Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataP wrote:moj bol krzyza poszedl sobie w las...no coz to jeszcze nie dzis,toz to nie Halloween co nie..
AgataP, Fidelissa lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Witamy!
Dziś Wyszliśmy do domu i wydaje mi się że tylko dlatego, że tak im trulam dupe
w piątek i niedzielę na ktg.
We wtorek na oddział a w czwartek mamy termin. Chyba sobie daruję ten wtorek i pójdę dopiero jak będę rodzić. Bo i po co mam tam iść skoro NIC nam nie jest.
Mały waży 2750g, czyli przybiera ok.150g tygodniowo wydaje mi się, że ok.
Lekarka mówiła ze raczej urodzi się ok. 3000-3100g, jeden z wymiarów główki ma mniejszy Ale jak spojrzała na mnie to mówi że bedzie miał pewnie mój kształt głowy.
Ogólnie nie jest źle.
Więc nadal nie wiem po co mam się kłaść już 4!
Mam nadzieję, że urodze w przyszłym tygodniu.
santoocha, Marzena27, e_v_e, ChciałabymJuż, Agusia ;), lkc, AgataP, Goplana, Maga31, Fidelissa, Rybka Nemo, zupaztytki, ap1526, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Vivianka na pewno Amelka jest pod dobrą opieką. Twoje serducho pewnie pęka z żalu, ze nie masz maleństwa przy Tobie, ale już niedługo tak będzie
Będziesz ją mogła tulić, całować i karmić
A ja tak jeszcze z innej parafii.. a propos tych moich wczorajszych płytek krwi. Czy one się po porodzie odnowią? W sensie podniosą się na nowo czy już tak będę miała mało? -
Paju wrote:Witamy!
Dziś Wyszliśmy do domu i wydaje mi się że tylko dlatego, że tak im trulam dupe
w piątek i niedzielę na ktg.
We wtorek na oddział a w czwartek mamy termin. Chyba sobie daruję ten wtorek i pójdę dopiero jak będę rodzić. Bo i po co mam tam iść skoro NIC nam nie jest.
.lkc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caśka wrote:Hej ja po wizycie synu waży 3065 g, ma wodniaki niewielkie w obu jądrach, czy któraś spotkala sie z tym problemem u swojego syna, bo nie wiem czy sie martwic. Gbs oddany do labo.
Moj tez ma wodniaki, podobno nie ma czym sie przejmowac. Zazwyczaj wchlaniaja sie samoczynnie ale trzeba zwrocic uwage pediatrze ze sa zeby obserwowal. -
Agusia ;) wrote:Słodkie mamy, dziś w promocji kupiłam mandarynki, mmmm pycha zjadłam właśnie jedną, można czy nie można?
bo już zbrzydły mi jabłka i gruszki na zmianę
Gratulacje dla nowo rozpakowanych
Agusia byłam wczoraj na wizycie u diabetologa i nic o okuliście nie mówił.
Co do mandarynek myślę że z umiarem można .
Ja też już na jabłka i gruszki nie mogę patrzeć i przerzuciłam się na grejfruty sweete. -
caterina wrote:Witam ciężarówki i mamuśki.
Gratulacje dla nowo rozpakowanych
Agusia byłam wczoraj na wizycie u diabetologa i nic o okuliście nie mówił.
Co do mandarynek myślę że z umiarem można .
Ja też już na jabłka i gruszki nie mogę patrzeć i przerzuciłam się na grejfruty sweete.zjadłam 3 sztuki i cukier dobry, w ogóle dziś analizowalam moje wyniki glukozy na czczo z laboratorium i spadają
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Tak jak Opti napisała 4500g ale ponoć teraz usg będzie robione na lepszym sprzęcie i dziewczynie z sali tego samego dnia wyszła waga 200g wieksza niż na tym izbowym:). Oby u mnie się pokryła i chyba nie zaryzykują sn tylko zrobią cc. Tak przynajmniej sugerują położne.
AgataP, Agusia ;), ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Dżizys krajst ! podziwiam, że zastanawiasz się nad porodem SN.
Nie zastanawiam się. Ja chcę cc. Nie jestem aż tak odważna:) tylko nie wiem czy ta waga bedzie dla nich wskazaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 18:06
AgataP, Agusia ;), niecierpliwa21, Fidelissa, Rybka Nemo lubią tę wiadomość