X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie uwierzycie ale przebilam swojemu dwie opony ze zlosci.

AgataP, ÓptimusPrime, blue00, santoocha, Nata, ChciałabymJuż, xpatiiix3, Florentine, Dotty84, Fidelissa, anusiaa90, Paju, ap1526, Rybka Nemo, Maga31, Ninusia lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    Nie uwierzycie ale przebilam swojemu dwie opony ze zlosci.

i dobrze :) nie zaczyna sie z ciezarna :)

natasza82, xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tutaj lepsza perspektywa,normalnie siedze i sie lampie w te sciane...to juz niedlugo i kupki,smarki,pieluszki.... :) juz cheeee

s1hki0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:54

ÓptimusPrime, Mag.1990, blue00, xpatiiix3, Marzena27, Madlen222, Paju, ap1526, Rybka Nemo, Viviana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chcialabym juz Wam tez sie pochwalic,ale...Prince Sr sie zmeczyl i nie dokonczyl sprzatania sypilani...wiec nie moge zaczac kreatywnego wyzywania sie na scianach :-D

AgataP lubi tę wiadomość

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka - brawo!:) Niech wie, że z silnymi babeczkami się nie zadziera:)

Agatka, wpatruj się wpatruj...ja ostatnio słuchałam ciszy leżąc na łóżku i patrząc na kącik małego i się ciesząc, że niedługo ta cisza się skończy :D

ÓptimusPrime, natasza82, AgataP, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff, ja nadal przy garach, jakieś 20% za mną ;) Niech mi się tylko upieką rożki francuskie ze szpinakiem i fetą i na dzis odpuszczam.
    Resztę ogarnę jutro.
    Muszę przyznać, że mój T. dzielnie mi pomaga, kroił składniki do sałatki, mył kurczaka, na bieżąco wszystko zmywał.
    Akurat to się teściowej udało- nauczyła synów różnych czynności domowych, do leserów na szczęście nie należą :)

U nas w pokoiku Młodego na razie tylko gołe ściany, ale dziś teściu jak byliśmy w pracy pomalował grzejnik, więc mogę zacząć wieszać zasłonki, ustawiać mebelki itp. Tylko nie mam kiedy.
    Literki na ścianę mają być do 14 dni roboczych, ciekawe czy zdążą przed wykluciem Szymka ;)

AgataP, ÓptimusPrime, Fidelissa, Marzena27, Rybka Nemo, Maga31, Viviana lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m natomiast poszedl dzis na pepkowe kolegi z pracy,wczoraj urodzilo mu sie dziecko i kto wie kiedy wroci ;-)

• Nata Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow nadrobiłam :-) Pati Nela baletnica bombowo wygląda, Agatko pokoik cud miód malina :-) wstawiłam wywar na barszcz czerwony i co?? gaz się kurwa skończył no i chuja ugotuje ;/ jaki macie przepis na barszcz? mam buraki surowe i mam też te kiszone.
    Plecy mnie bolą, brzuszek mi się troszkę spinał dzisiaj ale bezboleśnie. Byliśmy u moich rodziców na zupce grzybowej, matko jak ją uwielbiam mniam mniam mniam :p
    nastka fajne te nagrody, mam nadzieję że Twój ma zapasowe opony bo jak się zacznie to nie ma transportu ;-)
    idę pranie wieszać, mój mąż pod kocykiem z gilem leży teraz :(

xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka! Popłakałam się ze śmiechu aż się za brzuch trzymałam tak mi się trząsł :D Brawo Kochana!! Normalnie niech się faceci nauczą, że z kobietami się nie zaczyna, a z ciężarnymi to już w ogóle!! :D :D :D

xpatiiix3, Mag.1990 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka zajebista jesteś ;D

Agata to juz niedlugo może w nowiu się wypakuje Was troszkę ;**

dzieciaki śpią ale wprawę mam w pol godziny się uwinelam z kąpielą dwojki karmieniem malej i polozeniem ich spać tzn no co kladz się do Marcelka, przykrylam i zasnął Hehe a mała po cycku tez padła sama w lozeczku ;)

Mag.1990, AgataP, Fidelissa, Marzena27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się pisze na nów jeśli można się zapisać:P
    Fajnie byłoby mieć już synusia za tydzień ze sobą:)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam smoczki lovi, chociaż jak nie będzie chciał to trudno. Coś tam wyczytałam w poradniku, że u niektórych dzieci smoczek rozleniwia i słabo cyca ciągną no ale nie wiem czy to prawda. Zaraz zmykam na film :p

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka rozwaliłas mnie:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a my sprzedlismy stare auto,a nowe odbieramy w poniedzialek(hippis dzwoni zeby to byl jutro wieczor,ale ciekawe czy sie koles zgodzi)...hmmm tak wiec nie wiem czy chce urodzic przez weekend....bo taksowka mi sie nie usmiecha jechac :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 21:24

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP pokazałam mojemu czachy
    Mówi ale fajne, ze tez chce :)

Baletnica ciemnowłosa:) w czarnej spódniczce:)

Ja juz mam pościelone moje łóżeczko, wrzucę fotkę jak bedzie napis od Nastki .

Santoocha fajne dodatki, myślę o podobnych tez mam misie, szarosc, niebieski.

Dobrego wieczoru:)

AgataP, santoocha lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczki kupiłam lovi ;P

Nastka szalejesz ;p

Agata kącik Niny wygląda świetnie, ja chciałam już łóżeczko wystroić, ale mój stwierdził, że przecież on to zrobi jak będę w szpitalu, bo po co ma to leżeć i się kurzyć, a ja bym już chciała zobaczyć ubrane łóżeczko :)

Co tu się tak cicho zrobiło, rodzi któraś ? :D Mnie dzisiaj coś łapały skurcze, ale w dużych odstępach i kość łonowa boli

rwi37s6.png

Wysłany: 18 października 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jedne poszły rodzić, a drugie spać :P
    Ja czekam na sernik, bo mnie tak wzięło, że wysłałam mojego T. po składniki i teraz studzi się w piekarniku i jeszcze polewę muszę zrobić. dziś już pewnie nie zjem, ale rano to pewnie na śniadanie wsunę :D

santoocha, Maga31, Marzena27 lubią tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm sama bym zjadła :D

rwi37s6.png

Wysłany: 19 października 2014, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhehe zapraszam :P My z pewnością nie przejemy, więc zostanie i dla Ciebie :P

A tak w ogóle to pierwsza polewa mi się zważyła :-/ Musiałam robić drugą. Robiłam już po swojemu i wyszła ok. Bo tamta była z przepisu z internetu - widac nie dla mnie :P

Tylko teraz trzeba czekać, aż zastygnie.. ech.. a tak pięknie pachnie.

No nic. Idę spać.. tylko ciekawe czy tak łatwo teraz zasnę.. zwykle chodzę spać koło 22-23.. a tu proszę :) Co te zachcianki robią z człowiekiem :P

Dobrej nocy wszystkim :)

anusiaa90 lubi tę wiadomość

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Firma lovi rozchwytywana. Ja niegdys kupowalam tylko z nuka i to te z zeoltej gumki, teraz sie jakos przekonalam do tych przezroczystych z lateksu czy z czego one tam sa. Wlasciwie to starsza siostra Luckowi wybierala te smoczki i uparla sie na nie tak wiec nie bede podważała kompetencji speca od smoczkow. W koncu to ona w wielu 3.5 lat nie mogla sie rozstac ze smoczkami dwoimi... I cuda robilam zeby oduczyc hehehe. Sie zna na tym kobitka, w koncu miala ich yle i potrafila 3 naraz zapchac do buzi, nawet jak jadla to smoczka w rece trzymała i oblizywala miedzy kesami.

Ja oczywiscie obudzilam sie na siku...i juz zasnac nie moge.

Dziewczyny te literki na sciane i te zwierzstka to z czegonsa i gdzie je kupic?? Mozecie posłużyć jakims linkiem do sklepu badz allegro??

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
‹‹ 1660 1661 1662 1663 1664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ