Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataP wrote:ej chodźcie już rodzimy bo to szał tak po nocach siedziec
Kochana jak juz urodzisz to chyba też będziesz siedziała. ..będziemy się tu spotykać na karmieniach tak jak teraz. ...
No właśnie moje dziecię postanowiło zglodniec dziś o jakieś 2h za wczesnie. Super, bo dopiero co udało mi się zasnąć a musiałam wstać. ..ech kurde, ciężkie życie matki... niestety widzę ze się mój lenor nie najadł i spowrotem do cyca. A tak chce mi się spać.
Wczoraj przyjechali moi rodzice i zakochali się we wnukach.
Nata ja jem wszystko i dzieci żyją, kolek nie mają, swoją drogą cały czas się zastanawiam dlaczego w Polsce tak się terroryzuje matki karmiące odnośnie tych diet.czemu tutaj mówią, że można jeść wszystko i w dodatku to działa, a w Polsce każą się ograniczać. Nie rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 02:55
ap1526, mada_lena, Fidelissa, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:no chyba w końcu machnę coś z promocji
może na święta będą kusić
po swietach tez pewnie bedzie szal promocji ja zawsze czekam do "po swietach" bo jest jeszcze taniejw st.stephens day to jest szał pał z przecenami tanioszka jest byle sie pozbyc ze sklepu tego co nie zeszlo przed swietami.
ap1526 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o jeju mi się przypomniało jak po porodzie w szpitalu leżałam
i mi babcia naznosiła zdrowo, kompot z truskawek, smakije :)mmm, jakiś obiadek, owoce, a położne ją zrypały, a mnie zakazały jeść
wróciliśmy z tym do domu, się bałam tknąć, a miałam mega ochotę i mi teście zjedli żeby się nie popsuło, a ja patrzyłam i mi ślina do tyłka uciekałaAgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenor teraz spogladajacy za cycem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 03:06
AgataP, ap1526, ÓptimusPrime, blue00, KUNIAK, Milaszka, Dotty84, xpatiiix3, Rybka Nemo, sisiiii, mada_lena, misiaczk25, Marzena27, Agusia ;), anusiaa90, Mamadomina, ChciałabymJuż, Fidelissa, Nata, Goplana, Maga31, Ninusia lubią tę wiadomość
-
I mój synek niczym dzisiaj nie wzruszony
ap1526, AgataP, ÓptimusPrime, blue00, Milaszka, Dotty84, xpatiiix3, Rybka Nemo, sisiiii, Lafar_ra, mada_lena, misiaczk25, Marzena27, Agusia ;), anusiaa90, Mamadomina, ChciałabymJuż, Fidelissa, Nata, Maga31, Ninusia lubią tę wiadomość
-
wkurza mnie fakt, że zamiast robić się senna,
to mnie się robi gorąco i niedobrze coraz bardziej,
co uniemożliwia zaśnięcie
w końcu padam już konkretnie, nawet nie wiem kiedy
a rano agresja i boląca głowa
w dzień spać, no problem
ale w nocy
a ja nigdy nie lubiłam spac w dzien, nie umiałam -
aż się milo patrzy, taki spokojny
ale już się chyba bardziej różnić nie mogli
to wyjątkowe pod każdym względem
już samo to, że są innej płci mnie zadziwia,
wizualnie się różnią bardzo
i jeszcze zachowują się inaczej
a są tacy malutcyMadlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyap1526 wrote:wkurza mnie fakt, że zamiast robić się senna,
to mnie się robi gorąco i niedobrze coraz bardziej,
co uniemożliwia zaśnięcie
w końcu padam już konkretnie, nawet nie wiem kiedy
a rano agresja i boląca głowa
w dzień spać, no problem
ale w nocy
a ja nigdy nie lubiłam spac w dzien, nie umiałam
mam to samo....masakra...ale pociesze Cie ze na 100proc tym miesiacu urodzimy
lece do łózka,postaram sie zasnac ...ha ciekawe jakap1526 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgataP wrote:Madlen kochana niebawem sie dzieci uspokoją najgorsze sa te pierwsze 2-3 miesiace potem bedzie tylko lepiej.Niedlugo my tak bedziemy tutaj pisac a Ty bedziesz juz miala grzeczne dzieci
i bedziesz nam doradzac
Mów mi jeszcze, to miód na moje serce...obyś miała rację!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 03:12
AgataP, ap1526, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
ap1526 wrote:aż się milo patrzy, taki spokojny
ale już się chyba bardziej różnić nie mogli
to wyjątkowe pod każdym względem
już samo to, że są innej płci mnie zadziwia,
wizualnie się różnią bardzo
i jeszcze zachowują się inaczej
a są tacy malutcy
Mnie też to zadziwia co dziennie ze miałam te dwie istotki w brzuszku. Najważniejsze istotki w moim zyciu