Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja w nocy sama do lazienki poszlam. A łazienka na korytarzu. Ciężko ake staram się ruszać. Dzis dopiero pozwolą na kąpiel. No i tęsknię do córci mało ją widziałam aż się zaczyna zbierać na płacz mam nadzieje ze mi ją już dadzą dziś bo mi serce pęknie. Chcę tez już przystawiac ją do piersi wczoraj tak słodko ciumkala
Czekam na kolejne mamusie rodzic dziewczynyMilaszka, Rybka Nemo, mada_lena, natasza82, Madlen222, Lavendula, Goplana, Agusia ;), sisiiii, Fidelissa, ChciałabymJuż, lkc, karmelek, anusiaa90, Lafar_ra, Isia14 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja od godziny na izbie. Wody odeszly mi o 4 rano. A miałam taki fajny sen
Milaszka, ÓptimusPrime, Goplana, Agata92, Rybka Nemo, mada_lena, xpatiiix3, FK81, zupaztytki, natasza82, misiaczk25, Madlen222, Marzena27, santoocha, Lavendula, ewelina_d, nata1987, Dotty84, Ninusia, Agusia ;), sisiiii, KUNIAK, Fidelissa, ChciałabymJuż, lkc, karmelek, e_v_e, Strupka, anusiaa90, Amnezja, Lafar_ra, Maga31, Mamadomina, blue00, AgataP lubią tę wiadomość
-
Skurcze juz co 2 min mam nadzieję że pójdzie szybko..
Milaszka, ÓptimusPrime, Goplana, Agata92, Rybka Nemo, xpatiiix3, FK81, natasza82, Madlen222, Marzena27, santoocha, Lavendula, KUNIAK, ChciałabymJuż, lkc, anusiaa90, Lafar_ra, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKa oby poszło szybko!
za nocnie mogłam wogole spać o oddychaniu nie ma mowy!czuje się jakbym maraton przebiegła leżąc w łóżku. Wory pod oczami i na Dodatek mały rusza się całą noc co też spania nie ułatwia. Wrrr tylko spokój mnie może uratować!
udanego dnia dziewczyny![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jestem na porodówce. Mąż ze mną.skurcze bardzo częste ale da się wytrzymać.
mada_lena, xpatiiix3, Agata92, FK81, Rybka Nemo, ÓptimusPrime, natasza82, Madlen222, Lavendula, Agusia ;), sisiiii, Fidelissa, ChciałabymJuż, lkc, e_v_e, anusiaa90, Lafar_ra, Maga31, Mamadomina, blue00 lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:Madalenka karmisz? Ja właśnie karmie Julka, zaraz zabieram się za Lenke. Zauważyłam że moje cwane dzieci lubią przy piersi przebywać bardzo, nawet jak juz nie jedzą to trzymają skutek w buzi a jak chce wyjąć to raptem zaczynają ssać, małe cwaniaczki.
Madlen my dopoero po karmieniu. Dzisiaj chwilke pozniej sie gwiazda obudziła.
Wczoraj wieczorem mała bolał brzuszek. Wydaje mi sie ze zaparcie. Podałam jej dodatkowo cieplej wody, poszła kupka i jak reka odjął. No ale zjadła pozniej niz zawsze i dzisiaj znow godziny przestawione. Chyba odpuszcze sobie ten schemat co 3 h. Bede jej dawać kiedy zasygnalizuje. Ladnie juz przybrała, codzienny wzrost wagi jest.
Haha moja tez tak cwaniakujeniby juz śpi, a jak ja ruszysz to zaczyna ssać
possie 10s i znow odpływa
Czasem wystarczy jej tylko zapach i przytulenie do cycusia i juz spi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 06:54
Madlen222, Marzena27, Goplana, Fidelissa, ChciałabymJuż, Amnezja, Maga31 lubią tę wiadomość
-
He to ja mam inne dziecko My właśnie się karmimy, bo wstała tylko raz o 3
a je max. 10min właściwie to polega prawie na samym przelykaniu bo pociąga parę razy i leci samo i do łóżeczka przewijanie przed karmieniem ,kupy nawet nie przewinjam jak zaśnie to nie ruszam ,bo nie ma po co pupcia śliczna różowa gładka, a zresztą w trakcie i zaraz po mi nie robi kupy tylko tak jak się przebudził albo jak juz śpi sobie machnie
Ale jaja KasiaKa powodzenia ;**mada_lena, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzien dobry!!
Dziewczyyyyny czego juz nie spicie?;p
ja juz po kawie, bulki kupilam, zjebke dostalam od pani, ze szastac stówą o 7 rano w piekarni nieladnie bo nie ma jak wydac;p. jeszcze sie nie dobudzilam.
To ktora dzisiaj rodzi?Agusia ;), ChciałabymJuż, lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny