X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Pola86 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek - tak, to juz 3. Juz sie boje...

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata oby to było dzisiaj w końcu :D 19.10 fajna data ;))

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wole sie nie ekscytowac bo zapesze :P narazie siedze cicho hippisowi nie mowie,o 18 jedziemy po auto i moge rodzic :P

xpatiiix3, ÓptimusPrime, Amnezja lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha patrz bo przegapisz poród :D i będzie jak urodzisz w nowy samochodzie ;)

AgataP, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Hahaha patrz bo przegapisz poród :D i będzie jak urodzisz w nowy samochodzie ;)

BYLE GDZIE BYLE URODZIC ;P

ÓptimusPrime, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj,laski,kibicuje Wam wszystkim na rozpakowanie.
    U nas znowu miscommunication powstalo,bo moja wizja sie nie zmiesci w sypialni,mam ja jeszcze mniejsza niz myslalam ... :-( bedzie inaczej...eeeh... Life sucks!

• ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztytki Ty wkładasz ten klin pod materacyk? Bo właśnie wszystkie moje koleżanki kładły na.. a położna mówiła, ze pod i nie wiem co o tym myślec. A kącik śliczny :) Super łóżeczko!

Agatko jak te "kołatania" to przez całą ciążę mam. I nie jestem pewna nawet czy to kołatanie czy tylko takie odczucie.

Karmelek właśnie też się zastanawiam czy to nie na tle nerwowym i bardziej wyobraźnia niż rzeczywistość. A na sernik zapraszam :) Mnie właśnie cos ostatnio bierze na pieczenie i inne takie :P Przez całą ciążę miałam leni na kuchnię a teraz się nagle odmieniło :)

Pola86 mój "maluch" jest dość duży i w 32+1 miał 2150g. No i szczęściary jesteście z tymi mikruskami :P Ja się zastanawiam jak mojego wypchnę :D

A w ogóle to wróciliśmy niedawno z Parku Jordana i z Błoń. Mam dość. Jestem wytyrana, jakbym rowy kopała.Pod koniec męczarni .. yyy znaczy spaceru.. już mnie podbrzusze bolało jakby małe tam główkę wciskał. Nogi mi zwiędły i ręce też. Mój szanowny małżonek teraz przy garach, w trybie super ekspresowym gotuje rosół, żeby zdążyć do kościoła. A ja nie wiem czy dam radę, bo już nawet siedzieć nie mam siły. Tylko bym leżała. Ale może jakoś się doturlam. Najwyżej tylko na chwilkę pójdziemy.
    A po powrocie będziemy robić drugie danie.

A jeśli chodzi o książki to może którąś jeszcze capnę.. choć nie wiem, bo od momentu jak zaszłam w ciążę czytałam 1 na tydzień i pod koniec II trymestru już rzygałam jak widziałam jakąkolwiek książkę :D Nie jestem pewna czy już mi przeszło :P Co za dużo to nie zdrowo.. jak widać nawet w tym :)

karmelek lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, ja u Lackberg skończyłam Niemieckiego Bękarta i w tygodniu polecę dalej :D
    Agata, podświadomie czekasz na nowy samochód, po odbiorze dajesz czadu! ;)

ÓptimusPrime, lkc, karmelek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChciałabymJuż - wsadzimy klin pod materacyk. Próbowaliśmy wczoraj i ladnie się materac unosi, sam klin nie będzie się tak przesuwał po łóżeczku I jakoś wizualnie lepiej to wygląda ;)

Matki krakowskie - my to się kiedyś musimy umówić na jakiś spacer z naszymi listopadowymi dziećmi :)

Rybka Nemo, KUNIAK, ChciałabymJuż, Lavendula lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupaztyki ja co prawda nie z Krakowa, ale z okolic i jestem chętna na spotkanie:).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 17:03

zupaztytki, KUNIAK, ChciałabymJuż, Lavendula lubią tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klin, mowicie o tej skosnej poduszcze do lozka??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 17:10

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba bede tez robic te literki nad lozeczko dzidziocha. Zrobie sama, jutro zobacze czy moge kupic arkusz styropianu i zrobie metoda decoupage. Mam nadzieje ze w castoramie mozna kupic styropian na sztuki

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukces! wyprasowalam wszystko!!!!!!!!!!!!

ÓptimusPrime, Paju, xpatiiix3, zupaztytki, Rybka Nemo, Mamadomina, Nata, Fidelissa lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caśka wrote:
    Dziewczyny chyba bede tez robic te literki nad lozeczko dzidziocha. Zrobie sama, jutro zobacze czy moge kupic arkusz styropianu i zrobie metoda decoupage. Mam nadzieje ze w castoramie mozna kupic styropian na sztuki

Chcialam tez,ale nie mialam sil,wiec papier kolorowy naklejony na gofrowany karton z paczki po jakims tam sprzecie i wygladaja na scianie jak 3D

xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caśka, tak, o poduszkę chodzi :)

• scindapsus Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Antek urodzony 18.10. 2014 g. 22.10, cc 37tc, waga 2300g, wzrost 48. Tak na szybko: wyszła gestoza i zabig w 10 minut. Młody 8pkt. Apgar, żarty, je kilka razy dziennie po 10ml na razie mm jutro ruszam z laktatorem, a potem cycem. Na tą chwilę w inkubatorze bo kruszynka. Fotki jak dorwę się do neta, chyba, ze któraś wyśle mi swój nr na 501820538.

Agata92, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, zupaztytki, Mamadomina, mada_lena, Viviana, KUNIAK, sisiiii, Nata, xpatiiix3, Dotty84, Milaszka, AgataP, blue00, lkc, Marzena27, natasza82, santoocha, anusiaa90, misiaczk25, Florentine, Strupka, Agusia ;), karmelek, Madlen222, Fidelissa, Amnezja, Goplana, KasiaKa, Lavendula, Maga31, Ninusia lubią tę wiadomość

8809cc9767.png
    http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Patrycja&year=2014&month=11&day=10&babycount=1
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za wieści:) scindapsus gratuluję:)

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • Agata92 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scindapsus gratulacje :) dużo zdrówka dla Ciebie i Antosia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 18:26

njr11rs.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje! Zdrówka dla Was :)

Maluszek jak i mój :)
    czekamy na foteczki..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 18:33

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scindapsus!Moje gratulacje!Zdrowka dla Ciebie i dla Antka!

‹‹ 1666 1667 1668 1669 1670 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ