Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej jak jest zimno na dworze wróciłam z pobrania krwi, zmarznięta na maxa, wyciągnęłam zimowy płaszczyk, w którym zapinam się tylko na jeden guzik hihi, ale zawsze coś
zjadłam śniadanko, wypiłam herbatkę i czekam na pomiar cukru
później spacer na miasto ale to po 12 jak się trochę ociepli, bo się rozchoruję ;/ dziś już mnie boli głowa, gardło... oby nie, jej jak fajnie zaczynamy się rozpakowywać... uświadamiam sobie, ze to już tuż tuż, Viv wyprzedzałaś mnie o 10 dnia a zaraz utulisz córeczkę 
Nie mogę doczekać się poniedziałku
-
Vivi i Nata trzymam kciuki:)
Ana0408 gratuluję
U mnie noc spokojna, kika razy tylko wstałam do kibelka więc git:)
Ale coś śpiąca jestem chyba pójdę jeszcze spać, pogoda do bani, nadal mgły. Paskudztwo.
Viviana lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Vivi powodzenia. W końcu zobaczysz swoje upragnione szczęście:))
Optimus no ja tez czuje jakieś male raczki lub stopki , AZ chciałoby się je wycalowac:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:13
ÓptimusPrime, Viviana lubią tę wiadomość
-
kurcze wyparzalyscie juz może te wszystkie buteleczki smoczki itd.? Bo mnie zaraz szlak trafi włożyłam dosłownie na 3min do wrzątku i smoczki ok butelka też a nakładki na sutki i takie kolko na butelkę zzolklo nie podoba mi się to co ja zle zrobiłam?
-
Nakładek na sutki nie kupowałam, resztę wyparzałam w ten sposób, ze zagotowałam wodę, włożyłam wszystko do garnka, gotowałam ze 3 minuty, wyjęłam i u mnie ok.natasza82 wrote:kurcze wyparzalyscie juz może te wszystkie buteleczki smoczki itd.? Bo mnie zaraz szlak trafi włożyłam dosłownie na 3min do wrzątku i smoczki ok butelka też a nakładki na sutki i takie kolko na butelkę zzolklo nie podoba mi się to co ja zle zrobiłam?
-
Kochane melduje ze dzisiaj o 8:25 przyszedl na swiat nasz synek. Jest cudowny ma 52cm i wazy 2960. Pomimo bolu strasznego i wakum jestem szczesliwa
))
Agusia ;), natasza82, sisiiii, izia, Madlen222, Fidelissa, Lavendula, Eve, blue00, xpatiiix3, ChciałabymJuż, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, Milaszka, Viviana, Strupka, ewelina_d, zupaztytki, Mamadomina, misiaczk25, Lafar_ra, marynka, Isia14, Mag.1990, Marzena27, mada_lena, Paju, lkc, dynamiczna, ap1526, kittykate, anusiaa90, KUNIAK, Amnezja, Dotty84, Maga31, FK81, niecierpliwa21, e_v_e, sylvi, Evik, karmelek, Agata92, Ninusia, KasiaKa lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:Kochane melduje ze dzisiaj o 8:25 przyszedl na swiat nasz synek. Jest cudowny ma 52cm i wazy 2960. Pomimo bolu strasznego i wakum jestem szczesliwa
))
Nata gratulacje z całego serducha, szybko poszło
cieszę się, ze już jesteście po, a ból podobno szybko się zapomina, zdrówka dla Was 
Nata lubi tę wiadomość
-
Wow!!!
Nata gratulacje! Dużo zdrówka dla Was! Dawaj foteczke Kazika.☺
Vivanka trzymam kciuki, super ze dobiegł koniec Twej ciąży i ze bóle wszelakie odejdą. O 11 bede o Tobie myśleć.
Gratuluję nowej mamusi.
Madalenka ja obrączkę założyłam dopiero 2 dni temu także czekaj cierpliwie. ☺
A ja znowu karmie....
Viviana, mada_lena, Nata lubią tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:Wiecie co.. a propos tego woombie to też się zastanawiałam, ale podobno to nie jest najlepsza rzecz dla bioderek. Nóżki muszą mieć dużo przestrzeni, zeby maluch nie miał problemu z bioderkami. nie moze miec ich unieruchomionych, albo malo miejsca na ruszanie, a w tym woombie tak jest. Jest całemu bardzo ciasno. Myśle, ze lepsze są takie co u góry się opatuli, a na dole nózki moga wierzgać

Nie zgodzę sie
ono jest w kształcie orzecha na dole jest duzo miejsc a na nóżki i materiał zaskocZył mnie tym że jest bardzooo rozciągliwy, trzeba pamietać ze pierwszego Woombie używa sie do 6 kg potem kupuje sie większy. W tym większym mozna już uwolnic rączki
Dotty84 lubi tę wiadomość

[/url