Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie karmienie 19, 23, 3 w nocy po godzinie. Czekam teraz czy Amelia wstala. Dobrze sobie radzi z ssaniem w ogóle fajnie to wyglada jak dziecko szuka cycka i rozdziabia dziubka
przy okazji karmienia zawsze narobi w portki i wzdycha z ulgi.ja jeszcze nie umiem jeh odbijac choc wczoraj sama odbila a ja jak kończę karmuc to od razu mi ja zabieraja do inkubatora by nie zmarzla i klada na boku.
Madalena to później wysle Ci foto mojej księżniczki do wstawieniablue00, xpatiiix3, sisiiii, mada_lena, ChciałabymJuż, Fidelissa, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Witam a ja mega koncert wieczorem miałam który uciszyć mogłam tylko cyckiem a ze leciało mleko to najedzonej koleżance się nie podobało i co chwila plułla i w ryk, a smoczek blee najlepiej do kosza wywalić bo ona go nie chce krzywo się jak tym jej gówno dawała jakieś.. No ale w końcu przytulilam no cycka "na goła Klarę" i jak ręką odjal 2-3 min i spała sama w lozeczku i czemu tak od razu nie zrobilam zamiast słuchać przez 15 min wiski ;p królewna zasnęła. 23 i wstała tylko dwa razy
a Carla się bo Marcel ja przestraszył tak wisnął przy niej pod wieczór strasznie przestraszona była... Aż się trzesla i sapała.... Tyle on nie umyślnie ibo się śmiał tak biedny tez się przestraszył przyszedł dal buzi zaraz się uspokoiła
Agata dla grudniówek Ciebienie oddamyśliczny brzusio
Maga ja przy porodzie nic nie jadlam od obiadu ;p a mowilyscie żebym szybciej jechała na IP moja upartosc zwyciężyła i przynajmniej głodna nie byłam bo ciągle kroplowy leciały z glukoza oxy było chyba bo. Ciągle cukier ok.120
Madlen niedługo się jakoś im ustawia godziny a jak oddzielnie karmisz to i godziny różne maja snu
U Nas karmienie w nocy ok.5min bo i mocniej leci i rlustsze wie. Szybciej się najada i nawet nie zagladam, bo zasypiamy od razu
Tylko Zee Marcel wstaje ostatnio po 5 zaraz... Juz mam dos. Nie wiem co z Nim jest nie ważne o której pójdziemy spać i tak wstaje chwile po 5..
Viv super sobie radzisz
Paju z krokiem nie pomoże bo mnie nie pociski.. Ale co do karmienia. Poczatku dziecku wystarczy parę mililitrów a po drugie odsypia poród ,wiec może spać i spaći krótko przy cycku siedzi jak JD to słychać moja to aż sapie jak przelyka bo szyko jej lecd z reszta jak przemyka szerzej szczękę rozdziawia a jak nie tylko takie płytkie ruchu szczeka ;P
No i dzień dobry kupa jest to sprzatamy i karmimy sięWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 07:56
sisiiii, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja też się dziś witam w piękną słoneczną niedziele:)
U mnie nocka powiedzmy spokojna, trochę brzuch bolał i trochę dużo razy wstawałam do kibelka, ale do przeżycia.
Nogi i stopy jak były spuchnięte tak są, dziś planuję spacerek może troszkę zmniejszy się obrzęk.
Evik lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Dzień dobry
Witamy się w niedziele. U nas dzisiaj noc spokojna. Czy wy tez takie połamane wstajecie?
Dretwienie prawej nogi, bol w okolicach kości ogonowej i posladka prawego, bol w pachwinach. O taka dzisiaj wstalam polamana. Masakra jakaś....
Im bliżej końca tym gorzej.....
-
Witam sie i ja
Wy narzekacie na bezsennosc, a u nas to chyba jakas spiaczka od kilku dni ma miejsce. O 22 max 23 zmeczenie zwala mnie z nog doslownie, nie musze sie nawet w pizame ubierac, czy przykrywac wystarczy ze poloze glowe na poduszce i spie tak do 8-9 rano. Czasem z jednym wstaniem na siku w nocy ale to rzadko... -
Witam się wymęczona.
Wierciłam się do 2 w nocy, troszkę podsypiając w międzyczasie.
Skurcze bezbolesne na zamianę z bolesnymi, zgaga, ból spojenia, krocza itd....
Masakra jakaś!
A co ważniejsze tak mnie boli brzuch przy przeponie, że mam wrażenie że tam pęknę.
WTF???? Brzuch mi się podnosi zamiast opuszczać?
-
santoocha wrote:Witam się wymęczona.
Wierciłam się do 2 w nocy, troszkę podsypiając w międzyczasie.
Skurcze bezbolesne na zamianę z bolesnymi, zgaga, ból spojenia, krocza itd....
Masakra jakaś!
A co ważniejsze tak mnie boli brzuch przy przeponie, że mam wrażenie że tam pęknę.
WTF???? Brzuch mi się podnosi zamiast opuszczać?
Wspolczuje
Mój poranek tez nie należał do fajnych.
-
Ja juz w nocy ćwiczę wstawanie i niespanie
jeja, pamietam jak moja coreczka jak byla taka malusia przesypiała caaale noce, jak sie obudzila w nocy to kladlysmy sie razem do lozka, mala miwdzy mną a moim mężem cyc na wierzchu ona jadla a ja przysypialam
potem to tak sie wyrobilysmy ze mala sama sie budzila i ssala a ja spalam
tylko moj maz sie budzik by pilnować mala hihihh to sie nazywa wychować se córkę i meza.
Co do Alex Kavy, super w ogole cala kolekcja i co roku nowe książki. Ale fakt książki z megi o Dell sa debesciarskie, głównie te z księżami, zabostwami tajmniczymi i molestowaniem. Podoba mi sie w tych książkach ze jak jest mowa o opisie przestępstwa, to autorka nie skapi szczegółów, opisuje robactwo dokladnie leżące po trupach, aż czuc zapach ścierwa. Fuu... Ale moze przez to ksiazka jest atrakcyjniejsza. Do tego nie ma martwych punktów w książce, akja napieta jest cały czas.
Ja polecam tez inna serie, moze nie kryminalistyczna, ale postnuklearna. Autorka Jullianna Bagot, trylogia Swiat po wybuchu.
1 tom to nowa ziemia, potem przywodca i 3 tom ktory chyba jeszcze nie zostal wydany to nowe jutro.
Super na prawdę polecam. Wykupione juz nawet zostały prawa filmowe przez wytwornie ktora wydala zmierzch. Wiec ja czekam na film, bo książki genialne. Super fabula, tematyka podobna do Dystrykt, ogladal ktos??xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nata, Paju, Nastka Gratuluję ! Super że juz macie swoje dzieciaczki przy sobieJa też chce...
Madlen Lenka i Julek super
Viv cieszę się że Amelka tak super sobie radzi
Santocha powiem Ci że ty to masz zdrowie codziennie po tyle godzin w pracy a w olny dzień jeszcze dom ogarniasz jestem pod wrażeniem ja tylko poodkurzam i muszę się położyć
Sisi ja tez codziennie wstaje zdrętwiała i połamana mam nadzieję że po porodzie te wszystkie dolegliwości szybko minął
Nogi też mam spuchniete i wszystkie buty za ciasne chodzę tylko w adidasach które pomału tez się robią za ciasne do porodu to chyba w klapkach pojadę
AgataP ty sie zbieraj do porodu bo zakład przegram
Miłego dniaCzekamy na nastepne listopadowe dzieciaczki
Viviana, AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png