Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że dzisiejszej nocy (a raczej dzisiejszego poranka) tylko ja nie śpię
No mój mężu napił się wczoraj ostatniej kolejki piwa (siedział przed kompem i oglądał boks i co rusz mi mówił bym w weekend nie rodziła...) i teraz strasznie chrapie, a ja spać nie mogę, bo zasnęłam tak po 22... i teraz jestem już wyspana
AgataP - super kącik dla Niny
Nastka - niezła jesteś z tymi oponami
Pati - ale masz fajną czarnulkę
Już nie mogę się doczekać jakiego koloru będzie miał włosy Stasiu - ja mam czarne a mąż takie brązowe wpadające w rudy (choć On oczywiście twierdzi, ze rudawą ma tylko brodę, Ja się urodziłam z mega czarną czupryną a on był długi czas łysy
, hmmm mam nadzieję, że Stasiu będzie miał włosy po mnie
Co do smoczków to mam dwa - jeden z lovi a drugi z nuk - obydwa od 0 - 3 miesiąca takie profilowane płaskie (obydwa dostałam: w SR i warsztatach mamo to ja)
lkc lubi tę wiadomość
-
ap - dzięki za linka do blogu dziecięcego
lubię taką "radosną twórczość" i zabawki robione własnoręcznie z byle czego, a najbardziej to podobają mi się zabawki drewniane
Uwielbiam też książki dla dzieci !
no z własnym synem to pewnie poczekamy jakiś czas zanim zacznie się sam interesować zabawkami, ale mamy dzieci w rodzinie, więc zawsze można się zainspirować odnośnie prezentuap1526 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się dziś, nadal w dwupaku.
Noc była znosna. Obudziłam się raz, to chyba są skurcze przepowiadajace i one mnie budzą Bo i wczoraj i dziś.. A brzuch nieraz cały twardy.. cholercia, że nie potrafię tego wyłapać..
Wczoraj byliśmy z bratem moim w galerii, on na plac zabaw (7lat) my w poszukiwaniu czapki dla Szymka. Ogólnie mały wybór.. i nic ciekawego. Musimy się jeszcze wybrać do bobasa i smykolandu, może coś będzie..
A jutro szpital... -
Witam ale się wyspalam
szok
chciałam w końcu na brzuchu pospać ,ale cycki bolą na boku tez trochę lipa bo mleko się leje xd Dzisiaj dwie pobudki 3 i 6:30 czyli jednorazowo jej się przysnelo na cala noc
Witam nowa mamę serdecznie zapraszamy ,rozgosc się
Miłego dnia :**natasza82, ÓptimusPrime, Marzena27, lkc, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam niedzielnie.
Ja dziś prasuję rzeczy wyprane i uwaga trzeci raz pakuję torbę, no nieźle. Ale teraz już naprawdę wiem co jest potrzebne, a rzeczy Małej pakuję osobno w małą torbę, bo idę do szpitala na kilka dni wcześniej to będą jej rzeczy osobno.
Poza tym męczy mnie ucisk na pęcherz, Mała jakoś tak siedzi i okropne wzdęcia. Wrrr. W szpitalu znowu schudłam, ja nie wiem jak to moje Małe przybiera gdy ja chudnę kurdę.
Udanej niedzieli.natasza82, lkc, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:) to sie wczoraj pochwaliłam wyspaniem......dzisiaj nie moge tego powiedziec, masakra.... nie mogłam spac i jeszcze sobie wkreciłam ze małą cos sie cały dzien inaczej ruszała, a w nocy w ogóle, spanikowałam , naszczescie mój troche bardziej myslacy kazał mi zjesc ( ja sie oczywiscie wzbraniałam bo przeciez mam cukrzyce ciazowa ) ale w koncu przegryzłam wypiłam szklanke wody łi pomogło
od rana czuje ja normalnie
kurcze moze jakos sie inaczej ułozyła nie wiem sama ale widze ze juz zaczynam fiksowac.....
Miłego DniaÓptimusPrime, karmelek, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
hej Kochane :*
ja od 6 już nie mogę spać. To znaczy... pospać bym chętnie pospała, ale czuję się jak staruszka, wszystkie kości, stawy mnie bolą od miednicy, przez biodra, kolana w dół, szkoda gadaća więc rozbudziłam Męża i już po kawie, ciasteczku i porannym przutulaniu ahh niedziela
Cisza u nas na razie z porodami, jak się zacznie, to nie nadążymy z czytaniem i pisaniem, pewnie wszystkie na raz
Ściskamy i życzymy udanego dnia :*natasza82, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, Fidelissa, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.. u mnie ladny dzien sie zapowiada. Dalej w lozku leze. Leze i mysle kiedy Ola bedsie chciala wyjsc. Jak na razie zero bolesnych skurczy..brzuch wysoko ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie przy mojej szyjce. Nie wiem czy bedzie tak jak powinno byc.. te przepowiadajace i nisko brzuch czy po prostu szyjka pusci i wszystko sie zacznie..
Witam nowa Listopadowke.
Agata ladny kacik.
Mysle co pozrec na sniadanie..ÓptimusPrime, natasza82, Fidelissa, AgataP, sisiiii lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dotty, mam 28 lat. Dwoch synow 4.5 i 3 l. Obecnie jestem w 35 tc, z usg wynika ze to Juleczka choc moj starszy synek juz na poczatku stwierdzil ze jest to Bella i zdania nie zmienil. Od 3 mies mecze sie z przewlekle zapalenie pecherza... Nie pomagaja antybiotyki i tak czekam na cc, ktore ma byc zrobione jak ciaza przelozy sie na 9 mies. Mam nadzieje ze nie peknie mi blizna do tego czasu...
ÓptimusPrime, lkc, natasza82, KUNIAK, Fidelissa, Dotty84, Marzena27, Rybka Nemo, sisiiii lubią tę wiadomość
-
No to i ja sie witam
Natasza mam identycznie jak Ty!! Wczoraj mala leniwa, potem rozchulala sie wieczorem, by nastepnie cala noc grzecznie przespać. . Od rana tez nie jest zbyt towarzyska, kopnela pare razy, potem dostala czkawki i znow spi.. a ja wariuje, bo normalnie jest bardziej aktywna..
Poza tym wzielqm no-spe bo mam bole jak na okres i kosc odonowa mocno boli.. moze cos jest na rzeczy?! Albo znow falszywy alarm.. ta koncowka wykancza psychicznie
Marzena ja tez mam te bole kosci i stawow w nocy.. wlasnie cala miednica, az do kolan boli
Pati Nelcia jaka czarnulka
Agata super jest ta posciel :p jak bym taka zafundowala Alicji to chyba by babcie na zawal padly
Flo jak sie czujesz? Jak po zabiegu, kiedy wychodzicie?
Caska ja tez jestem juz po jednej CC, ale potem mialam jeden zabieg po poronieniu w narkozie pelnej z ktorej nie mogli mnie wybudzic i dlatego teraz tak sie boje.. choc cc miala w znieczuleniu od pasa w dol i teraz tez na takie licze bez komplikacji..
Pogoda zapowiqda sie dzis ladnq, ale ja dalej mecze sie z katarem wiec chyba siedze w domu dalej.. nie bede ryzykowac bo jak mnie rozlozy bardziej to niewiadomo jak bedzie ze znieczuleniem..
Nastka ale jak to przebilas opony? Dobra agentka z ciebienatasza82, AgataP lubią tę wiadomość
-
Aaaa... panika! Wlasnie patrze na moj suwak a tam pokazuje juz tylko 10dni do terminu! O rety! Ja nie jestem chyba jeszcze gotowa i boje sie okropnie!
ÓptimusPrime, lkc, natasza82, Marzena27, Dotty84, Fidelissa, AgataP, Agusia ;), sisiiii, ap1526 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoberek!
Mam zdjete zaslonki I firanki w sypialni I juz nie spie od pierwszych promykow slonca
Fajna pogoda, plus 23 w sloneczku.
Moze uda sie dzis kacik dorobic do konca momemu....tfu, tfu.tfu, by nie zapeszyc
wynegocjowalam omlecik na slodko, bylo duzo jekow I narzekania (gorzej niz male dziecko), ale robi....musialam uzyc broni "no, Malenstwo, tatus cie nie kocha", jka na razie poskutkowalo
Ohh, a ja mam jeszcze ponad 30 dni to go....buuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 10:06
karmelek, lkc, xpatiiix3, natasza82, KUNIAK, ChciałabymJuż, Fidelissa, AgataP, blue00, Agata92, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja, tak jak przypuszczałam, po tym wczorajszym sprzątaniu i robieniu wszystkiego + późne pójście spać z powodu sernika, za bardzo nie pospałam. Budziałam się co 3h, normalnie jak na karmienie
I sernik schowałam do lodówki, połaziłam po mieszkaniu i jakoś zasnęłam. Ale śniły mi się koszmary
Że wąż ugryzł mojego męża i tak otworzył gębę ( w sensie ten wąż
) i tak patrzył wściekłym wzrokiem. Normalnie tak się zestresoawałam, że aż uświadomiłam sobie we śnie, że za szybko oddycham i sie zaraz skurczy nabawię więc muszę się obudzić
I oto kolejna pobudka, podczas której zacałowałam mojego T. a on bidny nie wiedział co się dzieje
A w ogóle to w nocy budziło mnie też ciągnięcie w pachwinie, no tak bolało, że nie wiedziałam za bardzo co się dzieje i sobie miejsca znaleźć nie mogłam, ale chyba zmęczenie wygrało.
Ostatecznie wstałam o 10A zaraz pod prysznic, bo teraz mój zajął.. później śniadanko i.... SERNIK
tylko chyba troszkę na nim za dużo polewy, bo się nie ścięła na twardo, tylko tak odrobinkę, ale jakoś nie cierpię z tego powodu
Karmelek.. uch to faktycznie niedługo.. ja mam więcej czasu, ale też nie gotowaI jak czytam jak tu dziewczyny na głowie stają, żeby jechac do porodu, to jestem pełna podziwu
Ale nie martw się, to w sumie sama natura więc jakoś pójdzie
Ja przynajmniej tak sobie powtarzam..póki co działa na mnie
Pola86 witajkarmelek, ÓptimusPrime, lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie.
My po śniadanku.
Piękna pogoda. Szkoda, ze w przyszłym tyg. Ma byc brzydko a bede mogła wtedy zacząć wychodzić......
Chciałabym juz ale mi smaka zrobiłaś na sernik z polewa czekoladowa..mniam
Jeszcze trochę
Czy karmiąc piersią mozna jeść sery pleśniowe jajko na miękko, wędzone rybki i śledzie?
Marzę juz sobie, ze kupie 1 krówkę, czekoladę z okienkiem, lody....
A jak zobaczę jeszcze raz reklamę - Malaga, tikitaki i kasztanki- to zacznę krzyczeć....wrrrr
Witam nowa koleżankę Pole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 11:05
natasza82, Marzena27, ChciałabymJuż, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja:) Własnie po sniadanku, skurcze łapią w sumie to chyba sie ciesze ze zaczyna sie cos dziac oby dlugo nie trzymalo w niepewnosci:D Lece jeszcze do lozeczka poprzewalac sie z mezem a potem do mamci na obiadek bo wczoraj przez skurcze nie dalam rady i obiad musial przyjsc do mnie:) milego dzionka u mnie gdzies przebija sie sloneczko:)
lkc, Fidelissa, Marzena27, Amnezja, AgataP lubią tę wiadomość