Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie wlasnie poryczalam i porzarlam z moim. Dupek okichany. Zawsze 15:10 jest w domu po pracy a dzisiaj mi dzwoni 15:13 ze bedzie pozniej. Ja obiad gotowy podany do stolu ale kij zlozylam do garow spowrotem i czekam wraca panicz do domu i wkurzony bo mu babcia zwrocila uwage ze ja siatki z zakypami nosze ( tylko ciekawe kto by zrobil te zakupy) i jeszcze pretensje ze ziemniaki odgrzewane a nie swierze. Potem sie przyrabal ze na internecie w telefonie siedze jakby sam tego nie robil. Peklo cos znowu we mnie. Powiedzialam ze sam siedzi i ma sie nie czepiac i mi odpowiedzial ze przeciez on siedzi i szuka samochodu zeby mi dupe wozic no kurwa jakbym prosila o to. Jakos nigdy nie mialam problemu zeby jechac autobusem czy tranwajem. Przysiegam ze nie wsiade do tego grata jego nawet jak bede rodzic pojade autobusem albo taksowka.
-
nick nieaktualnyOj, Nastka...Te chlopy, myslace inaczej...bezuczuciowcy jedni...
Ale chyba nalezy ich kjrcze zaczac wykorzystywać tak na maxa, a nie po partnersku....to może docenia, ze maja jak w bajce...
Nie odgrzewaj obiadu nastepnym razem! Chce ziemniaki -3kg +obierak w recei jedzie z koksem!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Nastka Optimus dobrze prawi
Caska ja dostalam dwa teraz tez dwa dostane jedne te co każdy dostaje tysiąc i drugie 1,5 tys z tego co mi baba w moprze gadała ja akurat pod koniec miesiąca PESEL będę miała to i na rodzinne się załapie za ten miesiąc to w przyszłym miesiącu wyrównanie będzie akurat przed świętami to będzie na trochęHehe a co do smoka już drugie moje dziecko taki ciąga Marcel od najmniejszego rozm leciał mała tez będzie te smoki używać
nawet na neonatologii po porodzie taki dostała
także ja polecam tylko zależy jak maluch czy mu podpasuje
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitam my po zakupach,sie postawilam i "kupilam" nowy telefon Hippisowi ,bo wszyscy maja smartfony a on biedny stara Nokie mial z klapka...no a ze akurat mi sie abonament konczyl to wzielam nowego Sony Xperia Z3 za free na nowy abonament(wiec teoretycznie mu nie kupilam telefonu),radosci co nie miara
kocham to uczucie jak sprawiasz komus przyjemnosc...teraz juz siedzi w kiblu 20 min i obczaja telefon ha!Kacik Ninjy skonczony moge rodzic.
U nas piekna pogoda zaliczylismy juz spacer,teraz herbatka i kanapa
Optimus ciesze sie ze sobie dogodzilas fryzjerem i manicurem
Pati sliczna ta twoja baletnica
Oto nasza radosna tworczosc(efekt na zywo jest duzo lepszy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:52
xpatiiix3, Agusia ;), ÓptimusPrime, Milaszka, Mag.1990, Marzena27, lkc, santoocha, blue00, zupaztytki, ChciałabymJuż, natasza82, Strupka, misiaczk25, sisiiii, Nata, Fidelissa, Madlen222, anusiaa90, Rybka Nemo, Maga31, Viviana lubią tę wiadomość
-
najprościej to chyba jest tak, że jak się należy rodzinne to także dodatek z tytułu urodzenia dziecka, bo to jest w jednym i tym samym wniosku, także proponuję w urzędzie miasta złożyć dokumenty z wnioskiem o rodzinne i o dodatek z tytułu narodzin dziecka, kiedyś był to na pewno tysiąc złotych, jest na to jakiś czas, może do 6 m-cy życia dziecka? tak strzelam w sumie teraz
ale sobie dogodziłam, kotlecikiem ze szpinakiem, puree i buraczkami zasmażanymi
a takie zakupy targałam do domu, że jak dziś nie urodzę to już mnie nic nie ruszy chyba
czemu tylko mój czop siedzi uparcie?ech
xpatiiix3, AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatko,a czemu sowy,a nie czachy,eh? Ale ladny...
ja tez uwielbiam dawac prezentyOtrzymywac tez,ale tylko brylanty...niestety,tylko raz do roku
Ale wycieczki i wypady tez sie licza jako prezenty,wiec tez uwielbiam!
moj dzis zabieral sie do urzadzenia kacika w sypialni...zabieral sie...no zdjal firamy,pomyl okna,przetarl kurz ze scian,szafy,lampy,listew,ponastawial w calym domu "pulapek" (odkurzacz,szafki nocne i innne - wszystko po srodku przy wejsciu do pokoju),otworzyl piwo i zadowolony zaczal otkrecac parawan w lazience (wtf?)-nie otkrecil,bo jest jakos skomplikowanie przywiercony.Oznajmil,ze lozka malzenskiego nie rozkreca,by umyc wykladzine-po co,poradzi sobie...poplakalam chwilke,machcnelam reka i leze i pachne - czytam Gone Girl
Teraz musze sie oderwac od czytania,bo Prince Charming chce ogladac jakis film na kompie...a balagan...eee tam,pachne @-}-- @-}--
AgataP, Nata, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOptimus za te sowy zaplacilam jedyne 3,50 eur
a nie wiedzialam co z literkami przez miesiac,bo sie koles opierdzielal wiec musialam improwizowac jak te literki przyszly we czwartek,juz kupilam te na allegro i w ogole i potem wsyztsko musialam znieniac,wiec ten kacik jest caly improwizowany a chcialam go juz skonczyc bo wiadomo wicie gniazda mam
na zywo wyglada naprawde ladnie
lez i pachnijnalezy Ci sie
moj hippis juz dzis sam powiedzial ze pieprzy nic nie pije bo sie boi ze zacznie sie w kazdej chwili...a jak na zlosc nic sie nie zaczyna...echhh
a czaszki kroluja w lozeczku,jest kocyk poduszka i ochraniacz na szczebelkiprzesieradla jeszcze nie zakaldam czekam na ostatnia chwile
Agusia ;), Marzena27, ÓptimusPrime, ap1526, santoocha, xpatiiix3, Fidelissa, Madlen222, anusiaa90, Paju, Mamadomina, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Agatka ale pokoik!
pokazuję mężowi
- "zobacz jaki fajny pokoik!"
- "ale śliczny. A kiedy przyjdzie nasza chmurka?"
hahaha nie wiedziałam nawet, że pamięta, że zamawiałam u Naszej zdolnej Listopadówki
Witamy się wieczorową porąPRAWIE cały czas leżę... znajomi wpadli rano, więc i tak jedną ręką (jak K nie widział) posprzątałam łazienkę
upiekłam ciacho... w sumie potem lekki ból brzucha, więc już siedzę grzecznie na dupie eh.
Nastrój pozytywny, czego i Wam moje Kochane na wieczór życzę :*ÓptimusPrime, AgataP, xpatiiix3, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:o hahaha jaka pościel,
nie nie Agata, nawet nie żartuj, w sylwestra to my mleczko ściągamy i pijemy za zdrowie dzieci
popieramale kiedy my sie wreszcie rozsypiemy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 19:16
-
Kurde, ale dałyście czadu z tym becikowym. Na to drugie sie na pewno nie łapię, ale miałam nadzieję, że na pierwsze się uda. Jak obliczałam z PIT-a to nie było szans. Później liczyłam według tego, co w tym artykule i dalej nic
Później próbowałam wyliczyć ile mogę mieć zdrowotnego odprowadzanego (te 9%), przy założeniu, ze w PIT jest 7,75%. I wtedy się okazało, że jeszcze troszkę brakuje
Mój mówi, żebym tak liczyła, żebyśmy dostali
Ale jak?
Cholera, chyba pójdę do ZUSu po to zaświadczenie bo napięcia nie wytrzymam