Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOho,jakie tu grozby na forum
Agatko,u nas tez plu 26Super pogoda-moja ulubiona,ale wyjsc nie moge bo przecierz pachne,no nie?Czytam se Gone Girl,wciagnelam sie,ze az denerwuje mnie jak odrywa mnie moja gosposia
(sr sprzata)
AgataP, xpatiiix3, sisiiii, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha Agata gdybyś była w PL bym Ci wypożyczyła moja dwójkę na spacer uwierz z ulicy bym Was zgarniala a Ciebie na porodowke wysłała
hehe pod oknem bym stała i krzyczala Agata push push
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:22
AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Oho,jakie tu grozby na forum
Agatko,u nas tez plu 26Super pogoda-moja ulubiona,ale wyjsc nie moge bo przecierz pachne,no nie?Czytam se Gone Girl,wciagnelam sie,ze az denerwuje mnie jak odrywa mnie moja gosposia
(sr sprzata)
haha gosposia hahah
wrzuce sobie gone gril na telefon zaraz ale najpierw skoncze "wolanie grobu" S.Becketta ,polecam cala serie Becketta z Davidem Hunterem jak ktos lubi kryminaly.
aaa no i hippis dostal gone girl za free na kindleÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:haha gosposia hahah
wrzuce sobie gone gril na telefon zaraz ale najpierw skoncze "wolanie grobu" S.Becketta ,polecam cala serie Becketta z Davidem Hunterem jak ktos lubi kryminaly.
aaa no i hippis dostal gone girl za free na kindle
Ale tez polecam jej inne tytuly Dark Places i Sharp Objects - zaczelam od nich,ale jak na razie Gone Girl zdecydowanie najlepszafajnie psychologia postaci zbudowana,glownie kobiety.
a z feministycznej lit to bez wachania Margaret Atwoodupajam sie
Dla relaxu tez fajne The Orphan Master's Son - taka fikcja (?) o Korei Polnocnej KoreiDobre
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Ale tez polecam jej inne tytuly Dark Places i Sharp Objects - zaczelam od nich,ale jak na razie Gone Girl zdecydowanie najlepsza
fajnie psychologia postaci zbudowana,glownie kobiety.
a z feministycznej lit to bez wachania Margaret Atwoodupajam sie
Dla relaxu tez fajne The Orphan Master's Son - taka fikcja (?) o Korei Polnocnej KoreiDobre
zarasz poszukam i posciagam...bede miala co czytacdo porodu,czyli do Świąt
ÓptimusPrime, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa,ja jeszcze na przemian czytam...UWAGA:..young adult novel Delirium
Ja takie lekkie dystopijne kawalki dla mlokosow lubie
wczoraj z zapartym tchem ogladalam The Giver ( i wczale nie ze wzgledu na Alexandra Sakrsgard'a
),jeszcze tam wczesniej How I live now
i Divergent
Troche lubie takie tam uczuciowe i czysteWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:01
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff,obiad zjedzony,skurcze nie odpuszczaja,m sie pyta co ja tak chodze jak polamana a to mnie tak krzyz boli i kosc ogonowa,jak isc na porodowke to przynajmniej najedzona
ÓptimusPrime, AgataP, xpatiiix3, Agata92, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hej ciężarówki i mamusie:) pogoda dziś piękna wiec czas na werandowanie
10 minut pierwszego słońca zaliczone. jutro mam nadzieje nie będzie pizgac tez się przewietrzymy. chciałam wstawić zdjęcia Hanusi ale pisze i czytam Was z tel i nie mogę:(Ewelina, Pati mogę wysłać do Was?
która donoszona rozpakować się proszę
calujemy Was z Hania mocno i lecę palaszowac pulpety przygotowane o 6 ranop.s czy ja kiedys w ciąży narzekalam na nudę ??? grzeszylam !!!
natasza82, lkc, AgataP, anusiaa90, ÓptimusPrime, xpatiiix3, sisiiii, Mamadomina, Viviana, karmelek, Rybka Nemo, Milaszka, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Fidelissa, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblue moze to juz co?
No dziewczyny ja uwielbiam kryminaly i thillery medycze i oczywiscie musi byc psychopatyczny seryjny mordercaa najbardziej lubie czytac serie kiedy jeden glowny bohater pojawia sie w kilkudziesieciu ksiazkach
polecam tess gerritsen serie Rizzoli&Isles , Jo Nesbo serie z Harrym Hole(uwielbiam go detektyw alkoholik z watpliwa morlanoscia) i Harlana Cobena serie z Myronem Bolitarem(uwielbiam uwielbiam uwielbiam,tego nie da sie opisac jak dobrze skonstruowani sa tu dwaj glowni bohaterowie)
Jeszcze moze byc Alex Kava seria z Meggie O'dell(te bohaterke lubie bo ma toksyczna matke just like meeeee)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:36
ÓptimusPrime, zupaztytki, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Pola86 wrote:A jeszcze mam do Was pytanie. Ile wasze dzieciaczki wazyly na 32 tyg? U mnie niecale 1800, chyba troche malo...
Mój w 29+6 miał 1415g,
w 34+5 - 2201g
w 36+4 - 2470g
Więc wydaje mi się, że Twój jest ok. Mój maluch teraz niby mało przybiera i idę na badania.. -
Madalenka slij to wstawie teraz akuratnio się nudze
to ja grzeszne bo. S na serio nudze i to przy dwójce ;oo chyba ze jakieś uszkodzone modele mi się trafiły i po prostu nie potrzebują tyle uwagi teraz dwa śpią ;P ja to wręcz czekam za każdym razem aż mała się obudzi ;p a za mieac dwa będę pewnie czekać aż zasnie hahah
Blue to tak jak ja z odchodzacymi wodami czekałam na obiad hahah i cale szczęście bo następnym posiłkiem okazalo się dopiero śniadanie po 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:35
ÓptimusPrime, AgataP, lkc, sisiiii, mada_lena, Amnezja, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyAgatko,jutro zaczynasz 39 tydzien
Mamma Mia!Jak ten czas zlecial!Ja mam jeszcze co najmniej 4 weekendy...
Kurka,myslalam,ze juz na tym etapie powinnam odczuwac chociaz jakas namiastke surczy,a tu - nic!!!
Moze mi sie cos pokrecilo i powinnam byc na forum grudniowek????
AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
Optimus Agata ma pochrzaniony suwak i juz ma 38+1 ;P ten sam termin co ja miała
A My mamy dzisiaj 20miesiecy Marcelutkahehe kiedy to minęło jeszcze 4 miesiące i 2 świeczki będzie dmuchal kurde i to z siostrzyczką już małą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:39
AgataP, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, mada_lena, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata, też lubię serie z jednym i tym samym bohaterem
Alex Kava czytałam, ale skończyłam jakoś dawno temu, chyba na 3 części i teraz już nie chce mi się wracać
Ostatnio polubiłam też serię Camilli Lackberg, 5 tomów zaliczyłam. No i ciągnie mnie do Nesbo, może wkrótce
Aa, no i ostatnio przeczytałam też 1 część serii kryminałów Roberta Galbraitha (pseudonim J.K. Rowling) o Cormoranie Strike. Drugą część (Jedwabnik) też mam na Kindlu
Jak macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje, to czekam na infoksiążek mam mnóstwo, ale uwielbiam chomikować nowe tytuły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:40
AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość