Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie wlasnie poryczalam i porzarlam z moim. Dupek okichany. Zawsze 15:10 jest w domu po pracy a dzisiaj mi dzwoni 15:13 ze bedzie pozniej. Ja obiad gotowy podany do stolu ale kij zlozylam do garow spowrotem i czekam wraca panicz do domu i wkurzony bo mu babcia zwrocila uwage ze ja siatki z zakypami nosze ( tylko ciekawe kto by zrobil te zakupy) i jeszcze pretensje ze ziemniaki odgrzewane a nie swierze. Potem sie przyrabal ze na internecie w telefonie siedze jakby sam tego nie robil. Peklo cos znowu we mnie. Powiedzialam ze sam siedzi i ma sie nie czepiac i mi odpowiedzial ze przeciez on siedzi i szuka samochodu zeby mi dupe wozic no kurwa jakbym prosila o to. Jakos nigdy nie mialam problemu zeby jechac autobusem czy tranwajem. Przysiegam ze nie wsiade do tego grata jego nawet jak bede rodzic pojade autobusem albo taksowka.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, Nastka...Te chlopy, myslace inaczej...bezuczuciowcy jedni... :/
    Ale chyba nalezy ich kjrcze zaczac wykorzystywać tak na maxa, a nie po partnersku....to może docenia, ze maja jak w bajce...
    Nie odgrzewaj obiadu nastepnym razem! Chce ziemniaki -3kg +obierak w recei jedzie z koksem!:/ :/ :/

Fidelissa lubi tę wiadomość

• Evik Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie caśka co ma do tego jak było w ubiegłym roku jak np ja teraz 4 miesiące nie dostaję w ogóle wypłaty bo jebany Zus mi zablokował świadczenia. Trzeba sie dokładnie dowiedzieć w przyszłym tyg wybiore sie do urzedu i dowiem co i jak

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka Optimus dobrze prawi ;)

Caska ja dostalam dwa teraz tez dwa dostane jedne te co każdy dostaje tysiąc i drugie 1,5 tys z tego co mi baba w moprze gadała ja akurat pod koniec miesiąca PESEL będę miała to i na rodzinne się załapie za ten miesiąc to w przyszłym miesiącu wyrównanie będzie akurat przed świętami to będzie na trochę ;) Hehe a co do smoka już drugie moje dziecko taki ciąga Marcel od najmniejszego rozm leciał mała tez będzie te smoki używać ;) nawet na neonatologii po porodzie taki dostała ;) także ja polecam tylko zależy jak maluch czy mu podpasuje ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam my po zakupach,sie postawilam i "kupilam" nowy telefon Hippisowi ,bo wszyscy maja smartfony a on biedny stara Nokie mial z klapka...no a ze akurat mi sie abonament konczyl to wzielam nowego Sony Xperia Z3 za free na nowy abonament(wiec teoretycznie mu nie kupilam telefonu),radosci co nie miara :) kocham to uczucie jak sprawiasz komus przyjemnosc...teraz juz siedzi w kiblu 20 min i obczaja telefon ha!Kacik Ninjy skonczony moge rodzic.

U nas piekna pogoda zaliczylismy juz spacer,teraz herbatka i kanapa :)

Optimus ciesze sie ze sobie dogodzilas fryzjerem i manicurem :)

Pati sliczna ta twoja baletnica :)

Oto nasza radosna tworczosc(efekt na zywo jest duzo lepszy)

24y8s4h.jpg

s1hki0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:52

xpatiiix3, Agusia ;), nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mag.1990, Marzena27, lkc, santoocha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ChciałabymJuż, natasza82, Strupka, misiaczk25, sisiiii, Nata, Fidelissa, Madlen222, anusiaa90, Rybka Nemo, Maga31, Viviana lubią tę wiadomość

• Evik Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka boski kącik:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko piękny kącik Ninjy ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 18:42

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najprościej to chyba jest tak, że jak się należy rodzinne to także dodatek z tytułu urodzenia dziecka, bo to jest w jednym i tym samym wniosku, także proponuję w urzędzie miasta złożyć dokumenty z wnioskiem o rodzinne i o dodatek z tytułu narodzin dziecka, kiedyś był to na pewno tysiąc złotych, jest na to jakiś czas, może do 6 m-cy życia dziecka? tak strzelam w sumie teraz

ale sobie dogodziłam, kotlecikiem ze szpinakiem, puree i buraczkami zasmażanymi
    a takie zakupy targałam do domu, że jak dziś nie urodzę to już mnie nic nie ruszy chyba :D
    czemu tylko mój czop siedzi uparcie? :( ech

xpatiiix3, nick nieaktualny, Fidelissa lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mój wypadł spoooro przed porodem mówią ze nawet miesiąc po wypadnciu czoła można rodzic hmm ja urodziłam ponad miesiąc po ;D hehe

ap1526 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no za miesiąc nie chcę haha :)
    oby wypadł tego dnia co poród :D

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ap moj czop tez siedzi ,wody nie leca,skurcze jako takie srednie sa,wiec kuwa bede rodzic w sylwestra....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 18:54

ap1526, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko,a czemu sowy,a nie czachy,eh? Ale ladny... :-)
    ja tez uwielbiam dawac prezenty :-) Otrzymywac tez,ale tylko brylanty...niestety,tylko raz do roku :-( Ale wycieczki i wypady tez sie licza jako prezenty,wiec tez uwielbiam! :-D
    moj dzis zabieral sie do urzadzenia kacika w sypialni...zabieral sie...no zdjal firamy,pomyl okna,przetarl kurz ze scian,szafy,lampy,listew,ponastawial w calym domu "pulapek" (odkurzacz,szafki nocne i innne - wszystko po srodku przy wejsciu do pokoju),otworzyl piwo i zadowolony zaczal otkrecac parawan w lazience (wtf?)-nie otkrecil,bo jest jakos skomplikowanie przywiercony.Oznajmil,ze lozka malzenskiego nie rozkreca,by umyc wykladzine-po co,poradzi sobie...poplakalam chwilke,machcnelam reka i leze i pachne - czytam Gone Girl ;-)
    Teraz musze sie oderwac od czytania,bo Prince Charming chce ogladac jakis film na kompie...a balagan...eee tam,pachne @-}-- @-}-- ;-)

nick nieaktualny, Nata, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus za te sowy zaplacilam jedyne 3,50 eur :) a nie wiedzialam co z literkami przez miesiac,bo sie koles opierdzielal wiec musialam improwizowac jak te literki przyszly we czwartek,juz kupilam te na allegro i w ogole i potem wsyztsko musialam znieniac,wiec ten kacik jest caly improwizowany a chcialam go juz skonczyc bo wiadomo wicie gniazda mam :P

na zywo wyglada naprawde ladnie :P

lez i pachnij :) nalezy Ci sie :) moj hippis juz dzis sam powiedzial ze pieprzy nic nie pije bo sie boi ze zacznie sie w kazdej chwili...a jak na zlosc nic sie nie zaczyna...echhh

a czaszki kroluja w lozeczku,jest kocyk poduszka i ochraniacz na szczebelki :P przesieradla jeszcze nie zakaldam czekam na ostatnia chwile

33wa2pz.jpg

Agusia ;), Marzena27, nick nieaktualny, ap1526, santoocha, xpatiiix3, Fidelissa, Madlen222, anusiaa90, Paju, Mamadomina, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ale pokoik! <3
    pokazuję mężowi
    - "zobacz jaki fajny pokoik!"
    - "ale śliczny. A kiedy przyjdzie nasza chmurka?"
    hahaha nie wiedziałam nawet, że pamięta, że zamawiałam u Naszej zdolnej Listopadówki :)

Witamy się wieczorową porą :) PRAWIE cały czas leżę... znajomi wpadli rano, więc i tak jedną ręką (jak K nie widział) posprzątałam łazienkę :P upiekłam ciacho... w sumie potem lekki ból brzucha, więc już siedzę grzecznie na dupie eh.

Nastrój pozytywny, czego i Wam moje Kochane na wieczór życzę :*

nick nieaktualny, nick nieaktualny, xpatiiix3, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o hahaha jaka pościel,
    nie nie Agata, nawet nie żartuj, w sylwestra to my mleczko ściągamy i pijemy za zdrowie dzieci :D

nick nieaktualny, xpatiiix3, sylvi lubią tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no te chmurki są piękne :) teraz Nastka jeszcze zacznie robic literki i uslyszymy o niej w TV :)

xpatiiix3, Fidelissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ap1526 wrote:
    o hahaha jaka pościel,
    nie nie Agata, nawet nie żartuj, w sylwestra to my mleczko ściągamy i pijemy za zdrowie dzieci :D

popieram :) ale kiedy my sie wreszcie rozsypiemy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:16

• Mag.1990 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka:D już całkiem niedługo heh:D
    i faktycznie to już za chwilę ;)

s6gefkg.png
    v90wa85.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ale dałyście czadu z tym becikowym. Na to drugie sie na pewno nie łapię, ale miałam nadzieję, że na pierwsze się uda. Jak obliczałam z PIT-a to nie było szans. Później liczyłam według tego, co w tym artykule i dalej nic :P Później próbowałam wyliczyć ile mogę mieć zdrowotnego odprowadzanego (te 9%), przy założeniu, ze w PIT jest 7,75%. I wtedy się okazało, że jeszcze troszkę brakuje :P Mój mówi, żebym tak liczyła, żebyśmy dostali :D Ale jak? :D Cholera, chyba pójdę do ZUSu po to zaświadczenie bo napięcia nie wytrzymam :D

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
  • ChciałabymJuż Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Agatko piękny Kącik :) My poki co, mamy wszystko w pokoiku Małego, ale po porodzie T. przeniesie łóżeczko do nas :P Chciał już, ale ja taka nie gotowa.. ;)

dqprupjyo7wwzfuq.png

thgfe6hhvbp6j415.png
‹‹ 1659 1660 1661 1662 1663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ