Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zupaztytki Ty wkładasz ten klin pod materacyk? Bo właśnie wszystkie moje koleżanki kładły na.. a położna mówiła, ze pod i nie wiem co o tym myślec. A kącik śliczny
Super łóżeczko!
Agatko jak te "kołatania" to przez całą ciążę mam. I nie jestem pewna nawet czy to kołatanie czy tylko takie odczucie.
Karmelek właśnie też się zastanawiam czy to nie na tle nerwowym i bardziej wyobraźnia niż rzeczywistość. A na sernik zapraszamMnie właśnie cos ostatnio bierze na pieczenie i inne takie
Przez całą ciążę miałam leni na kuchnię a teraz się nagle odmieniło
Pola86 mój "maluch" jest dość duży i w 32+1 miał 2150g. No i szczęściary jesteście z tymi mikruskamiJa się zastanawiam jak mojego wypchnę
A w ogóle to wróciliśmy niedawno z Parku Jordana i z Błoń. Mam dość. Jestem wytyrana, jakbym rowy kopała.Pod koniec męczarni .. yyy znaczy spaceru.. już mnie podbrzusze bolało jakby małe tam główkę wciskał. Nogi mi zwiędły i ręce też. Mój szanowny małżonek teraz przy garach, w trybie super ekspresowym gotuje rosół, żeby zdążyć do kościoła. A ja nie wiem czy dam radę, bo już nawet siedzieć nie mam siły. Tylko bym leżała. Ale może jakoś się doturlam. Najwyżej tylko na chwilkę pójdziemy.
A po powrocie będziemy robić drugie danie.
A jeśli chodzi o książki to może którąś jeszcze capnę.. choć nie wiem, bo od momentu jak zaszłam w ciążę czytałam 1 na tydzień i pod koniec II trymestru już rzygałam jak widziałam jakąkolwiek książkęNie jestem pewna czy już mi przeszło
Co za dużo to nie zdrowo.. jak widać nawet w tym
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałabymJuż - wsadzimy klin pod materacyk. Próbowaliśmy wczoraj i ladnie się materac unosi, sam klin nie będzie się tak przesuwał po łóżeczku I jakoś wizualnie lepiej to wygląda
Matki krakowskie - my to się kiedyś musimy umówić na jakiś spacer z naszymi listopadowymi dziećmiRybka Nemo, KUNIAK, ChciałabymJuż, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Zupaztyki ja co prawda nie z Krakowa, ale z okolic i jestem chętna na spotkanie:).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 17:03
zupaztytki, KUNIAK, ChciałabymJuż, Lavendula lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dziewczyny chyba bede tez robic te literki nad lozeczko dzidziocha. Zrobie sama, jutro zobacze czy moge kupic arkusz styropianu i zrobie metoda decoupage. Mam nadzieje ze w castoramie mozna kupic styropian na sztuki
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaśka wrote:Dziewczyny chyba bede tez robic te literki nad lozeczko dzidziocha. Zrobie sama, jutro zobacze czy moge kupic arkusz styropianu i zrobie metoda decoupage. Mam nadzieje ze w castoramie mozna kupic styropian na sztuki
Chcialam tez,ale nie mialam sil,wiec papier kolorowy naklejony na gofrowany karton z paczki po jakims tam sprzecie i wygladaja na scianie jak 3Dxpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy Antek urodzony 18.10. 2014 g. 22.10, cc 37tc, waga 2300g, wzrost 48. Tak na szybko: wyszła gestoza i zabig w 10 minut. Młody 8pkt. Apgar, żarty, je kilka razy dziennie po 10ml na razie mm jutro ruszam z laktatorem, a potem cycem. Na tą chwilę w inkubatorze bo kruszynka. Fotki jak dorwę się do neta, chyba, ze któraś wyśle mi swój nr na 501820538.
Agata92, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, zupaztytki, Mamadomina, mada_lena, Viviana, KUNIAK, sisiiii, Nata, xpatiiix3, Dotty84, Milaszka, AgataP, blue00, lkc, Marzena27, natasza82, santoocha, anusiaa90, misiaczk25, Florentine, Strupka, Agusia ;), karmelek, Madlen222, Fidelissa, Amnezja, Goplana, KasiaKa, Lavendula, Maga31, Ninusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny