Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho,jakie tu grozby na forum :-)
    Agatko,u nas tez plu 26 :-) Super pogoda-moja ulubiona,ale wyjsc nie moge bo przecierz pachne,no nie?Czytam se Gone Girl,wciagnelam sie,ze az denerwuje mnie jak odrywa mnie moja gosposia ;-) (sr sprzata)

nick nieaktualny, xpatiiix3, sisiiii, Rybka Nemo, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati zrob cos zebym juz urodzila :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztytki no to podobnie. Ja mam wizyte 30, ciekawe ile mala urosnie do tego czasu. Malutka jest bo syn urodzil sie w 35 tyg i wazyl 3390... Ale ma jeszcze ok 2-3 tyg to moze chociaz do 2500 dobije.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Agata gdybyś była w PL bym Ci wypożyczyła moja dwójkę na spacer uwierz z ulicy bym Was zgarniala a Ciebie na porodowke wysłała ;D hehe pod oknem bym stała i krzyczala Agata push push :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:22

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Oho,jakie tu grozby na forum :-)
    Agatko,u nas tez plu 26 :-) Super pogoda-moja ulubiona,ale wyjsc nie moge bo przecierz pachne,no nie?Czytam se Gone Girl,wciagnelam sie,ze az denerwuje mnie jak odrywa mnie moja gosposia ;-) (sr sprzata)

haha gosposia hahah :)

wrzuce sobie gone gril na telefon zaraz ale najpierw skoncze "wolanie grobu" S.Becketta ,polecam cala serie Becketta z Davidem Hunterem jak ktos lubi kryminaly.

aaa no i hippis dostal gone girl za free na kindle

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Hahaha Agata gdybyś była w PL bym Ci wypożyczyła moja dwójkę na spacer uwierz z ulicy bym Was zgarniala a Ciebie na porodowke wysłała ;D hehe pod oknem bym stała i krzyczala Agata push push :D

och chcialabym,chciala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    haha gosposia hahah :)

wrzuce sobie gone gril na telefon zaraz ale najpierw skoncze "wolanie grobu" S.Becketta ,polecam cala serie Becketta z Davidem Hunterem jak ktos lubi kryminaly.

aaa no i hippis dostal gone girl za free na kindle

Ale tez polecam jej inne tytuly Dark Places i Sharp Objects - zaczelam od nich,ale jak na razie Gone Girl zdecydowanie najlepsza :-) fajnie psychologia postaci zbudowana,glownie kobiety.
    a z feministycznej lit to bez wachania Margaret Atwood :-) upajam sie :-)
    Dla relaxu tez fajne The Orphan Master's Son - taka fikcja (?) o Korei Polnocnej Korei :-) Dobre :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ale tez polecam jej inne tytuly Dark Places i Sharp Objects - zaczelam od nich,ale jak na razie Gone Girl zdecydowanie najlepsza :-) fajnie psychologia postaci zbudowana,glownie kobiety.
    a z feministycznej lit to bez wachania Margaret Atwood :-) upajam sie :-)
    Dla relaxu tez fajne The Orphan Master's Son - taka fikcja (?) o Korei Polnocnej Korei :-) Dobre :-)

zarasz poszukam i posciagam...bede miala co czytac :) do porodu,czyli do Świąt :P

nick nieaktualny, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam dosc czytania o pieluszkach,bo chce mi sie juz mojego Malucha tulic,wiec stwierdzilam,ze poczytam cos na topie :-) Oczywiscie,nie 50 shades... (facepalm)

nick nieaktualny, lkc, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gone Girl mam przerobioną, Simona Becketta 1 część serii o Davidzie Hunterze też, reszta czeka na Kindelku.
    Teraz czytam "Sekretne życie CeeCee Wilkes" Diane Chamberlain i wciągnęło mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa,ja jeszcze na przemian czytam...UWAGA:..young adult novel Delirium :-) Ja takie lekkie dystopijne kawalki dla mlokosow lubie :-) wczoraj z zapartym tchem ogladalam The Giver ( i wczale nie ze wzgledu na Alexandra Sakrsgard'a ;-) ),jeszcze tam wczesniej How I live now :-) i Divergent ;-)
    Troche lubie takie tam uczuciowe i czyste :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:01

nick nieaktualny, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff,obiad zjedzony,skurcze nie odpuszczaja,m sie pyta co ja tak chodze jak polamana a to mnie tak krzyz boli i kosc ogonowa,jak isc na porodowke to przynajmniej najedzona :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, xpatiiix3, Agata92, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciężarówki i mamusie:) pogoda dziś piękna wiec czas na werandowanie :) 10 minut pierwszego słońca zaliczone. jutro mam nadzieje nie będzie pizgac tez się przewietrzymy. chciałam wstawić zdjęcia Hanusi ale pisze i czytam Was z tel i nie mogę:(Ewelina, Pati mogę wysłać do Was?
    która donoszona rozpakować się proszę :)
    calujemy Was z Hania mocno i lecę palaszowac pulpety przygotowane o 6 rano :D p.s czy ja kiedys w ciąży narzekalam na nudę ??? grzeszylam !!!

natasza82, lkc, nick nieaktualny, anusiaa90, nick nieaktualny, xpatiiix3, sisiiii, Mamadomina, Viviana, karmelek, Rybka Nemo, nick nieaktualny, Agata92, Amnezja, Agusia ;), Fidelissa, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue moze to juz co? :)

No dziewczyny ja uwielbiam kryminaly i thillery medycze i oczywiscie musi byc psychopatyczny seryjny morderca :P a najbardziej lubie czytac serie kiedy jeden glowny bohater pojawia sie w kilkudziesieciu ksiazkach :)

polecam tess gerritsen serie Rizzoli&Isles , Jo Nesbo serie z Harrym Hole(uwielbiam go detektyw alkoholik z watpliwa morlanoscia) i Harlana Cobena serie z Myronem Bolitarem(uwielbiam uwielbiam uwielbiam,tego nie da sie opisac jak dobrze skonstruowani sa tu dwaj glowni bohaterowie)
    Jeszcze moze byc Alex Kava seria z Meggie O'dell(te bohaterke lubie bo ma toksyczna matke just like meeeee :P)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:36

nick nieaktualny, nick nieaktualny, lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Paju Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola86 wrote:
    A jeszcze mam do Was pytanie. Ile wasze dzieciaczki wazyly na 32 tyg? U mnie niecale 1800, chyba troche malo...

Mój w 29+6 miał 1415g,
    w 34+5 - 2201g
    w 36+4 - 2470g

Więc wydaje mi się, że Twój jest ok. Mój maluch teraz niby mało przybiera i idę na badania..

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalenka slij to wstawie teraz akuratnio się nudze ;) to ja grzeszne bo. S na serio nudze i to przy dwójce ;oo chyba ze jakieś uszkodzone modele mi się trafiły i po prostu nie potrzebują tyle uwagi teraz dwa śpią ;P ja to wręcz czekam za każdym razem aż mała się obudzi ;p a za mieac dwa będę pewnie czekać aż zasnie hahah

Blue to tak jak ja z odchodzacymi wodami czekałam na obiad hahah i cale szczęście bo następnym posiłkiem okazalo się dopiero śniadanie po 10 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:35

nick nieaktualny, nick nieaktualny, lkc, sisiiii, mada_lena, Amnezja, natasza82, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko,jutro zaczynasz 39 tydzien :-) Mamma Mia!Jak ten czas zlecial!Ja mam jeszcze co najmniej 4 weekendy... :-(
    Kurka,myslalam,ze juz na tym etapie powinnam odczuwac chociaz jakas namiastke surczy,a tu - nic!!!
    Moze mi sie cos pokrecilo i powinnam byc na forum grudniowek????

nick nieaktualny, lkc lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus Agata ma pochrzaniony suwak i juz ma 38+1 ;P ten sam termin co ja miała ;)

A My mamy dzisiaj 20miesiecy Marcelutka <3 hehe kiedy to minęło jeszcze 4 miesiące i 2 świeczki będzie dmuchal kurde i to z siostrzyczką już małą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:39

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rybka Nemo, mada_lena, Amnezja, Fidelissa lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no 39 tydzien jeszcze jakies 5 tyg i moze urodze ha ha :)

lkc, Paju, Agusia ;) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, też lubię serie z jednym i tym samym bohaterem :) Alex Kava czytałam, ale skończyłam jakoś dawno temu, chyba na 3 części i teraz już nie chce mi się wracać:P
    Ostatnio polubiłam też serię Camilli Lackberg, 5 tomów zaliczyłam. No i ciągnie mnie do Nesbo, może wkrótce ;)

Aa, no i ostatnio przeczytałam też 1 część serii kryminałów Roberta Galbraitha (pseudonim J.K. Rowling) o Cormoranie Strike. Drugą część (Jedwabnik) też mam na Kindlu :)

Jak macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje, to czekam na info :) książek mam mnóstwo, ale uwielbiam chomikować nowe tytuły :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 14:40

‹‹ 1664 1665 1666 1667 1668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ