :P

ÓptimusPrime, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam dosc czytania o pieluszkach,bo chce mi sie juz mojego Malucha tulic,wiec stwierdzilam,ze poczytam cos na topie :-) Oczywiscie,nie 50 shades... (facepalm)

zupaztytki, lkc, AgataP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gone Girl mam przerobioną, Simona Becketta 1 część serii o Davidzie Hunterze też, reszta czeka na Kindelku.
    Teraz czytam "Sekretne życie CeeCee Wilkes" Diane Chamberlain i wciągnęło mnie :)

ÓptimusPrime, AgataP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa,ja jeszcze na przemian czytam...UWAGA:..young adult novel Delirium :-) Ja takie lekkie dystopijne kawalki dla mlokosow lubie :-) wczoraj z zapartym tchem ogladalam The Giver ( i wczale nie ze wzgledu na Alexandra Sakrsgard'a ;-) ),jeszcze tam wczesniej How I live now :-) i Divergent ;-)
    Troche lubie takie tam uczuciowe i czyste :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:01

AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff,obiad zjedzony,skurcze nie odpuszczaja,m sie pyta co ja tak chodze jak polamana a to mnie tak krzyz boli i kosc ogonowa,jak isc na porodowke to przynajmniej najedzona :-)

ÓptimusPrime, AgataP, xpatiiix3, Agata92, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciężarówki i mamusie:) pogoda dziś piękna wiec czas na werandowanie :) 10 minut pierwszego słońca zaliczone. jutro mam nadzieje nie będzie pizgac tez się przewietrzymy. chciałam wstawić zdjęcia Hanusi ale pisze i czytam Was z tel i nie mogę:(Ewelina, Pati mogę wysłać do Was?
    która donoszona rozpakować się proszę :)
    calujemy Was z Hania mocno i lecę palaszowac pulpety przygotowane o 6 rano :D p.s czy ja kiedys w ciąży narzekalam na nudę ??? grzeszylam !!!

natasza82, lkc, AgataP, anusiaa90, ÓptimusPrime, xpatiiix3, sisiiii, Mamadomina, Viviana, karmelek, Rybka Nemo, Milaszka, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Fidelissa, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue moze to juz co? :)

No dziewczyny ja uwielbiam kryminaly i thillery medycze i oczywiscie musi byc psychopatyczny seryjny morderca :P a najbardziej lubie czytac serie kiedy jeden glowny bohater pojawia sie w kilkudziesieciu ksiazkach :)

polecam tess gerritsen serie Rizzoli&Isles , Jo Nesbo serie z Harrym Hole(uwielbiam go detektyw alkoholik z watpliwa morlanoscia) i Harlana Cobena serie z Myronem Bolitarem(uwielbiam uwielbiam uwielbiam,tego nie da sie opisac jak dobrze skonstruowani sa tu dwaj glowni bohaterowie)
    Jeszcze moze byc Alex Kava seria z Meggie O'dell(te bohaterke lubie bo ma toksyczna matke just like meeeee :P)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:36

ÓptimusPrime, zupaztytki, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Paju Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola86 wrote:
    A jeszcze mam do Was pytanie. Ile wasze dzieciaczki wazyly na 32 tyg? U mnie niecale 1800, chyba troche malo...

Mój w 29+6 miał 1415g,
    w 34+5 - 2201g
    w 36+4 - 2470g

Więc wydaje mi się, że Twój jest ok. Mój maluch teraz niby mało przybiera i idę na badania..

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalenka slij to wstawie teraz akuratnio się nudze ;) to ja grzeszne bo. S na serio nudze i to przy dwójce ;oo chyba ze jakieś uszkodzone modele mi się trafiły i po prostu nie potrzebują tyle uwagi teraz dwa śpią ;P ja to wręcz czekam za każdym razem aż mała się obudzi ;p a za mieac dwa będę pewnie czekać aż zasnie hahah

Blue to tak jak ja z odchodzacymi wodami czekałam na obiad hahah i cale szczęście bo następnym posiłkiem okazalo się dopiero śniadanie po 10 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:35

ÓptimusPrime, AgataP, lkc, sisiiii, mada_lena, Amnezja, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko,jutro zaczynasz 39 tydzien :-) Mamma Mia!Jak ten czas zlecial!Ja mam jeszcze co najmniej 4 weekendy... :-(
    Kurka,myslalam,ze juz na tym etapie powinnam odczuwac chociaz jakas namiastke surczy,a tu - nic!!!
    Moze mi sie cos pokrecilo i powinnam byc na forum grudniowek????

AgataP, lkc lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus Agata ma pochrzaniony suwak i juz ma 38+1 ;P ten sam termin co ja miała ;)

A My mamy dzisiaj 20miesiecy Marcelutka <3 hehe kiedy to minęło jeszcze 4 miesiące i 2 świeczki będzie dmuchal kurde i to z siostrzyczką już małą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:39

AgataP, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, mada_lena, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no 39 tydzien jeszcze jakies 5 tyg i moze urodze ha ha :)

lkc, Paju, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, też lubię serie z jednym i tym samym bohaterem :) Alex Kava czytałam, ale skończyłam jakoś dawno temu, chyba na 3 części i teraz już nie chce mi się wracać:P
    Ostatnio polubiłam też serię Camilli Lackberg, 5 tomów zaliczyłam. No i ciągnie mnie do Nesbo, może wkrótce ;)

Aa, no i ostatnio przeczytałam też 1 część serii kryminałów Roberta Galbraitha (pseudonim J.K. Rowling) o Cormoranie Strike. Drugą część (Jedwabnik) też mam na Kindlu :)

Jak macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje, to czekam na info :) książek mam mnóstwo, ale uwielbiam chomikować nowe tytuły :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:40

AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

‹‹ 1664 1665 1666 1667 1668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ