Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Opti nie martw się. Zostało Ci jeszcze tak niewiele, że na pewno dasz radę
myślę, że dziewczyny mają rację. Jeśli byłoby coś poważnego to wylądowała byś w szpitalu a tak ona chce tylko mieć Cię pod kontrolą. Głowa do góry:)
Co do ilości wód to się o to nie martw. Ja 3 tygodnie temu miałam AFI 9 a teraz mam 30 i wielowodzie:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 20:59
ÓptimusPrime, nata1987 lubią tę wiadomość
-
Optimus idź do lodówki i zaserwuj sobie ogromna porcje lodów z duża ilością czekolady rozsiądz sie wygodnie i delektuj smakiem
nie stresuj sie nie masz czym. Moze faktycznie lepiej nie robić usg i nie wiedzieć nic o łożysku, przepływach... Dla mnie t czarna magia ale za to jestem spokojna. Napewno bedzie dobrze !!! Zobaczysz już niedługo bedzies tulic dzidzie i śmiać sie z twoich lęków
ÓptimusPrime, Milaszka, Agusia ;), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarol gratuluje,a ja od jakiejs godziny mam regularne spiecia macicy,nie wiem co ile bo nie odliczam ale tak na oko co jakies 2-3 minuty,nie sa bolesne ale czuje,ze bardzo podciagaja mi szyjke tak jakby do gory,moze to dlatego,ze zmolestowalam sutki hehehe
ÓptimusPrime, ChciałabymJuż, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOptimus nie martw sie tak jak dziewczyny pisza gdyby bylo cos bardzo nie tak to by Cie nie wysylala do domu tyko do szpitala,spokojnie bedzie dobrze,juz koncoweczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:09
ÓptimusPrime, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
Karol ogromne gratulacje! no to mamy dzisiaj dzień lekkich porodów, hah oby same takie!
Opti, zastanawiam się czy masz możliwość podjechać na IP jeśli czujesz się mocno zaniepokojona, ale do innego szpitala niż tam, gdzie Pani Zdrowa? też jestem zdania, że nawet prywatny lekarz nie wypuściłby Cię z gabinetu bez skierowania na patologię, gdyby coś było źle, ale rozumiem też, że się martwisz. Ważne teraz, abyś była spokojniejsza i na to trzeba znaleźć sposób.ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Optimus wrzuć na luz, czekolada i dobra książka ;* trzymaj się ;*
A u Julii decyzja ,że za tydzień rodziWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:11
ÓptimusPrime, Marzena27, lkc, Mamadomina, Milaszka, anusiaa90, ap1526, Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnynata1987 wrote:Optimus idź do lodówki i zaserwuj sobie ogromna porcje lodów z duża ilością czekolady rozsiądz sie wygodnie i delektuj smakiem
nie stresuj sie nie masz czym. Moze faktycznie lepiej nie robić usg i nie wiedzieć nic o łożysku, przepływach... Dla mnie t czarna magia ale za to jestem spokojna. Napewno bedzie dobrze !!! Zobaczysz już niedługo bedzies tulic dzidzie i śmiać sie z twoich lęków
Wlasciwie sie zgodze,lepiej czasem nie wiedziec....
A ciesze sie,ze Jula za tydzien rodzi!Trzymam za Nia kciuki mocno!!!
Eeeeeh,musze sie rozluznicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:16
xpatiiix3, nata1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:Optimus nie martw sie tak jak dziewczyny pisza gdyby bylo cos bardzo nie tak to by Cie nie wysylala do domu tyko do szpitala,spokojnie bedzie dobrze,juz koncoweczka.
No zaraz umre ze smiechu!Koncoweczka??? I to mowi pannica,ktora juz jest prawie w 41tyg i nic
A i moj powiedzial,ze dziecko moje stwierdzilo,ze bedzie zimowac w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:19
lkc, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
martinka
Kurde za chwilę to i ja będę miała ochotę
Do nas można zamówić z kfc coś
Ja przez pierwszy trymestr ciaży się fatalnie czułam, wieczne mdłości, osłabienie i w ogóle, ale miałam cały czas chcicę na big maca, albo twistera z kfcNie jadłam, ale czasem myślałam, że padne, taki ślinotok dostawałam na samą myśl o tym
lkc, Mag.1990, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Optimus musi byc ok u Ciebie, tak jak pisza dziewczyny , a poza tym to przeciez Pani Zdrowa jest
Madlen... co ja moge napisac.. tylko to co reszta. sliczne slodziaki!
Karmelek - trzymam kciuki jutro.
Karol - gratuluje i zazdroszcze tempa ! blyskawiczne!ÓptimusPrime, Madlen222, karmelek lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
ChciałabymJuż ja któregoś wieczoru w pierwszym trymestrze miałam ochotę na pizze z pieczarkami:D zamówiłam dużą - zjadłam ją za raz, po czym ją oddałam z siebie - ale zachcianka w pełni zaspokojona;D
Ale ogólnie pierwszy trymestr spożywczo miałam zachcianki i mogłam je spełniać bo mój M. był na szkoleniu, które skończył w czerwcu - tak to w domu był tylko na weekendy, więc gotowałam, kupowałam tylko dla siebie i mogłam jeść co chciałam i nikt dziwnie nie patrzyłChciałabymJuż, maaartinka, lkc lubią tę wiadomość
-
Mag.1990 wrote:ChciałabymJuż ja któregoś wieczoru w pierwszym trymestrze miałam ochotę na pizze z pieczarkami:D zamówiłam dużą - zjadłam ją za raz, po czym ją oddałam z siebie - ale zachcianka w pełni zaspokojona;D
Ale ogólnie pierwszy trymestr spożywczo miałam zachcianki i mogłam je spełniać bo mój M. był na szkoleniu, które skończył w czerwcu - tak to w domu był tylko na weekendy, więc gotowałam, kupowałam tylko dla siebie i mogłam jeść co chciałam i nikt dziwnie nie patrzył
Mój na szczęście zaspokajał moje zachciankiBo ja nie byłam w stanie wejść do kuchni, nie mówiąc o otwarciu lodówki
Ale z drugiej strony to on mnie hamował przed BIG MAC-iem a taaaaaaaaaaaaaką miałam ochotęCholera