Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati tez bede trzymac kciuki jutro za Was.
Leze w lozku i jem rzodkiewki...)
Dzisiaj znow moj glupi pecherz zastrajkowal..ale juz jest lepiej. Moja kruszynka faktycznie jest malenka bo przemieszcza sie we mnie jak tylko chce. Teraz rozciaga mnie na boki.. czuc to wyraznie jak cholera. Może w końcu się namysli i wyladuje glowka w dol bo pora najwyzsza..
Nie chce cesarki ; (ÓptimusPrime, xpatiiix3, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
o lambada haha
Goplana jak słodkofajnie, że już w domku
ja full serwis kupowy w matce polce przeszłam, lewatywka była, w jakims kurna składziku mi robiła babeczka, niefajne to, ale jak kogoś samo łapie to chyba się automatycznie czyści bez tych zabiegów, a po porodzie czopek, bo nie mogłam się załatwić, żebym wiedziała, że te czopki takie cudo to bym wcześniej wołała
i fakt cegły z belli jedynie, ściskamy nóżkami i chodzimy jak półżywe kaczuszki wszystkie
znak rozpoznawczy
ciąża i poród to jednak człowieka sponiewierać potrafią
oddział poporodowy wyglądał jak na halloween hehe
takie łaziły jak z filmu ring
wow no nie wierzę, że Juli tel ukradli, co za ....
Pati jakie Niunia ma oczyska wyraźne i mądre
u nas się szło do przychodni wypełniało deklarację wpisywało nazwisko lekarza, ale później i tak nas przyjmował kto akurat był, zazwyczaj nie robili problemów i przyjmowali z marszu, o szczepieniach przypominali, wpisywali kiedy mniej więcej kolejne ale listów nikt nie słał i nie dzwonił w tej sprawie, wizyty domowe niby były, ale jak dzwoniłam to mówili, że lekarz zajęty bardzo, pacjentów ma i lepiej żebym w taxi wsiadła i przyjechała, a co do nagłych wypadków mieliśmy medax bodaj, taka doraźna pomoc świąteczna, ale nie byliśmy nigdy, za to na pogotowiu tak
wszystko free póki nie idziesz prywatnie
w tamtej ciąży miałam wstręt tylko do rzodkiewek heh, przypomniałaś miteraz bym pojadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 00:01
ÓptimusPrime, lkc, xpatiiix3, FK81, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
jedynie co, (bo zmienialiśmy przychodnię) warto truć tyłek żeby kartę szczepień wysłali do nowego lekarza, adres podać dokładny, bo jak przyszło u nas do szczepień to się okazało, że mimo iż zgłaszałam ktoś zaniedbał i czekaliśmy, termin przesuwali
-
Ja po pionizacji. Najgorsze mldosci po ogolnym bo szarpie brzuch. Fajna położna pomaga. Aby juz malej nie dali bo mam spac a ja nie mogę ho myślę o niej. Mam nadzieję że codziennie będzie lepiej.
Madalena dziękuję za rady wdech i wydech pomagająap1526, ChciałabymJuż, Madlen222, lkc, mada_lena, xpatiiix3, natasza82, Marzena27, sisiiii, Ninusia, Agusia ;), Fidelissa, karmelek, anusiaa90, Lafar_ra, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Wracajac do tych szczepionek, http://marucha.wordpress.com/2014/03/06/zwiazek-szczepien-z-autyzmem-udowodniony/ artykul potwierdzajacy ze rtec powoduje autyzm u dzieci. Niestety prawfa znam chlopca z autyzmem, u ktorego autentycznie wywolalo szczepienie.... Wiec trzeba sprawdzac sklad szczepionek i unikac tych z tiomersalem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 00:27
-
Vivianka super że sie tam troszczą o was. Na pewno z dnia na dzień będzie coraz lepiej:-)
A powiedzcie mi dziewczyny czy orientujecie się czy można zapisać dziecko prywatnie do jakiejś przychodni z takim pakietem żeby pediatra do małego przyjeżdżał w razie czego w dzień i w nocy? Bo jak się opiekowałam jednym małym jakieś 7 lat temu to jego mama miała taką kartę z nr tel. I nr klienta. Wystarczyło podać i przyjeżdżali do małego bez względu na porę. Takie jakby ubezpieczenie na dziecko. Matka pracowała w jakimś szpitalu ale to chyba miała prywatnie. Tylko nie pamiętam co to było. A ułatwienie duże bo nie trzeba jeździć z dzieckiem jak chore i czekać w kolejkach.Viviana lubi tę wiadomość
-
caśka wrote:Wracajac do tych szczepionek, http://marucha.wordpress.com/2014/03/06/zwiazek-szczepien-z-autyzmem-udowodniony/ artykul potwierdzajacy ze rtec powoduje autyzm u dzieci. Niestety prawfa znam chlopca z autyzmem, u ktorego autentycznie wywolalo szczepienie.... Wiec trzeba sprawdzac sklad szczepionek i unikac tych z tiomersalem.
kurcze dobrze wiedzieć co dokładnie w tych szczepionkach jest nie tak. Ja kupiłam ten engerix bo położna mówiła ze lepsza ale nie wiedziałam dlaczego. Po prostu zaufałam. Teraz przynajmniej wiem co sprawdzać.
-
Madalenka karmisz? Ja właśnie karmie Julka, zaraz zabieram się za Lenke. Zauważyłam że moje cwane dzieci lubią przy piersi przebywać bardzo, nawet jak juz nie jedzą to trzymają skutek w buzi a jak chce wyjąć to raptem zaczynają ssać, małe cwaniaczki.
ÓptimusPrime, Goplana, lkc, ap1526, mada_lena, natasza82, Lavendula, sisiiii, Agusia ;), Fidelissa, anusiaa90, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Madlen - i mój cwaniaczek przysnął, a mój szalony cycek zalał mu kolejną czapkę i wszystko dookoła łącznie z moim ubraniem
na chwilę się zagapić nie można
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 04:22
Madlen222, Fidelissa, ChciałabymJuż, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Póki co zrezygnowałam z laktatora, mały na szczęście jest takim regularnym głodomorem ze wystarcza mi przystawianie go co 2-3 godziny, a ponieważ liczymy od początku karmienia, to pomiędzy jednym opróżnianiem a drugim wychodzi właściwie 1,5 do max 2 godzin.
Teraz się boje laktatorow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 07:54
ÓptimusPrime, lkc, sisiiii, Fidelissa, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha ha. Ja mimo że karmie piersią to i odciagam, w innym przypadku chyba by mi cycki eksplodowaly. Tak w ogóle to stwierdzam, że te wkładki laktacyjne to gówna jest, jak np. W nocy zmieniam pozycję to wkładki nie i takim oto sposobem sutek ucieka poza wkładkę i koszula mokra. Masakra.
Goplana do kiedy zamierzasz karmić piersią?
Jak długo Twój synek je jednorazowo? No i co ile wstajesz do niego?