Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ÓptimusPrime wrote:W zadnym wypadku!Napojow gazowanych nie wolno! Izoteniczne sa nawadniajace i nawet na porod polozna mowila,ze mozna brac.
Czuje sie tak se,dziekuje,ze pytasz.Glownie jestem oslabiona przez przeziebienie i katar,no ale Pilkarzyk tez swoje wazy,czasem tak sie w tym brzuchu ulozy,ze wyje,bo nie moge z boku na bok przekrecic sie.
Wizyte mam w przyszlym tyg w pon.Zobaczymy.
Aha,zrob sobie mocna nieslodka herbate,podobno tez ok.Ja mocnych herbat nie robie,bo sie boje od samego poczatku,takie schizyNo ale ja to ja
Herbatka zrobiona pije biedronkowa bo jest mega mocna. Uwielbiam ja!A czemu się boisz pić?
Ile wazy juz Pilkarzyk? Poniedziałek juz blisko i zobaczysz ze będzie wszystko dobrzeAle pozytywne nastawienie tez pomaga wiec wiesz
ciacho i uśmiech na twarz
Ja mojemu M czasami mowie żeby pomogl mi się przyturlac na drugi bok bo oprócz tego ze maly blokuje to jestem jak słonica
asia099 lubi tę wiadomość
-
Z taką siłą jak ona zassie Cyc to mogę ja puścić a ona z tym cyckiem to przy ziemi by wisiała i tak na nim się majtała :oo
Hahaha akrobatka)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 13:15
maaartinka, zupaztytki, Marzena27, Fidelissa, Amnezja, ÓptimusPrime, AgataP, Maga31, sisiiii, Rybka Nemo, lkc, ChciałabymJuż, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyJa tez z Biedronki -bardzo lubie,zwlaszcza te earl grey,ale teraz wzielam ramsey,te zolta,jest ochydna w smaku,ale jest slabsza.A takie schizy mam,ze niby niezdrowe,czy niebezpieczne
ale ja to mam zawsze schizy o wszystko
No moj wazy roznie,zalezy od lek i sprzetuPowiedzmy,ponad 3kg
Ale czuje w brzuchu jaki jest duzy,bo jak sie przyklei do brzucha lub rozwali sie to taaaaaka kulka olbrzymia
i ciezka
Co do ciacha-bym zjadla,ale od razu polece do wc
Kurcze,to przeziebienie mnie wykonczy!!!Nos przytkany i ten prenatal guzik pomaga. W srodku jest mi mega goraco,a na zewnatrz skora lodowata...Temp 37,ale u mnie to chyba normalna w ciay....
Zalamka....... Wwrrrrrrrrrr
-
Ciasto i kawka na poprawienie humorku byłoby bosko....
Na razie zrobiłam galaretkę malinowa i zalałam pokrojona grusze. A na to bedzie cytrynowa z jogurtem. Poza tym nie wiem czy bede miała siły ale chciałabym zrobić albo ciasto marchewkowe albo czekoladowe dla cukrzyków. Jutro bedą goście na podwieczorek. Moja mama robi szarlotkę. Ale mogę zjeść pol kawałka i finisz a tych ciast podobno mózna 2 szt, zjeść i bedzie cos na śniadanko niedzielne. Dzisiaj 4 % do skończenia ciazy zostało coraz trudniej o wyrzeczenia....ÓptimusPrime, Maga31 lubią tę wiadomość
-
No mnie się dziś pan, który przywiózł mi zakupy, zapytał - "to co, jeszcze z miesiąc?", a ja mówię, że ja chcę dziś! że tydzień do terminu (i 2 dni), a on, że taaaki mały brzuszek, niemożliwe...
w ogóle przestałam sikać w nocy... ok, pije trochę mniej, bo i temperatura do tego nie zmusza (ok. 2-2.5l dziennie wody i herbat). ale w ogóle w nocy nie wstaję. woda też mi się w organizmie nie zatrzymuje, bo ważę tyle samo...hm... dziś USG, to zobaczymy jak tam moje AFI. -
nick nieaktualnyAgusia ;) wrote:Patii właśnie sobie uświadomiłam, że jak urodze w terminie Nela będzie miała 2 mce, a z jednego wątku listopadowego jesteśmy ☺
TO JEST NIC,JAK JA URODZE TO WASZE BEDA JUZ DO PIERWSZEJ KLASY SZŁYxpatiiix3, maaartinka, Amnezja, Marzena27, Maga31, Rybka Nemo, Fidelissa, ChciałabymJuż, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj z lodowki nie moge wyjsc ciagle mnie na cos ciagnie a tak apetytu nie mialam nigdy. Cos czuje ze dzisiaj tez nie urodze
a kolejnej takiej nocy jak dzisiaj to juz chyba nie przetrwam.
AgataP lubi tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Ja tez z Biedronki -bardzo lubie,zwlaszcza te earl grey,ale teraz wzielam ramsey,te zolta,jest ochydna w smaku,ale jest slabsza.A takie schizy mam,ze niby niezdrowe,czy niebezpieczne
ale ja to mam zawsze schizy o wszystko
No moj wazy roznie,zalezy od lek i sprzetuPowiedzmy,ponad 3kg
Ale czuje w brzuchu jaki jest duzy,bo jak sie przyklei do brzucha lub rozwali sie to taaaaaka kulka olbrzymia
i ciezka
Co do ciacha-bym zjadla,ale od razu polece do wc
Kurcze,to przeziebienie mnie wykonczy!!!Nos przytkany i ten prenatal guzik pomaga. W srodku jest mi mega goraco,a na zewnatrz skora lodowata...Temp 37,ale u mnie to chyba normalna w ciay....
Zalamka....... Wwrrrrrrrrrrmam ta niebieska/granatowa i cytrynowa obie sa super
ja pije i jem wszystko taka wyrodna trochę jestem.. Pilnowalam się tylko w pierwszych miesiącach teraz juz przyzwyczajam dzidzie do jedzenia.. Mam nadzieje ze mu nie zaszkodze..
Ja tam dla ciacha mogę pocierpiec i lecieć do kibelka
Ha! Przypomnialo mi się ze zrobilam sobie zapas czekoladek z Carmelo! Uwielbiam jenie ma M to będzie więcej dla mnie
moze czekolada mnie troche przytka haha
A potem pójdę spać
Kurcze nie wiem niestety co mozna w ciąży brać na przeziębienie.. Wiem tylko co na bol gardła ale nic poza tym..ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:A ja dzisiaj z lodowki nie moge wyjsc ciagle mnie na cos ciagnie a tak apetytu nie mialam nigdy. Cos czuje ze dzisiaj tez nie urodze
a kolejnej takiej nocy jak dzisiaj to juz chyba nie przetrwam.
a ja odwrotnie znowu jesc nie mam ochoty,echhh tez pewnie dzisiaj nie urodze...nic sie nie zapowiada na to... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOpti, ja właśnie wychodzę z przeziębienia i powiem Ci, że te krople Prenatal beznadziejne są. Katar mi chyba mija sam z siebie, bo nie sądzę, źeby one coś tu zdziałały:/
Martinka, a nie jest to tak, że Twój organizm się oczyszcza przed porodem i stąd ta biegunka? ; > -
przeklinam ten masaż szyjki, taki niby skuteczny do granic i co
mam dosyć, dziś to jakieś apogeum kuźwa
wyję jak głupia, mam wrażenie, że nie wytrzymam w ciąży już nawet minuty
ciąża nie choroba, a ja się czuję jak obłożnie chora!
Niunia mało się rusza, a to chyba jeden z najgorszych niepokojów, szpital 40min od domu, a ja będę jeździć w kółko bo ruchy za rzadko
a co szłam i się nie ruszała to w gabinecie zaczynała szaleć
wrrrrrrrrrrr och Boooże
a jak się sama nie zdecyduje to prawie dwa tyg do cesarki, prędzej sama też brzuch rozetnę chyba
tamta ciąża była taka lekka...
teraz czas pokutny -
nick nieaktualnytakie tam w temacie
ap1526, Maga31, maaartinka, ÓptimusPrime, Milaszka, mada_lena, Isia14, Marzena27, sisiiii, misiaczk25, zupaztytki, lkc, Rybka Nemo, xpatiiix3, Dotty84, santoocha, Fidelissa, Amnezja, Mamadomina, ChciałabymJuż, Agusia ;), Eve, Madlen222 lubią tę wiadomość