Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelek będziemy tu myśleć o Tobie i trzymać kciuki!! No jakoś wcale się nie dziwię, ze się stresujesz. Chyba tylko nienormalny by się nie denerwował. Ale będzie dobrze
I myślmy o najważniejszym! Bedziesz trzymała niedługo maleńką na rękach
Powodzenia kochana!
karmelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Wariuje mam ochotę na coś nie wiem na co ,nie chce mi się do sklepu iść ;oo
A i Marcelo chodzi od jakiegoś czasu i tak fajnie mówi slodkim glosem do mnie mami, maaaaamo albo mamciucudowne uczucie
uhehe tylko ze wiecznie cos chce i potrafi chodzić i maaaamo, mamo mamo.. I tak w kółko ;P no i słodki przytula się zrobił jeszcze się tam smyrka trochę, ale co raz mniej mała jak tylko śpi to jemu cala uwagę poswiecam ,sporo się z Nim bawie ,chyba ze sam chce,rozmawiamy sporo
dzisiaj skakał z łóżka niedaleko malej i ja do Niego mowie uwazaj nie skacz tak bo sobie krzywdę zrobisz, dlaczego taki lobuziak jesteś i się smialam z Nim a ten: mamciu, nie wiem no
a jak ja śmiechem walnęłam ;p
Caska chłopcy często maja wodniaki one się wchłaniają
Pati!! Cos dla Ciebie
https://m.youtube.com/watch?v=aOLxQGLJouIxpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa, dziewczyny, po wizycie EUFORIA!!!
Nasz okruszek waży 2718g! Przez miesiąc przybrał prawie 1kg, jestem z niego taka dumna! Teraz już wszystko musi być dobrze:) Lekarka mówi, że do 3 kg spokojnie dobije
Za tydzień idę na pierwsze ktg, na razie brak rozwarcia, przepływy w normie, łożysko III stopnia (ale to już prawdopodobnie czas na jego starzenie się). Powinnam dotrwać do terminu ccanusiaa90, Mag.1990, ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, xpatiiix3, natasza82, lkc, sisiiii, AgataP, Rybka Nemo, Marzena27, karmelek, e_v_e, sylvi, Madlen222, Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati,no Marcelek cudenko!
Karmelek,kciuki za jutro!
Ja po ktg, skurczy standard brak,juz w szpitalu mialam wiecej az 20,dzis to 6-8...
Ale znowuz mam b malo tych wod 6 chyba,przeplywy tez dziwnie bo gdzies powyzej normy,gdzies na granicy,a gdzies ponizej.Troche gin sie zmartwila...ja troche tez...nie wiem,co myslec,niby ok,ale nie ok...eeeehhhhxpatiiix3, lkc, karmelek lubią tę wiadomość
-
My po wizycie. 3200g
Szyjka trzyma - moje drugie imię to Żyrafa
Brzuch "już porodowy" jak to określiła gin, Pyza niziutko, wstawiona
Na KTG jeden 80% skurcz, którego w ogóle nie czułam.
Łożysko młode, przepływy OK.
Nakaz seksu, mogę biegać, ćwiczyć, ruszać się - nospa 3xdziennie. Żadnego magnezu.
Daje mi 1-1,5 tyg na wykurzenie Młodej.
Pyza ma wałeczki tłuszczyku na pleckach, dłuuugie nogi i jest "kudłata" - więc chyba wiem skąd koleżanka Zgaga - wierząc przesądom
.... to dzieje się naprawdę...
Chowam ubranka do nowiutkiej szafy - Tatko szczęśliwy skręca łóżeczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:31
Mag.1990, ChciałabymJuż, xpatiiix3, blue00, lkc, ÓptimusPrime, sisiiii, AgataP, Rybka Nemo, zupaztytki, santoocha, Marzena27, karmelek, anusiaa90, sylvi, ap1526, Madlen222, Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zupaztytki super! Gratuluję
Rzeczywiście ładnie Igorek przybrał na wadze
Lavendula to mamy się spodziewać, ze niedługo Ty..?
Ja jutro mam wizytę ostatnią u ginki. Później już tylko w szpitalu. Jestem meeeega ciekawa jak mój maluchzupaztytki lubi tę wiadomość
-
Obiecane zdjęcia:)
Tutaj wściekłe głodomorki po kąpieli:
oraz małe kombinatorki
lece Was nadrabiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:45
ÓptimusPrime, Lavendula, Mag.1990, ChciałabymJuż, sisiiii, madziulka112, lkc, izia, Agata92, Lafar_ra, natasza82, AgataP, Mamadomina, xpatiiix3, zupaztytki, santoocha, maaartinka, Milaszka, staraczka83, blue00, Marzena27, karmelek, KUNIAK, anusiaa90, misiaczk25, e_v_e, Dotty84, sylvi, ap1526, Ninusia, Agusia ;), Camilia, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen,no sliczne!!! Takie troche male zlosniki,co?
Slodziaaaaakiiii :-*
Ale jak na razie wygladaja zupelnie inaczej,czy sie myle? Nie sa podobni,co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:50
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
ChciałabymJuż wrote:zupaztytki super! Gratuluję
Rzeczywiście ładnie Igorek przybrał na wadze
Lavendula to mamy się spodziewać, ze niedługo Ty..?
Ja jutro mam wizytę ostatnią u ginki. Później już tylko w szpitalu. Jestem meeeega ciekawa jak mój maluch
bez kolejki wpychać się nie będę
Na naszej liście jestem chyba na 12 pozycji - ale tak za tydzień - no może z haczykiem, to bym chciała, żeby Pyza była już z nami -
Dziewczyny moja szefowa urodziła dziecko ważace 4,9 kg I powiedziała że była zadowolona z porodu. Moja szwagierka urodziła dziecko 4,200 i musieli wyciągać go vakum. Moja siostra męczyła sie kilkanaście godzin zanim zdecydowali że maluch (4.100kg) jednak musi urodzić sie przez cesarke. Myśle że nie ma reguły...ale najbezpieczniej pewnie cesarka. Moim zdaniem powinni brać pod uwagę przedewszystkim zdanie rodzącej bo to ONA ma urodzić swojego dzieciaczka.
Ja ostatnie usg miałam w 25 tyg ciazy nie wiem ile moje dziecko wazy patrząc na brzuch to pewnie gigant i nie wiem ile bedzie ważył nikt tego nie sprawdzi, jestem skazana na porod naturalny a gdy mały nie wyjdzie to dopiero cesarka. Dla mnie to głupota męczyć sie ileś godzin a potem i tak cesarka. Każda rodząca powinna mieć prawo wyboru... -
Karmelek na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki:))
Zupaztytki- widzisz a tak się martwilas, a Igorek tak ładnie przybiera:) Będzie chloptas taki jak powinien byc . A do CC jeszcze Ci trochę zostało,to na pewno do 3 dobije jak nie więcej:))
Madlen222 jakie slodziaki z nich. W sam raz do schrupania:))
Madlen222, zupaztytki, karmelek lubią tę wiadomość
-
Jestem za porodem sn, ale jak dziecko sporo waży, to nie powinni zmuszać kobiety do sn, bo to tylko bardziej stresuje. I wcale nie pomaga. Lepiej i bezpieczniej zrobić cesarkę, no chyba, że kobieta się upiera, ze da radę.
Agata92, Agusia ;) lubią tę wiadomość