Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ana gratulacje córeczki!!
Viv jejuuu to już!! Trzymam kciuki!! Chyba jestem bardziej podekscytowana od Ciebie
Nata jak z Tobą Kochana? Aaa doczytałam! GRATULACJE!!Cudownie
Sisi mi twardnieje bardziej jak na plecach spie. Na boku spoko. Ale moj organizm już nie moze wytrrzymać spania na lewym boku. no i czesto sie czuję jak na podnośniku, jakby mały nozke prostował i odpychał brzuch od łóżka
A w ogóle to nie wiem czy coś mnie rozkłada czy to po nieprzespanej nocy, ale powieki mi opadaja i chyba pójdę spać. Pół nocy tlukłam się po łóżku, bo znów już miałam dośc spania na lewym boku. Ostatecznie wylądowałam na prawy i obudziłam się przez to z bólem nerki. Na szczęście już przeszdł. Niedługo będę musiała lewitować a nie leżeć.
No nic, idę się położyć, choć się boję, że jak wróce to już połowa będzie rozpakowanaNormalnie nie można Was zostawić ani na minutke
Fidelissa, Viviana, sisiiii, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nata gratuluję
Dziękuję za wsparcie jestem jakas spokojna jak na mnie. Myślcie o nas i by Mala byla zdrowa a reszta się ułoży.Agusia ;), Fidelissa, Lavendula, natasza82, ewelina_d, Rybka Nemo, Madlen222, Strupka, xpatiiix3, mada_lena, Paju, sisiiii, anusiaa90, Milaszka, Nata lubią tę wiadomość
-
Milaszka wrote:Haha ja pewnia zapakuje w woreczek z IKEII i podpisze
MilaszkaNormalnie jeszcze zainwestuje w te woreczki
Taka reklama!! powinni Ci odpalić coś od sprzedaży
Vivianka na pewno wszystko będzie super!!Masz nasze wsparcie kciukowe i modlitewne i każde inne też
Tylko daj znać po wszystkim, żebyśmy tu z ciekawości nie padły
Viviana, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa, co tu się dzieje!
Nata, Ana, gratulacje mamuśki! Dużo zdrówka dla Was i Waszych pociech
Vivi, no nareszcie wiesz na czym stoisz! Będę o Was myśleć. Trzymaj się i bez stresu!
Hehe, ja też mam wszystko popakowane do torebek ikeowskich. Normalnie jak się otworzy torbę do szpitala to sam plastik wystajeViviana, ChciałabymJuż, Milaszka, Nata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Belly mnie ogłupia. Suwaczek pisze co innego. To mam skończone 38 tyg ciazy czy zaczynam 38? Termin niby na 11.11. Hmmmm
ja korzystam z niego,bo u mnie tez wszystko co innego pokazujeFidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Belly mnie ogłupia. Suwaczek pisze co innego. To mam skończone 38 tyg ciazy czy zaczynam 38? Termin niby na 11.11. Hmmmm
A belly nic nie przyspiesza, ani nie zawyża, i też dobrze dzieli na miesiące i trymestry, tylko wg międzynarodowych standardów, a nie polskich sprzed 50 lat.
misiaczk25, Fidelissa, Marzena27, Amnezja, Paju, Dotty84, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość