X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jest i Opti. .. standardowo kobitki nie mogące w nocy spac☺

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 03:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja :-) Madlen twoje dzieci coraz ppbardziej pyzate na buzi,sliczne

Madlen222 lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej blue...czemu nie spisz? Bezsenność?

Dzięki kochana, to prawda robią się pucusie, w końcu mama do rzeczy je to i mleczko tlusciutkie ☺

blue00 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 03:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać w końcu. Może się uda...

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 04:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tia. ..pospałam. ..zajebiście.

relgh3714vlmssyj.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następna noc zawalona.. dzieci wspollokatorek skutecznie mi w tym pomogły... :/

Ciągnie mnie krocze... jakieś sposoby żeby mniej bolało?! Heeelp!!

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sie obudzilam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co rusz mam pobudki bo kot ma w nosie spanie :-)

• lkc Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. My juz od 6 nie spimy... wypedzalismy lokatorke;))
    Milego dnia!

Marzena27, Fidelissa lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie karmienie 19, 23, 3 w nocy po godzinie. Czekam teraz czy Amelia wstala. Dobrze sobie radzi z ssaniem w ogóle fajnie to wyglada jak dziecko szuka cycka i rozdziabia dziubka :) przy okazji karmienia zawsze narobi w portki i wzdycha z ulgi.ja jeszcze nie umiem jeh odbijac choc wczoraj sama odbila a ja jak kończę karmuc to od razu mi ja zabieraja do inkubatora by nie zmarzla i klada na boku.
    Madalena to później wysle Ci foto mojej księżniczki do wstawienia :)

blue00, xpatiiix3, sisiiii, mada_lena, ChciałabymJuż, Fidelissa, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam a ja mega koncert wieczorem miałam który uciszyć mogłam tylko cyckiem a ze leciało mleko to najedzonej koleżance się nie podobało i co chwila plułla i w ryk, a smoczek blee najlepiej do kosza wywalić bo ona go nie chce krzywo się jak tym jej gówno dawała jakieś.. No ale w końcu przytulilam no cycka "na goła Klarę" i jak ręką odjal 2-3 min i spała sama w lozeczku i czemu tak od razu nie zrobilam zamiast słuchać przez 15 min wiski ;p królewna zasnęła. 23 i wstała tylko dwa razy ;) a Carla się bo Marcel ja przestraszył tak wisnął przy niej pod wieczór strasznie przestraszona była... Aż się trzesla i sapała.... Tyle on nie umyślnie ibo się śmiał tak biedny tez się przestraszył przyszedł dal buzi zaraz się uspokoiła ;)

Agata dla grudniówek Ciebienie oddamy ;D śliczny brzusio ;)

Maga ja przy porodzie nic nie jadlam od obiadu ;p a mowilyscie żebym szybciej jechała na IP moja upartosc zwyciężyła i przynajmniej głodna nie byłam bo ciągle kroplowy leciały z glukoza oxy było chyba bo. Ciągle cukier ok.120 ;)

Madlen niedługo się jakoś im ustawia godziny a jak oddzielnie karmisz to i godziny różne maja snu ;)

U Nas karmienie w nocy ok.5min bo i mocniej leci i rlustsze wie. Szybciej się najada i nawet nie zagladam, bo zasypiamy od razu ;)

Tylko Zee Marcel wstaje ostatnio po 5 zaraz... Juz mam dos. Nie wiem co z Nim jest nie ważne o której pójdziemy spać i tak wstaje chwile po 5..

Viv super sobie radzisz ;D

Paju z krokiem nie pomoże bo mnie nie pociski.. Ale co do karmienia. Poczatku dziecku wystarczy parę mililitrów a po drugie odsypia poród ,wiec może spać i spać ;) i krótko przy cycku siedzi jak JD to słychać moja to aż sapie jak przelyka bo szyko jej lecd z reszta jak przemyka szerzej szczękę rozdziawia a jak nie tylko takie płytkie ruchu szczeka ;P

No i dzień dobry kupa jest to sprzatamy i karmimy się ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 07:56

sisiiii, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dziś witam w piękną słoneczną niedziele:)

U mnie nocka powiedzmy spokojna, trochę brzuch bolał i trochę dużo razy wstawałam do kibelka, ale do przeżycia.

Nogi i stopy jak były spuchnięte tak są, dziś planuję spacerek może troszkę zmniejszy się obrzęk.

Evik lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Witamy się w niedziele. U nas dzisiaj noc spokojna. Czy wy tez takie połamane wstajecie?
    Dretwienie prawej nogi, bol w okolicach kości ogonowej i posladka prawego, bol w pachwinach. O taka dzisiaj wstalam polamana. Masakra jakaś....

Im bliżej końca tym gorzej.....

r5bup6u.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)

Wy narzekacie na bezsennosc, a u nas to chyba jakas spiaczka od kilku dni ma miejsce. O 22 max 23 zmeczenie zwala mnie z nog doslownie, nie musze sie nawet w pizame ubierac, czy przykrywac wystarczy ze poloze glowe na poduszce i spie tak do 8-9 rano. Czasem z jednym wstaniem na siku w nocy ale to rzadko...

nxbhnwz.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry
    Dwupak bezobjawowy ;)
    Kawa

ale wyspana :)

miłegoooo

.L

xpatiiix3, santoocha, Marzena27, AgataP, FK81 lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się wymęczona.
    Wierciłam się do 2 w nocy, troszkę podsypiając w międzyczasie.
    Skurcze bezbolesne na zamianę z bolesnymi, zgaga, ból spojenia, krocza itd....
    Masakra jakaś!
    A co ważniejsze tak mnie boli brzuch przy przeponie, że mam wrażenie że tam pęknę.
    WTF???? Brzuch mi się podnosi zamiast opuszczać? :(

• sisiiii Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Witam się wymęczona.
    Wierciłam się do 2 w nocy, troszkę podsypiając w międzyczasie.
    Skurcze bezbolesne na zamianę z bolesnymi, zgaga, ból spojenia, krocza itd....
    Masakra jakaś!
    A co ważniejsze tak mnie boli brzuch przy przeponie, że mam wrażenie że tam pęknę.
    WTF???? Brzuch mi się podnosi zamiast opuszczać? :(

Wspolczuje
    Mój poranek tez nie należał do fajnych.

r5bup6u.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza noc tez spana na raty. O 22 sie położyłam, ledwo zasnęłam o 23 jemy, potem o 2 i po 5. Jak w zegarku co 3 h glodomorek oczy jak pięciozłotówki :)
    Madlen my sie teraz pomeczymy a pozniej bedziemy odpoczywać :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w nocy ćwiczę wstawanie i niespanie :P jeja, pamietam jak moja coreczka jak byla taka malusia przesypiała caaale noce, jak sie obudzila w nocy to kladlysmy sie razem do lozka, mala miwdzy mną a moim mężem cyc na wierzchu ona jadla a ja przysypialam :P potem to tak sie wyrobilysmy ze mala sama sie budzila i ssala a ja spalam :D tylko moj maz sie budzik by pilnować mala hihihh to sie nazywa wychować se córkę i meza.

Co do Alex Kavy, super w ogole cala kolekcja i co roku nowe książki. Ale fakt książki z megi o Dell sa debesciarskie, głównie te z księżami, zabostwami tajmniczymi i molestowaniem. Podoba mi sie w tych książkach ze jak jest mowa o opisie przestępstwa, to autorka nie skapi szczegółów, opisuje robactwo dokladnie leżące po trupach, aż czuc zapach ścierwa. Fuu... Ale moze przez to ksiazka jest atrakcyjniejsza. Do tego nie ma martwych punktów w książce, akja napieta jest cały czas.

Ja polecam tez inna serie, moze nie kryminalistyczna, ale postnuklearna. Autorka Jullianna Bagot, trylogia Swiat po wybuchu.
    1 tom to nowa ziemia, potem przywodca i 3 tom ktory chyba jeszcze nie zostal wydany to nowe jutro.
    Super na prawdę polecam. Wykupione juz nawet zostały prawa filmowe przez wytwornie ktora wydala zmierzch. Wiec ja czekam na film, bo książki genialne. Super fabula, tematyka podobna do Dystrykt, ogladal ktos??

xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • misiaczk25 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Nata, Paju, Nastka Gratuluję ! Super że juz macie swoje dzieciaczki przy sobie :) Ja też chce...
    Madlen Lenka i Julek super
    Viv cieszę się że Amelka tak super sobie radzi
    Santocha powiem Ci że ty to masz zdrowie codziennie po tyle godzin w pracy a w olny dzień jeszcze dom ogarniasz jestem pod wrażeniem ja tylko poodkurzam i muszę się położyć :)

Sisi ja tez codziennie wstaje zdrętwiała i połamana mam nadzieję że po porodzie te wszystkie dolegliwości szybko minął

Nogi też mam spuchniete i wszystkie buty za ciasne chodzę tylko w adidasach które pomału tez się robią za ciasne do porodu to chyba w klapkach pojadę :)
    AgataP ty sie zbieraj do porodu bo zakład przegram :)

Miłego dnia :) Czekamy na nastepne listopadowe dzieciaczki :)

Viviana, AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69555.png
‹‹ 1879 1880 1881 1882 1883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ