Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ChcialabymJuz to niesprawiedliwe!! Do nas nie dowoza.. Chyba będę musiała zamówić prywatna taxi czyli mojego M:) ale nie wiem o której będzie jechał do domu.. Kurde no a jechalismy od gin i sto razy pyt czy się zatrzymać w mc bo jest po drodze to ja dzielnie nie chciałam bo nie bede jeść po 19.. A teraz mi spinka cieknie.. I nie pomogło zjedzenie 15 mandarynek
ChciałabymJuż, lkc, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuzia Julii juz 3150 wazy
ChciałabymJuż, maaartinka, Mag.1990, Marzena27, Mamadomina, Lavendula, blue00, misiaczk25, AgataP, natasza82, anusiaa90, lkc, sylvi, Rybka Nemo, ap1526, Ninusia, Agusia ;), Fidelissa, Agata92, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
martinka ja tez sobie zawsze w brodę plułam jak dzielnie odmawiałam
a później myślałam sobie, ale ja głupia jestem
Ale jakoś wytrwałam całą ciążę bez Big Maca :o Szok
A co do mandarynek, to faktycznie ciężko nimi zastąpić hamburgeralkc lubi tę wiadomość
-
martinka może u Ciebie dopiero się zaczynają zachcianki
Niech się strzeże Twój M.
Super, że u Julii wszystko oki maleństwo ładnie przybiera
Optimus dobrze mówią dziewczynyZ pewnością by Cię nie puściła ginka do domu jakby coś było nie tak, więc możesz odetchnąć
Chce mieć Cię pod kontrolą i tyle
A co do mega bolących ruchów to się nie dziw
W końcu Piłkarzyk!
Choć mój też nie pozostaje dłużny. Oj nieraz daje popalić. Czasem mi się wydaje, że po prostu nogę wyciągnie przez brzuch. Aż niesamowite, że skóra może się tak rozciągać.
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
Kochane, pod koniec kopniaki powinny zwolnić.
Ja wczoraj już na ktg myślałam żeby jechać, bo tak mało się ruszał, ale zjadłam porządną kolację, "zrelaksowałam się" przed filmem i poruszał się dopiero.
Dziś trochę bardziej aktywny, ale to już nie jest ta aktywność co np tydzień temu.Maga31 lubi tę wiadomość
-
Haha trzeba mu dac trochę popalić zeby tez zapamietal ciaze
Oj tak dziewczyny mój maly tez potrafi tak się wyciągnąć lub kopnąć ze nie wiem skad on taka sile ma.. Czasami jak się chce przeturlac z boku na drugi bok to czuje opór i boje się ze uszkodze dzidzie jak się poloze bo takie wybrzuszenietez tak macie?
ÓptimusPrime, lkc, ChciałabymJuż lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,dziekuje za slowa wsparcia!Fajnie,ze jestesmy takie zgrane!Mozna zawsze na Was liczyc!
Co do ruchow maartinka,to mi sie tak wygina i wypina w roznych miejscach,ze nie potrafie wyobrazic,co On tam wyprawia i jak.Na szczescie od 2dni nie lupie mnie po zebraz,przeniosl sie nizej na dlugosci pepka i chyba dzis wali w prawy jajnik.Super zabawaAz sie poryczalam z bolu...no i standard napiera na cipke...ledwie chodze...
Milaszka, ChciałabymJuż, lkc, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Milaszka wrote:Po pierwsze gratuluje
i powodzenia zycze!!
Po drugie dobrze slyszec historie takich porodowczyli jest nadzieja ze bedzie dobrze.
A czy jakos specjalnie "dbalas" o siebie ze tak latwo poszlo? Czy zwyczajnie jestes stworzona do rodzenia dzieci??
Hahah chyba jedynie to, że moja szyjka nie trzymała zbyt dobrze bo rozwarcie już dawno miałam i przez 3 miesiące leżałam więc przygotowania żadnego.
A tak się tego bałam, a najlepsze jest takie "plusk" na koniec jak dziecko wyskakujeMilaszka, Lavendula, ChciałabymJuż, lkc, Agusia ;), Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:) -
nick nieaktualnyNie wiem czy pisalam,ale pobieram zasilek dla bezrobotnych,ostatni byl 7 pazdz,nabka dzis mi powiedziala,ze jesli urodze do 7 list to bede miala mozliwosc przedluzenia zasilku,a ze mi zalezy wiec dzialam
Lavendula, lkc, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarol wrote:Hahah chyba jedynie to, że moja szyjka nie trzymała zbyt dobrze bo rozwarcie już dawno miałam i przez 3 miesiące leżałam więc przygotowania żadnego.
A tak się tego bałam, a najlepsze jest takie "plusk" na koniec jak dziecko wyskakuje
Ee to u mnie tak gladko nie pojdzie.. Szyjka dalej twarda, dluga, zamknieta..
Ale dam rade, nie ma innej opcjiMag.1990 lubi tę wiadomość
-
maaartinka wrote:A czujecie ruchy tak niziutko poniżej brzucha? Zastanawiam się czy to symptom ze dziecko jest ulozone prawidłowo czy moze ze obniża się pomalu do porodu..
Tak czuje ruchy bardzo nisko, położna mówiła że mały już jest nisko wpuszczony. Tak sie zastanawiam bo cała ciaze biorę magnez bo zawsze miałam jego niedobory czy przestać go brać ?ma to jakikolwiek wpływ na start porodu? -
nata1987 wrote:Tak czuje ruchy bardzo nisko, położna mówiła że mały już jest nisko wpuszczony. Tak sie zastanawiam bo cała ciaze biorę magnez bo zawsze miałam jego niedobory czy przestać go brać ?ma to jakikolwiek wpływ na start porodu?
też przez całą ciążę brałam magnez i to duuużo - od 23.10 mam zakaztylko nospa - bo szyjka długa, twarda i zamnkęta
nata1987, Milaszka lubią tę wiadomość