Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie uwierzycie ale przebilam swojemu dwie opony ze zlosci.
AgataP, ÓptimusPrime, blue00, santoocha, Nata, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Florentine, Dotty84, Fidelissa, anusiaa90, Paju, ap1526, Rybka Nemo, Maga31, Ninusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytutaj lepsza perspektywa,normalnie siedze i sie lampie w te sciane...to juz niedlugo i kupki,smarki,pieluszki....
juz cheeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:54
ÓptimusPrime, Mag.1990, blue00, xpatiiix3, Marzena27, Madlen222, Paju, ap1526, Rybka Nemo, Viviana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nastka - brawo!
Niech wie, że z silnymi babeczkami się nie zadziera:)
Agatka, wpatruj się wpatruj...ja ostatnio słuchałam ciszy leżąc na łóżku i patrząc na kącik małego i się ciesząc, że niedługo ta cisza się skończyÓptimusPrime, natasza82, AgataP, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Uffff, ja nadal przy garach, jakieś 20% za mną
Niech mi się tylko upieką rożki francuskie ze szpinakiem i fetą i na dzis odpuszczam.
Resztę ogarnę jutro.
Muszę przyznać, że mój T. dzielnie mi pomaga, kroił składniki do sałatki, mył kurczaka, na bieżąco wszystko zmywał.
Akurat to się teściowej udało- nauczyła synów różnych czynności domowych, do leserów na szczęście nie należą
U nas w pokoiku Młodego na razie tylko gołe ściany, ale dziś teściu jak byliśmy w pracy pomalował grzejnik, więc mogę zacząć wieszać zasłonki, ustawiać mebelki itp. Tylko nie mam kiedy.
Literki na ścianę mają być do 14 dni roboczych, ciekawe czy zdążą przed wykluciem SzymkaAgataP, ÓptimusPrime, Fidelissa, Marzena27, Rybka Nemo, Maga31, Viviana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wow nadrobiłam
Pati Nela baletnica bombowo wygląda, Agatko pokoik cud miód malina
wstawiłam wywar na barszcz czerwony i co?? gaz się kurwa skończył no i chuja ugotuje ;/ jaki macie przepis na barszcz? mam buraki surowe i mam też te kiszone.
Plecy mnie bolą, brzuszek mi się troszkę spinał dzisiaj ale bezboleśnie. Byliśmy u moich rodziców na zupce grzybowej, matko jak ją uwielbiam mniam mniam mniam :p
nastka fajne te nagrody, mam nadzieję że Twój ma zapasowe opony bo jak się zacznie to nie ma transportu
idę pranie wieszać, mój mąż pod kocykiem z gilem leży teraz
xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
Nastka zajebista jesteś
Agata to juz niedlugo może w nowiu się wypakuje Was troszkę ;**
dzieciaki śpią ale wprawę mam w pol godziny się uwinelam z kąpielą dwojki karmieniem malej i polozeniem ich spać tzn no co kladz się do Marcelka, przykrylam i zasnął Hehe a mała po cycku tez padła sama w lozeczkuMag.1990, AgataP, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
ja też mam smoczki lovi, chociaż jak nie będzie chciał to trudno. Coś tam wyczytałam w poradniku, że u niektórych dzieci smoczek rozleniwia i słabo cyca ciągną no ale nie wiem czy to prawda. Zaraz zmykam na film :p
-
nick nieaktualnyno a my sprzedlismy stare auto,a nowe odbieramy w poniedzialek(hippis dzwoni zeby to byl jutro wieczor,ale ciekawe czy sie koles zgodzi)...hmmm tak wiec nie wiem czy chce urodzic przez weekend....bo taksowka mi sie nie usmiecha jechac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 21:24
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
AgataP pokazałam mojemu czachy
Mówi ale fajne, ze tez chce
Baletnica ciemnowłosa:) w czarnej spódniczce:)
Ja juz mam pościelone moje łóżeczko, wrzucę fotkę jak bedzie napis od Nastki .
Santoocha fajne dodatki, myślę o podobnych tez mam misie, szarosc, niebieski.
Dobrego wieczoru:)
AgataP, santoocha lubią tę wiadomość
-
Smoczki kupiłam lovi ;P
Nastka szalejesz ;p
Agata kącik Niny wygląda świetnie, ja chciałam już łóżeczko wystroić, ale mój stwierdził, że przecież on to zrobi jak będę w szpitalu, bo po co ma to leżeć i się kurzyć, a ja bym już chciała zobaczyć ubrane łóżeczko
Co tu się tak cicho zrobiło, rodzi któraś ?Mnie dzisiaj coś łapały skurcze, ale w dużych odstępach i kość łonowa boli
-
Może jedne poszły rodzić, a drugie spać
Ja czekam na sernik, bo mnie tak wzięło, że wysłałam mojego T. po składniki i teraz studzi się w piekarniku i jeszcze polewę muszę zrobić. dziś już pewnie nie zjem, ale rano to pewnie na śniadanie wsunęsantoocha, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Hhehe zapraszam
My z pewnością nie przejemy, więc zostanie i dla Ciebie
A tak w ogóle to pierwsza polewa mi się zważyłaMusiałam robić drugą. Robiłam już po swojemu i wyszła ok. Bo tamta była z przepisu z internetu - widac nie dla mnie
Tylko teraz trzeba czekać, aż zastygnie.. ech.. a tak pięknie pachnie.
No nic. Idę spać.. tylko ciekawe czy tak łatwo teraz zasnę.. zwykle chodzę spać koło 22-23.. a tu proszęCo te zachcianki robią z człowiekiem
Dobrej nocy wszystkimanusiaa90 lubi tę wiadomość
-
Firma lovi rozchwytywana. Ja niegdys kupowalam tylko z nuka i to te z zeoltej gumki, teraz sie jakos przekonalam do tych przezroczystych z lateksu czy z czego one tam sa. Wlasciwie to starsza siostra Luckowi wybierala te smoczki i uparla sie na nie tak wiec nie bede podważała kompetencji speca od smoczkow. W koncu to ona w wielu 3.5 lat nie mogla sie rozstac ze smoczkami dwoimi... I cuda robilam zeby oduczyc hehehe. Sie zna na tym kobitka, w koncu miala ich yle i potrafila 3 naraz zapchac do buzi, nawet jak jadla to smoczka w rece trzymała i oblizywala miedzy kesami.
Ja oczywiscie obudzilam sie na siku...i juz zasnac nie moge.
Dziewczyny te literki na sciane i te zwierzstka to z czegonsa i gdzie je kupic?? Mozecie posłużyć jakims linkiem do sklepu badz allegro??